MT60RS Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κλανιά > παλινδρομικό τίναγμα σεντονιού > όσφρηση. τραβας και τζουρα βαθια να παρεις ιδεα....
stavi Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 δεν πρόκειται ποτε να την αμολήσω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!! ΜΑΚΟΥΤΕ??? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ
lifeowner771 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 δεν πρόκειται ποτε να την αμολήσω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!! ΜΑΚΟΥΤΕ??? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ 4
johnbond Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι τα πράγματα που δεν τα κάνω μπροστά σε άλλους θα τα γράψω εδώ;
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 δεν πρόκειται ποτε να την αμολήσω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!! ΜΑΚΟΥΤΕ??? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ Και οι δύο το ξέρουμε ότι θα την αμολήσεις. 3
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 δεν πρόκειται ποτε να την αμολήσω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!! ΜΑΚΟΥΤΕ??? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ Καλα φασολαδα ποτε δεν τρως ? Εγω εκτος απο τα κλασικα καθομαι και ακουω χαζοραγουδα και χορευω , φυσικα παντα στο σπιτι και οταν ειμαι μονος.
stavi Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Και οι δύο το ξέρουμε ότι θα την αμολήσεις. όχι δεν έχω θέμα... έχω και γαμώ τους σφυκτήρες αλλά το να μην μπορώ να τρώω όσο λαίμαργα γουστάρω μου τη σπάει 1
funbreaker Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Νομίζω πως δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ' όταν είμαι μόνη μου και με παρέα/σύντροφο. Αν θέλω να απομονωθώ και να θελήσω την ηρεμία και τον χώρο μου, θα το κάνω. Αν θέλω να χορεύω/τρέχω γυμνή ή να φοράω μόνο γόβες, πάλι θα το κάνω. Ίσως το μόνο που αυξάνεται όταν είμαι μόνη μου είναι η ψυχεδέλεια που με πιάνει σχετικά με την οργάνωση/τακτοποίηση/καθαριότητα των πραγμάτων. Δεν το πιασα, χορεύεις γυμνή με γόβες υπό την παρουσία της παρέας σου? 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν το πιασα,[...] απαγορεύεται η επαφη για αυτό.
stavi Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 εχω γνωρίσει πάντως δυο ανθρώπους στη ζωή μου που δεν μπορούν να τις κρατήσουν γιατί τους είναι φυσικά αδύνατο το θεώρησα φοβερή αναπηρία και κακοτυχία η μία ήτα κοπέλα και ο άλλος ο γνωστός γερμανός χανς. . μια φορά μαλώναμε με το Χανς και μου λέει 'ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????!!!!!" στο καπάκι αμωλάει μια 'ναι, του λέω, κατάλαβα" η κλανιά σου ήταν κατατοπιστική, (αυτό το τελευταίο το κράτησα για τον εαυτό μου) 3
anwnymh29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλα το να κλανεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις ειναι γελοιο.. Αλλαξε τιτλο καλυτερα .. βαλε " της κλανιας το αναγνωσμα"
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 εχω γνωρίσει πάντως δυο ανθρώπους στη ζωή μου που δεν μπορούν να τις κρατήσουν γιατί τους είναι φυσικά αδύνατο το θεώρησα φοβερή αναπηρία και κακοτυχία η μία ήτα κοπέλα και ο άλλος ο γνωστός γερμανός χανς. . μια φορά μαλώναμε με το Χανς και μου λέει 'ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????!!!!!" στο καπάκι αμωλάει μια 'ναι, του λέω, κατάλαβα" η κλανιά σου ήταν κατατοπιστική, (αυτό το τελευταίο το κράτησα για τον εαυτό μου) Δεν ειναι κακο ρε να πέρδεσαι σιγα
damian1977 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Mα καλα σε κανεναν δεν εχει τυχει να του πει το ετερον ημιση.....'Θελω να εισαι ο εαυτος σου μαζι μου!!Να αισθανεσαι ανετα!!Να μου κλανεις βρε αδερφε'. (Δεν ειναι τρολιά...μου το'χει πει πρωην γκομενα.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν κυριολεκτουσε)
Iris_89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν το πιασα, χορεύεις γυμνή με γόβες υπό την παρουσία της παρέας σου? Όχι βέβαια. Μόνη μου αυτά (και με τον σύντροφο ) Με τους φίλους μόνο καφρίλες. 1
anwnymh29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Mα καλα σε κανεναν δεν εχει τυχει να του πει το ετερον ημιση.....'Θελω να εισαι ο εαυτος σου μαζι μου!!Να αισθανεσαι ανετα!!Να μου κλανεις βρε αδερφε'. (Δεν ειναι τρολιά...μου το'χει πει πρωην γκομενα.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν κυριολεκτουσε) Εμενα μου εχει τυχει και κυριολεκτουσε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα