Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας λεω να αγορασω  ενα nexos 5 ειναι καλο παιδια? η να παω σε ενα lg g2? ειμαι χρονια στην samsung  αλλα μετα το σ2-σ3 τα χαλασαν εκτος απο το 6 που δεν εχω δοκιμαση και δεν εχω αποψη

Δημοσ.

οταν λες εχει παλιωσει? μπωστα στο s4-g2- και αλλα πολλα ειναι πολυ μπροστα.. μεχρι 300 ευρο διαθετω απλα εχω ακουσει οτι ειναι ταχυτατο το ατιμο για αυτο ρωτισα

Δημοσ.

Προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το nexus 5  αφου αυτο που ήθελα ειναι ουσιαστικά ενα ψιλό γυμνό android τηλέφωνο αρκετά γρήγορο και με καλά specs , ολα καλά και ωραία αλλα το μόνο που με χαλάει λίγο ειναι η μπαταρία που δεν κρατάει πολύ αν αρχίζει να το σκαλίζεις δεν εχει καλή αυτονομία δηλαδή και η κάμερα του που θα ήθελα να ειναι 13mp αν και τα 8 ειναι μια χαρά δεν με χαλάνε

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση με το G2. Έχει πολύ χειρότερη μπαταρία και κάμερα. Άντε να του δώσω λίγο σε ταχύτητα. Εδώ τελειώνουν τα όποια πλεονεκτήματα του. Ά και οι αναβαθμίσεις, αλλά εφόσον το 2ο πήρε το λολλιποπ δεν βλέπω ούτε εδώ σοβαρό πλεονέκτημα

Δημοσ.

οταν λες εχει παλιωσει? μπωστα στο s4-g2- και αλλα πολλα ειναι πολυ μπροστα.. μεχρι 300 ευρο διαθετω απλα εχω ακουσει οτι ειναι ταχυτατο το ατιμο για αυτο ρωτισα

Με 300 ευρω παίρνεις lg g3 αλλά για να ανταγωνιστεί το Nexus 5 σε ταχύτητα εγω σου προτείνω lg g2 32gb που και σε ταχύτητα είναι το ίδιο και έχει και την καλύτερη μπαταρία στην αγορά σεβαθτο το μέγεθος και έχει πολύ ανώτερη κάμερα απο αυτήν του nexus 5, αν σε ενδιαφέρουν τα updates, εντάξει του περνας άλλες rom στο g2

Δημοσ.

Το ότι πήρε την 5 δεν σημαίνει ότι θα πάρει την 5.1 η την οποια επομενη αναβάθμιση βγάλει η Google και θα πάρει το nexus 5.

Μοναδικά πλεονεκτήματα του g2 η κάμερα και η μπαταρία. Σαν εμπειρία χρήσης το nexus 5 είναι ανώτερο, οπως και όλη η σειρά νεξους.

Όποιο και από τα δύο και να πάρεις, ευχαριστημένος θα μείνεις. Απλά στο χρόνο , θα πάρεις περισσότερα από το nexus.

Δημοσ.

Όλοι μιλανε για την καμερα του nexus 5 χωρις να το εχουν δουλεψει. Επηρεαζονται απο τα review του κινητου, που εγιναν οταν το software της καμερας ηταν απαραδεκτο κ πριν βγαλει η google ειδικη αναβάθμιση για να διορθωσει την κάμερα.

Τα αποτελέσματα με το hdr+(που μονο το nexus 5 εχει) ειναι παρα πολυ καλα.

Σε μπαταρια υστερει(κ σε οθονη λιγο) σε σχέση με το lg g2 , αλλα υπερτερει σε software, αναβαθμισεις, ταχυτητα, ποιότητα κατασκευής, μεγεθος.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα έχει βελτιωθεί η κάμερα και σε καμία περίπτωση δεν τη λες κακή. Συνεχίζει όμως να έχει θέμα με το φοκους σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Όπως και πολλές άλλες συσκευές ...

Δημοσ.

Ως κατοχος και των δυο συσκευων,οποια και να παρεις θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος!

Το μονο πραγματικο μειονεκτημα του Nexus 5 ειναι η μπαταρια και ΟΧΙ η καμερα!

Οπως ανεφερε και ο @haHA παραπανω οι φωτογραφιες του Nexus 5 με hdr ενεργοποιημενο ειναι ισαξιες,ισως και λιγο καλυτερες απ του G2.Σε χαμηλο φωτισμο και τα δυο κινητα εχουν προβλημα.

Τωρα,οσον αφορα την ταχυτητα,πλεον και το G2 εχει φτασει σε πολυ καλο επιπεδο ομαλης χρησης χωρις lag (λογω των Rom που κυκλοφορουν),αλλα Nexus δεν ειναι!

Με λιγα λογια αν δεν εχεις θεμα με τη μπαταρια τοτε πηγαινε στο Nexus,αλλιως στο G2 που εχει φοβερη μπαταρια,καλυτερη οθονη αλλα και μεγαλυτερη!

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι μιλανε για την καμερα του nexus 5 χωρις να το εχουν δουλεψει. Επηρεαζονται απο τα review του κινητου, που εγιναν οταν το software της καμερας ηταν απαραδεκτο κ πριν βγαλει η google ειδικη αναβάθμιση για να διορθωσει την κάμερα.

Τα αποτελέσματα με το hdr+(που μονο το nexus 5 εχει) ειναι παρα πολυ καλα.

Σε μπαταρια υστερει(κ σε οθονη λιγο) σε σχέση με το lg g2 , αλλα υπερτερει σε software, αναβαθμισεις, ταχυτητα, ποιότητα κατασκευής, μεγεθος.

πλάκα κάνεις έτσι;Το μόνο καλό που έχει το nexus 5 είναι τα updates και Snapdragon 800
Δημοσ.

είναι απλό ρε παιδιά,το g2 μπορείς να το κάνεις nexus,το nexus δεν μπορείς να το κάνεις g2 

Δημοσ.

πλάκα κάνεις έτσι;Το μόνο καλό που έχει το nexus 5 είναι τα updates και Snapdragon 800

Οχι δεν κανει πλακα φιλε μου!Εαν εχουν περασει και τα δυο απ'τα χερια σου τοτε θα ηξερες οτι οι καμερες τους κατα την διαρκεια της ημερας δεν εχουν και τοσο διαφορα.Σε κατασταση χαμηλου φωτισμου δεν θα σχολιασω,γιατι και τα δυο εχουν προβλημα!

είναι απλό ρε παιδιά,το g2 μπορείς να το κάνεις nexus,το nexus δεν μπορείς να το κάνεις g2 

Οχι ακριβως οτι ειπες,αλλα εν κατακλειδι,ελαφρυ προβαδισμα στο G2 σαν overall λυση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...