Mau-Maus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Λόγο της ωραίας κλανορεψιμο συνήθειας σου πρέπει να σου συμβαίνει πολλές φορές το να βλέπεις ταινίες μόνος ε ? έλα αλήθεια πες..
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οι χειρότεροι είναι αυτοί που κλανουν και κάνουν την κλασική ερώτηση: Ποιος έκλασε; 1
Iris_89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν το τρολλάρισμα και πρέπει να πέσουν υπότιτλοι Huehuehue
Thanos1972 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε κοριτσια δηλαδη δεν εχει τυχει να κοιμαστε με τις σχεσεις σας και να εχετε τα γυναικολογικα σας?εκει δεν κλανετε,εστω στον υπνο σας? πολλες γυναικες το κανουν αυτο παντως.
stavi Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε κοριτσια δηλαδη δεν εχει τυχει να κοιμαστε με τις σχεσεις σας και να εχετε τα γυναικολογικα σας?εκει δεν κλανετε,εστω στον υπνο σας? πολλες γυναικες το κανουν αυτο παντως. φίλε άσε!! να δεις τι φρίκη έφαγα μια μέρα είχα πάει Σαμοθράκη και έκανα camping, κοιμόμουν με μια ιταλίδα στη σκηνή που δεν την ήξερα και καλά, απλά ήμασταν μαζί στο γκρουπάκι καποείρα (τέτοια ήταν και η φάση που πήγαμε, ) γύρω μας παντού σκηνές από τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας.. τα περισσότερα αγόρια και να τις αμολάει κάθε λίγο και λιγάκι η Ιταλιδα το βράδυ στον ύπνο της.. ω ρε μάνα μου να σκέφτομαι, θα λένε οι άλλοι ότι κλάνω τι κρίση όμως προσωπικοτητας δεν την έπαθα εκεί.... την επαθα όταν, σκέφτηκα "και που το ξέρω ότι δεν κλάνω κι εγώ χωρίς να το ξέρω όταν κοιμάμαι;;;;;;;;;;" 2
DhZou Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εμένα παρότι είναι τελείως άοσμες (απλά βροντερές ) όποτε τις ρίχνω ή θα μου φωνάξει ή θα φάω ξύλο. Της λέω, "τι σε πειράζει παιδάκι μου αφού δε μυρίζει τίποτα" και δεν έχει απάντηση. Τι διαφορά έχει δηλαδή να τις ρίχνω αθόρυβες; Γιατί να εθελοτυφλούμε;
mary Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 σορυ για το οφ τοπικ Σταβι, θα ερθεις στη συναντηση Θεσσαλονικης; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα