Κomos Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 σιγουρα ανω του μετριου αρκετα καλο για ακροαση μουσικης και youtube βεβαια την ιδια δουλεια κανεις και με ενα αρκετα φθηνοτερο
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχω ακριβώς αυτό το μοντέλο,είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημενος! Θα το άλλαζα μόνο με ζ4
Zapee995 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχω το 16gb και δε με συγκίνησε ούτε η εικόνα του ούτε ο ήχος του... Για την ακρίβεια, ένας μέσος χρήστης μπορεί να απολαύσει ταινίες και τραγούδια και σε άλλο φθηνότερο ταμπλετ. Για το μόνο όμως που μετανιώνω πραγματικά που το αγόρασα, είναι η ποιότητα κατασκευής του που λόγο του μικρού πάχους, δυστυχώς το ταμπλετ λυγιζει για πλάκα, δεν είναι 100% ίσιο και το χειρότερο, η οθόνη όταν τη πιεζεις κάνει νερά...
johnsig Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του... Επίσης, με χαλάει πολύ το μεγάλο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.... Άχρηστο και αυξάνει το μέγεθος χωρίς λόγο... Μπορείς να βρεις καλύτερο σε χαμηλότερη τιμή! Τσεκαρε lenovo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα