Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύετε στο ένστικτο; Το εμπιστεύεστε; Ξεκινάω αυτό το θέμα με αφορμή μια γνωριμία με έναν τύπο στην παρέα μου. Δεν τον έιχα ξαναδεί, ούτε είχα ακούσει κάτι για αυτόν και ενώ γενικά είμαι κοινωνικός άνθρωπος νιώθω μια αντιπάθεια για αυτόν και να με απωθεί. Δε ξέρω το γιατί, αλλά είναι σε βαθμό πουούτε να τον κοιτάζω δε θέλω. Από τη μια λέω κρίμα είναι δεν μου έχει κάνει κάτι αλλά από την άλλη κάποιο λόγο θα έχω που νιώθω έτσι. Εσείς πως το εξηγείτε αυτό; Σας έχει τύχει;

Δημοσ.

Δεν σου αρεσει η φατσα του? Δεν σου αρεσει η συμπεριφορα του? Τι σε απωθει ακριβως και δεν μπορεις ουτε να τον κοιταξεις..?

Αυτο νομιζω λεγεται αντιπαθεια με την πρωτη ματια και οχι ενστικτο.

Δημοσ.

Ε το ένστικτο δε σε ωθεί να αντιπαθήσεις κάποιον που δεν ξέρεις; Δε ξέρω τι μου φταίει, ίσως όλα. Μου τη σπάει η φάτσα του, ειδικά τα μάτια του, μου τη σπάει η φωνή του.. γενικά μου βγάζει κάτι το γλοιώδες και δεν το έχω συζητήσει με κανέναν από την παρεά για να μην παρεξηγηθώ. Προσπαθώ να είμαι και καλός μαζί του, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο να μην είμαι αλλά και το χειραψία που κάνουμε μου είναι δυσάρεστη. Μια φορά που έμαθα ότι θα λείπει είχα χαρεί τόσο που μου έλεγαν αν έγινε κάτι και είμαι τόσο κεφάτος. Δε μπορώ να το εξηγήσω.

Δημοσ.

Ενστικτο οσο αφορα προσωπα ειναι η αισθηση που μας αφηνουν συνομιλωντας μαζι τους.

Εσενα σου την σπαει η φωνη του,τα ματια του,η φατσα του,το αυτι του ! Απλα τον αντιπαθησες, no χημεια.

Δημοσ.

Ενστικτο οσο αφορα προσωπα ειναι η αισθηση που μας αφηνουν συνομιλωντας μαζι τους.

Εσενα σου την σπαει η φωνη του,τα ματια του,η φατσα του,το αυτι του ! Απλα τον αντιπαθησες, no χημεια.

Δεν είναι απλά αυτό, έχω ένα κακό προαίσθημα για τον τύπο..

Δημοσ.

οι τροποι του,γενικα,ειναι καπως too much για σενα.μηπως φωναζει οταν μιλαει?γενικα μηπως εχει ελλειψη του μετρου γελωντας δυνατα κλπ?δεν αποκλειεται με κατι τετοια να αισθανεσαι οτι προσβαλει την αισθητικη σου,κ τον προσωπικο σου χωρο κατ επεκταση.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι απλά αυτό, έχω ένα κακό προαίσθημα για τον τύπο..

Πιθανως και να έχεις δικιο και αυτο που αποκωδικοποιεις ως ένστικτο στη συγκεκριμένη περίπτωση να ειναι απλα το "ραντάρ" σου που διχως να το συνειδητοποιεις να πιανει τα ανεπαίσθητα μηνύματα της γλωσσας του σώματος πχ του αλλου ή τις αλλαγες στο ηχοχρωμα της φωνης του κλπ.

Ή μπορει και απλα να μη γουσταρεις τη φατσα του, either way θεμιτο.

• Like 1
Δημοσ.

^ βαλε και το γεγονος οτι ειμαστε θηλαστικα και δουλευουμε και με την οσφρηση (εννοειται πολυ λιγοτερο απο τα σκυλια πχ)

Δημοσ.

Ε το ένστικτο δε σε ωθεί να αντιπαθήσεις κάποιον που δεν ξέρεις; Δε ξέρω τι μου φταίει, ίσως όλα. Μου τη σπάει η φάτσα του, ειδικά τα μάτια του, μου τη σπάει η φωνή του.. γενικά μου βγάζει κάτι το γλοιώδες και δεν το έχω συζητήσει με κανέναν από την παρεά για να μην παρεξηγηθώ. Προσπαθώ να είμαι και καλός μαζί του, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο να μην είμαι αλλά και το χειραψία που κάνουμε μου είναι δυσάρεστη. Μια φορά που έμαθα ότι θα λείπει είχα χαρεί τόσο που μου έλεγαν αν έγινε κάτι και είμαι τόσο κεφάτος. Δε μπορώ να το εξηγήσω.

Ζήλια λέγεται !  να τα νιωθεις ολα αυτα για καποιον που ουσιαστικα δεν ξερεις ειναι κάπως ..

περιέγραψε μας πως εισαι και πως ειναι αυτος εμφανισιακα !

μηπως του μιλανε ολα τα κοριτσακια στην παρέα ?? μηπως ειναι ανετος και ευχαριστος και νιωθεις να σε βαζει στην γωνια οσο ειστε μαζι στην παρεα ??

ανεξηγητο να σου προκαλει ολα αυτα τα συναισθηματα αηδίας καποιος που δεν γνωριζεις καν ..

Δημοσ.

Ειναι απλο.Μην βγαινεις οταν ειναι και αυτος στην παρεα.

Δεν εισαι αναγκασμενος να βγαινεις μαζι του.

Υπαρχουν για ολους καποιοι ανθρωποι που μας ειναι αντιπαθητικοι.Οπως υπαρχει η περιπτωση να ειμαστε εμεις αντιπαθητικοι για τους αλλους.

Ισως αν μιλησεις μαζι του να αλλαξεις γνωμη λογω του χαρακτηρα του και να μην σου ειναι αντιπαθητικος.Αλλα δεν το νομιζω.

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί μερικές φορές.Κάποιοι είναι αμέσως αντιπαθείς.

Όχι μάο-μάο δεν τους ζηλεύω με την μια,απλά κάτι έχει η φάτσα που το υποσυνείδητο μου τους κατατάσσει αμέσως στις σκατόφατσες που πρέπει να αποφεύγω(ή να κλοτσήσω με την αρβύλα).

Δημοσ.

Ζήλια λέγεται !  να τα νιωθεις ολα αυτα για καποιον που ουσιαστικα δεν ξερεις ειναι κάπως ..

περιέγραψε μας πως εισαι και πως ειναι αυτος εμφανισιακα !

μηπως του μιλανε ολα τα κοριτσακια στην παρέα ?? μηπως ειναι ανετος και ευχαριστος και νιωθεις να σε βαζει στην γωνια οσο ειστε μαζι στην παρεα ??

ανεξηγητο να σου προκαλει ολα αυτα τα συναισθηματα αηδίας καποιος που δεν γνωριζεις καν ..

Δεν είναι ζήλια.. Εμφανισιακά τώρα τι να σου πω δεν τον θεωρώ ωραίο, αλλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω πως είμαι εγώ και πως είναι αυτός, πάντως είμαι μια χαρα ικανοποιημένος με την εμφάνιση μου. Εξάλου με το που τον κοίταξα τον αντιπάθησα. Δεν προηγήθηκε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...