kleondas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θα δείξει κατανόηση αλλιώς, πίσω στην μαμάκα της . Χα! Μια επιτέλους να κι ένας σωστός νέος μες στην κάψα του Σ/Κ. Sent from my iPad using Insomnia
g_alkis Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εσύ πως θα την παλέψεις που τρώς σαν αρχιλέτσος Καμπαμαρού; 1
mary Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γενικά όταν είμαι έξω είμαι σεμνη. Όταν είμαι με τον καλό μου, δε κάνω κάτι διαφορετικό απ όταν είμαι μόνη μου. Αποφεύγω όμως να τρωω γύρο. Τα κάνω όλα μαντάρα και 99,9% θα λερωθω.
Iris_89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Νομίζω πως δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ' όταν είμαι μόνη μου και με παρέα/σύντροφο. Αν θέλω να απομονωθώ και να θελήσω την ηρεμία και τον χώρο μου, θα το κάνω. Αν θέλω να χορεύω/τρέχω γυμνή ή να φοράω μόνο γόβες, πάλι θα το κάνω. Ίσως το μόνο που αυξάνεται όταν είμαι μόνη μου είναι η ψυχεδέλεια που με πιάνει σχετικά με την οργάνωση/τακτοποίηση/καθαριότητα των πραγμάτων. 2
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ο ενας απανταει στην δικια του διαλεκτο και με την συχνοτητα που του μιλας. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Νομίζω πως δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ' όταν είμαι μόνη μου και με παρέα/σύντροφο. Αν θέλω να απομονωθώ και να θελήσω την ηρεμία και τον χώρο μου, θα το κάνω. Αν θέλω να χορεύω/τρέχω γυμνή ή να φοράω μόνο γόβες, πάλι θα το κάνω. Ίσως το μόνο που αυξάνεται όταν είμαι μόνη μου είναι η ψυχεδέλεια που με πιάνει σχετικά με την οργάνωση/τακτοποίηση/καθαριότητα των πραγμάτων. αν εισαι γυμνη και φορας μονο γοβες το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τρεχεις xD
Iris_89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 αν εισαι γυμνη και φορας μονο γοβες το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τρεχεις xD Γιατί παρακαλώ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γιατί παρακαλώ? θα σου κανω σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση
Iris_89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 θα σου κανω σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση Bahahaha cool story bro 1
MT60RS Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 κλαααααααααααασιμο! σωστο. αερατο! ειλικρινες! (αντρικιο ή γυναικειο) Εχουμε αερια, ανθρωπια ειμαστε να 'ουμ'
Swimmer21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κλανιά > παλινδρομικό τίναγμα σεντονιού > όσφρηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα