Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγο της ωραίας κλανορεψιμο συνήθειας σου πρέπει να σου συμβαίνει πολλές φορές το να βλέπεις ταινίες μόνος ε ? έλα αλήθεια πες..

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν το τρολλάρισμα και πρέπει να πέσουν υπότιτλοι

Huehuehue

Δημοσ.

Ρε κοριτσια δηλαδη δεν εχει τυχει να κοιμαστε με τις σχεσεις σας και να εχετε τα γυναικολογικα σας?εκει δεν κλανετε,εστω στον υπνο σας?

πολλες γυναικες το κανουν αυτο παντως.

Δημοσ.

Ρε κοριτσια δηλαδη δεν εχει τυχει να κοιμαστε με τις σχεσεις σας και να εχετε τα γυναικολογικα σας?εκει δεν κλανετε,εστω στον υπνο σας?

πολλες γυναικες το κανουν αυτο παντως.

φίλε άσε!!

να δεις τι φρίκη έφαγα μια μέρα

είχα πάει Σαμοθράκη και έκανα camping, κοιμόμουν με μια ιταλίδα στη σκηνή που δεν την ήξερα και καλά, απλά ήμασταν μαζί στο γκρουπάκι καποείρα (τέτοια ήταν και η φάση που πήγαμε, )

γύρω μας παντού σκηνές από τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας.. τα περισσότερα αγόρια

και να τις αμολάει κάθε λίγο και λιγάκι η Ιταλιδα το βράδυ στον ύπνο της.. 

ω ρε μάνα μου να σκέφτομαι, θα λένε οι άλλοι ότι κλάνω  :wacko:

τι κρίση όμως προσωπικοτητας δεν την έπαθα εκεί.... την επαθα όταν,  σκέφτηκα "και που το ξέρω ότι δεν κλάνω κι εγώ χωρίς να το ξέρω όταν κοιμάμαι;;;;;;;;;;"  :fear:

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα παρότι είναι τελείως άοσμες (απλά βροντερές  :P ) όποτε τις ρίχνω ή θα μου φωνάξει ή θα φάω ξύλο. Της λέω, "τι σε πειράζει παιδάκι μου αφού δε μυρίζει τίποτα" και δεν έχει απάντηση. Τι διαφορά έχει δηλαδή να τις ρίχνω αθόρυβες; Γιατί να εθελοτυφλούμε;

Δημοσ.

σορυ για το οφ τοπικ

Σταβι, θα ερθεις στη συναντηση Θεσσαλονικης;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...