Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ρωτας σοβαρα τωρα?Ουτε και εγω ειρωνευομαι αλλα ενα γελιο νευρικο με επιασε..

Ισως ειμαι τυφλη κιολας γιατι δεν πηρα πρεφα την καταξιωση στα.. "γιδι" , " , "ψεκασμενοι"  και στις εικονες του ιντερνετ μεταξυ αλλων και αλλων! 

lk7k7.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα βιντεο που παραδεχονται οι εμπλεκομενοι οτι συμβαινουν παγκοσμιως οι αεροψεκασμοι.. Προφανως στην Ελλαδα εχει γινει τρεντι ο εξυπνακισμος και οι επιστημονικες αναλύσεις του Μαικιους..

Ο καρακαταξιωμενος Νικος Κατσαρος που ασχολειται με το θεμα των αεροψεκασμων ειναι και αυτος ενας τρελος,ενας συνομωτης!

Εδώ έχουμε γιατρούς που ισχυρίζονται πως το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο, στα chemtrails θα κωλώναμε;

• Like 12
Δημοσ.

Με ρωτας σοβαρα τωρα?Ουτε και εγω ειρωνευομαι αλλα ενα γελιο νευρικο με επιασε..

Ισως ειμαι τυφλη κιολας γιατι δεν πηρα πρεφα την καταξιωση στα.. "γιδι" , " , "ψεκασμενοι"  και στις εικονες του ιντερνετ μεταξυ αλλων και αλλων! Δεν καταλαβα την αναλυση του " εδω πιστευουμε σε θεους" συγνωμη συμφορουμιτη..δεν..

Α και τον Μαικιους βεβαιως βεβαιως.. ξεχασα αυτον τον καταξιωμενο!

Ανεφερα σε ολοκληρο το Ινσομνια και οχι στο παρων νημα…… (αλλα γιατι οχι και στο παρων νημα) 

Επισης, το πως θα μιλαει ενας στο οποιοδηποτε φορουμ, συνηθως(οχι παντα) ειναι δειγμα του εαυτου του, και οχι σε τι εχει καταξιωθει….

Στην εργασια μου, γνωριζω ατομα με 2-3 Διδακτορικα στην κατοχη τους και καταξιωμενους επιστημονες στο ειδος τους, αλλα ολο βριζουν, γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας τους, τι δηλαδη επειδη βριζουν αυτοματα ειναι του δρομου….? Δεν νομιζω.

Επισης αρκετα ατομα απο εδω μεσα μενουμε στο εξωτερικο, χρονια, που παει να πει οτι εχουμε δει και περα απο τον οριζοντα σε μερικα θεματα.

Απλα το λεω ολο αυτο, γιατι συχνα πυκνα το διαβαζω αυτο εδω μεσα, οτι ποιοι ειμαστε εμεις, εσεις, αυτοι.

:-)

• Like 1
Δημοσ.

Σου γραφω παραπανω οτι οι ιδιοι οι επιστημονες συζητουν γι'αυτο παγκοσμιως , εσυ (το "εσυ" οχι επι προσωπικου αλλα εν τη ρυμη του λογου) θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνοτερο απο τους επιστημονες?

Απόλυτα, όχι. Υπάρχει μια διαφορά όμως, δε σημαίνει πως όποιος εμφανίζεται με την ιδιότητα του επιστήμονα/ειδικού έχει αυτομάτως δίκιο και ο λόγος του, περίσσια βαρύτητα. Θα θυμάσαι ίσως την περίοδο κατά την οποία έκανε τον γύρο της ελληνικής τηλεόρασης η θαυματουργή και αντικαρκινική δράση της φραπελιάς. Θα πόνταρα ότι όλο και κάποιος "επιστήμονας" βγήκε να την υποστηρίξει. Ακόμα και να μη βγήκε όμως, γιατί αποκλείεται, κατά πως φαίνεται, η ύπαρξη επιστημόνων-τσαρλατάνων; Από την άλλη, το γεγονός ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων, πλαισιωμένη από κάποιον ειδικό, που ασχολούνται με κάτι μπορεί να μη σε προδιαθέτει πως "αυτός είναι τρελός", δε σημαίνει αυτόματα και ότι πρέπει να τους εμπιστευτείς τυφλά. Αντίστοιχα, ο Σώρρας υποστηρίζει πως υπάρχουν 7 gorillion ευρώ και έχει γύρω του άτομα που τον πιστεύουν, παραμένει όμως ένας απατεώνας απ' ότι φαίνεται.

Θέλω να πιστεύω πως το λες ειρωνικά :P Οι ειδήσεις του defencenet κάνουν πάρτι στο ellinikahoaxes που βρισκουν ο,τι μουφα ειδηση βολταρει σε ελληνικα blogs και σελιδες ενημερωσης.

ε ε ε ; ; ; ;

Μαγκίτες μου, ούτε εγώ υποστηρίζω πως μας ψεκάζουν, αλλά εδώ τους δίνετε πόντους.

• Like 2
Δημοσ.

Και επιτέλους το έχουν πει τόσοι από πάνω .. Το τεστ το κάνατε??

Τι να κάνουμε ρε φίλε; Να κάνω γαργάρα με κρασί να δω στον νεροχύτη τι;

Δημοσ.

Ανεφερα σε ολοκληρο το Ινσομνια και οχι στο παρων νημα…… (αλλα γιατι οχι και στο παρων νημα) 

Επισης, το πως θα μιλαει ενας στο οποιοδηποτε φορουμ, συνηθως(οχι παντα) ειναι δειγμα του εαυτου του, και οχι σε τι εχει καταξιωθει….

Στην εργασια μου, γνωριζω ατομα με 2-3 Διδακτορικα στην κατοχη τους και καταξιωμενους επιστημονες στο ειδος τους, αλλα ολο βριζουν, γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας τους, τι δηλαδη επειδη βριζουν αυτοματα ειναι του δρομου….? Δεν νομιζω.

Επισης αρκετα ατομα απο εδω μεσα μενουμε στο εξωτερικο, χρονια, που παει να πει οτι εχουμε δει και περα απο τον οριζοντα σε μερικα θεματα.

Δεν ξερω πως μιλανε οι φιλοι σου , η παιδεια ειναι αλλο κομματι απο την μορφωση. Το οτι ζειτε καποιοι στο εξωτερικο αυτο δεν ειναι κριτηριο εξυπναδας , απορω αν σοβαρολογεις με αυτα που μου λες.. Σιγουρα ομως εχετε ανοιξει τους οριζοντες σας στην ειρωνεια,σε αυτο δεν χωραει καμια αμφισβητηση.

Τι θα εκανε το "Μπλα μπλα" χωρις τα φωτα σας..

Δημοσ.

Δεν ξερω πως μιλανε οι φιλοι σου , η παιδεια ειναι αλλο κομματι απο την μορφωση. Το οτι ζειτε καποιοι στο εξωτερικο αυτο δεν ειναι κριτηριο εξυπναδας , απορω αν σοβαρολογεις με αυτα που μου λες.. Σιγουρα ομως εχετε ανοιξει τους οριζοντες σας στην ειρωνεια,σε αυτο δεν χωραει καμια αμφισβητηση.

Τι θα εκανε το "Μπλα μπλα" χωρις τα φωτα σας..

Αnyway, δεν το πολυεπιασες, αλλα οκ….. no worries.  :-)\

Δεν ανεφερα οτι το εξωτερικο ειναι κριτηριο εξυπναδας…… ξαναδιαβασε με ηρεμια αυτο που εγραψα, και θα το καταλαβεις.

Παντως και γω απορω με αυτα που ακουω εδω μεσα. 

Αnyway, o καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει….  :-)

Δημοσ.

Οσον αφορα το τεστ , οχι δεν το κανω.. Παλευω να εχω λευκα δοντια , 30 δευτερολεπτα να κανω γαργαρα κοκκινο κρασι ??Με τιποτα..Δεν ασπαζομαι το πειραμα.

Δημοσ.

Οσον αφορα το τεστ , οχι δεν το κανω.. Παλευω να εχω λευκα δοντια , 30 δευτερολεπτα να κανω γαργαρα κοκκινο κρασι ??Με τιποτα..Δεν ασπαζομαι το πειραμα.

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά μήπως το ότι αρνείσαι να κάνεις το τεστ είναι σημάδι πως σε ελέγχουν;

photo-thumb-241162.jpg?_r=1376845353

• Like 9
Δημοσ.

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά μήπως το ότι αρνείσαι να κάνεις το τεστ είναι σημάδι πως σε ελέγχουν;

photo-thumb-241162.jpg?_r=1376845353

Εσυ γελασες με αυτο που εγραψες?

Δημοσ.

Άνοιξα το μπουκάλι με σκοπό να κάνω το τεστ, αλλά σε κάθε γουλιά λυπόμουν να φτύσω· ώσπου τελικά τελείωσε το μπουκάλι και δεν έχω και άλλο να δω αν είμαι ψεκασμένος.

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...