afentiko Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Θέλω να ρωτήσω τι παίζει οταν έχεις δύο δουλείες. Έχω μία full time 5ήμερο κανονικά ένσημα κλπ και θέλω δύο φορές τη βδομάδα να πηγαίνω ένα 4ωρο σε ένα σουβλατζίδικο όπου και εκεί θέλει να με δηλώσει κανονικά κλπ. Υπάρχει κάποιο θέμα με οτιδήποτε? Κάποιοι μου λένε ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (μου φαίνεται απίστευτο), κάποιοι μου λένε ότι δεν μπορούν να σου κολάνε ένσημα και οι 2 οπότε το σουβλατζίδικο δε θα μπορεί να σε δηλώσει. Τι ισχύει? 1
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θέλω να ρωτήσω τι παίζει οταν έχεις δύο δουλείες. Έχω μία full time 5ήμερο κανονικά ένσημα κλπ και θέλω δύο φορές τη βδομάδα να πηγαίνω ένα 4ωρο σε ένα σουβλατζίδικο όπου και εκεί θέλει να με δηλώσει κανονικά κλπ. Υπάρχει κάποιο θέμα με οτιδήποτε? Κάποιοι μου λένε ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (μου φαίνεται απίστευτο), κάποιοι μου λένε ότι δεν μπορούν να σου κολάνε ένσημα και οι 2 οπότε το σουβλατζίδικο δε θα μπορεί να σε δηλώσει. Τι ισχύει? κολανε κανονικα ενσημα και οι δυο αλλα συνταξιμα ειναι μονο τα μισα. Το ξερω απο τον αδερφο μου, το πρωι δουλευε παρτ ταιμ ντελιβερι και το απογευμα φουλ ταιμ σε εταιρεια.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν επιτρέπετε να απασχολείσαι περαν του νόμιμου χρονου ημερησίας εργασίας βαση νόμου που έχεις κερδίσει με αιμα το εργατικό κίνημα Αυτος ειναι ο περιορισμός και για αυτο δεν μπορεις να ασφαλιστεις σε δευτερο εργοδοτη εφ' οσον μεσα στην ημερα έκλεισες 8ωρο 1
afentiko Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δλδ ο νόμος σου απαγορεύει να έχεις 2 δουλειές? Δλδ δε μπορείς να έχεις νόμιμα 2 δουλειές ή 12? Πρέπει οι υπόλοιπες πέρα της κύριας να είναι "μαύρη" ?
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δλδ ο νόμος σου απαγορεύει να έχεις 2 δουλειές? Δλδ δε μπορείς να έχεις νόμιμα 2 δουλειές ή 12? Πρέπει οι υπόλοιπες πέρα της κύριας να είναι "μαύρη" ? οχι φιλε σε τρολαρει μπορεις κανονικα απλα στην ουσια τα δευτερα ενσημα ειναι τσαμπα γιατι δεν κερδιζεις τιποτα, το κερδος το εχει μονο το κρατος. Δεν επιτρέπετε να απασχολείσαι περαν του νόμιμου χρονου ημερησίας εργασίας βαση νόμου που έχεις κερδίσει με αιμα το εργατικό κίνημα Αυτος ειναι ο περιορισμός και για αυτο δεν μπορεις να ασφαλιστεις σε δευτερο εργοδοτη εφ' οσον μεσα στην ημερα έκλεισες 8ωρο Φανταζομαι θα ηθελες δουλους να δουλευουν για ενα πιατο φαι ε ? Μηπως κατα τυχη εισαι απο την μανολαδα...
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Φανταζομαι θα ηθελες δουλους να δουλευουν για ενα πιατο φαι ε ? Μηπως κατα τυχη εισαι απο την μανολαδα... Κάπου χάθηκα. Του λέει πως βάσει νόμου δε μπορεί να υπερβεί το 8ωρο. Οι δούλοι τι σχέση έχουν? 3
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 οχι φιλε σε τρολαρει μπορεις κανονικα απλα στην ουσια τα δευτερα ενσημα ειναι τσαμπα γιατι δεν κερδιζεις τιποτα, το κερδος το εχει μονο το κρατος. Φανταζομαι θα ηθελες δουλους να δουλευουν για ενα πιατο φαι ε ? Μηπως κατα τυχη εισαι απο την μανολαδα... Αλλα διαβαζεις, αλλα καταλαβαίνεις.
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εσυ εισαι το αφεντικο.Οποτε γιατι ανησυχεις? Τα αφεντικα δεν χρειαζεται να δουλευουν.Μονο να βρισκουν τροπους να τα ξυνουν καλυτερα και να φορτωνουν ολες τις δουλειες στους υπαλληλους.
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν επιτρέπετε να απασχολείσαι περαν του νόμιμου χρονου ημερησίας εργασίας βαση νόμου που έχεις κερδίσει με αιμα το εργατικό κίνημα Αυτος ειναι ο περιορισμός και για αυτο δεν μπορεις να ασφαλιστεις σε δευτερο εργοδοτη εφ' οσον μεσα στην ημερα έκλεισες 8ωρο Ερώτηση: Σε δυο 4ωρες μπορείς να δουλεύεις με ένσημα?
chrisxkar Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εσυ εισαι το αφεντικο.Οποτε γιατι ανησυχεις? Τα αφεντικα δεν χρειαζεται να δουλευουν.Μονο να βρισκουν τροπους να τα ξυνουν καλυτερα και να φορτωνουν ολες τις δουλειες στους υπαλληλους. Για να το λες μαλλον δεν ησουν ποτε αφεντικο και γνωρισες μονο αχρηστα αφεντικα ή ποτε δεν ασχοληθηκες με το τι κανουν περα απο αυτα που εβλεπες 2
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστώ Τιποτα φιλε μου Ερώτηση: Σε δυο 4ωρες μπορείς να δουλεύεις με ένσημα? Εδω ειναι μπερδεμα γιατι απο οτι ξερω 4+4 ωρες δεν κανουν 8 ωρες = 1 ενσημο Κάπου χάθηκα. Του λέει πως βάσει νόμου δε μπορεί να υπερβεί το 8ωρο. Οι δούλοι τι σχέση έχουν? Σαρκαστικα το ειπα γιατι χωρις λογο αρχισε να τρολαρει και να κραζει τους αγωνες των εργαζομενων.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Για να το λες μαλλον δεν ησουν ποτε αφεντικο και γνωρισες μονο αχρηστα αφεντικα ή ποτε δεν ασχοληθηκες με το τι κανουν περα απο αυτα που εβλεπες Δεν χρειαζεται να ημουν αφεντικο για να γνωριζω καποια πραγματα γιατι τα εχω βιωσει ως εργαζομενος οπως εκατομμυρια κοσμος.Το πως αντιμετωπιζεται ο εργαζομενος απο το αφεντικο.Ριχνοντας πχ την ευθυνη πανω στον εργαζομενο,αναγκαζοντας τον να κανει δουλειες που δεν ειναι υποχρεωμενος.Γιατι ακολουθει το συστημα.Τα ιδια και χειροτερα ειναι και πολλοι εργαζομενοι.Ρουφιανοι των αφεντικων.Το κακο εχει 2 πλευρες. Σιγουρα υπαρχουν καποιοι που ειναι τιμιοι και σωστοι στα καθηκοντα τους.Κατι δυσκολο στην σαπια αυτη κοινωνια. Εχω δει εργαζομενους με χαμηλη μορφωση να προαγονται σε υπεργοδηγους και εργοδηγους χωρις να ειναι καταλληλοι για την θεση και αλλους που αξιζαν πολλα παραπανω να ειναι απλοι εργαζομενοι-υπαλληλοι.Δεν "ανεβηκαν¨γιατι δεν ειχαν τις καταλληλες γνωριμιες η δεν ηταν ρουφιανοι.
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν απαγορεύεται το θεωρώ λάθος. Ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να κάνει και δύο και τρεις και δέκα δουλειές αν θέλει και μπορεί! 1
Kostasspil Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η "απαγόρευση", υπάρχει για να είσαι εξασφαλισμένος εσύ, ότι δεν θα σε εκμεταλλεύονται πέραν του 8ωρου(καλά εδώ γελάνε, αλλά τεσπά). Είναι λάθος να το θεωρούμε κάτι κακό. Κατά τα άλλα ναι, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει όσες δουλειές μπορεί. Που πολλοί κάνουν κιόλας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα