Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα καλα σε κανεναν δεν εχει τυχει να του πει το ετερον ημιση.....'Θελω να εισαι ο εαυτος σου μαζι μου!!Να αισθανεσαι ανετα!!Να μου κλανεις βρε αδερφε'.

(Δεν ειναι τρολιά...μου το'χει πει πρωην γκομενα.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν κυριολεκτουσε)

ναι κι εμένα μου χει πει μια φιλη οτι της είχε πει η αδερφή της πως τα χε φτιάξει στο εξωτερικό μεναν τύπο πολύ καθώς πρέπει κι έτσι 

κι αυτή της παραπονιόταν και της έλεγε "θέλω να μου κλάνει!"

εγώ πάλι δεν θέλω με τίποτα, ενω γενικά προσπαθω να είμαι όσο πιο δημοκρατική γίνεται αυτο δεν το μπορώ με τίποτα

επίσης δεν πρέπει να αφήνει στην τουαλέτα ακαθαρσίες. 

Μια φορά το μωρό  μου μου μαγείρεψε. .μέχρι να ζεσταθεί η σάλτσα μπήκε στην τουαλέτα, δεν άργησε πολύ και ξαναεπέστρεψε στην κουζίνα το γλυκο μου

μπαίνω κι εγώ στο μπάνιο και τι να δω;;;

μια τεράστια σιχαμερή κουράδα 

περιττό να πω ότι δεν άκουσα να τρέχει νερό στο νιπτήρα... πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε μπει στον κόπο να πλύνει τα χεράκια του το γλυκό μου

καλή μας όρεξη μου λέει μετά.

φροντισες μου ρθε να του πω να μου την ανοίξεις για τα καλά αγάπη μου, μη στεναχωριέσαι

• Like 6
Δημοσ.

εκεί όμως που είπα ότι χωρίζω 

ήταν όταν ένα βράδυ ειχε πιάσει όλο το χώρο στο κρεβάτι και μ'είχε κολλήσει στον τοίχο

πατάει τη βρωμερότερη κλανιά που μπορεί να έχει αμολήσει άνθρωπος στον πλανήτη 

Ήταν τόσο βρωμερή που μεχρι και ο ίδιος ξύπνησε από την μπόχα

δε μίλησα έκανα ότι κοιμόμουν από μέσα μου όμως έλεγα "αυτό ηταν ρε παλιοπούστη, αυτό ήταν έχεις τελειώσει για μένα!!!!"

• Like 10
Δημοσ.

Για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα η φυσική αυτή ανάγκη αν πιέζομαι και βρίσκομαι με γκόμενα.

Τι καταπίεση. Τι συνηθίζεται με το φαινόμενο? Κλάνει ο κόσμος μπροστά στις γκόμενες ή το αντίστροφο?

(μετά το καβλοthread τώρα έχουμε και το κλανοthread)

Δημοσ.

δεν ξέρω τι συνηθίζεται αλλά εγώ δε θέλω να κλάνει

ας πηγαίνει στην τουαλέτα, σε άλλο δωμάτιο, στο μπαλκόνι, ας κρατιέται καμιά φορά, αλλά να μην κλάνει

και όλα αυτα να τα κάνει χωρίς εγώ να πάρω χαμπάρι γιατί ξενερώνω, δεν μπορώ ρε γαμώτο, ξενερώνω πολύ. 

Την άλλη φορά βγαίνουμε μ'ενα παιδί, πάμε σε καφετέρια, πριν καθίσουμε μου λέει περίμενε λίγο και απομακρύνεται πιο εκεί,παει προς τα μέσα και επιστρέφει σε μισο λεπτό.. 

στανταρ πήγε να κλάσει

ακόμα κι έτσι ξενέρωσα

Δημοσ.

stavi τι εχεις περασει ρε;

Ποτε δεν το χω κανει αυτο σε γυναικα, κρατιεμαι ή λεω παω να κατουρησω, μερικες φορες μου ερχεται οταν ειμαι μεσα στο αμαξι, παω ταχα να κατουρησω, αλλα μου χει φυγει, μπαινω στο αμαξι ξανα.. λεω με κοροιδευεις

Πραγματα που κανω μονος μου ειναι να καθομαι στο ιντερνετ οταν ειμαι με κοσμο το κινητο ειναι μονο για τηλεφωνο...

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Πραγματα που κανω μονος μου ειναι να καθομαι στο ιντερνετ οταν ειμαι με κοσμο το κινητο ειναι μονο για τηλεφωνο...

Όταν είμαι με κόσμο, απλά βλέπω τον αριθμό της κλήσης αφού απολογηθώ. Αν θέλω να προσβάλω κάποιον κλείνοντας κάποια συζήτηση και αποχωρώντας, βγάζω το κινητό και ανακοινώνω πως δεν έχω περισσότερο χρόνο.

Δημοσ.

@stavi

εμεις το εχουμε με το ρεψιμο

ξεκιναω εγω και μετα η κοπελα πιο δυνατα, και παει αλυσιδα.

:-D

κλανιδια δεν εχουμε ευτυχως, μια στο τοσο.

Γενικα ειμαστε φουλ ανετοι μεταξυ μας (μετα απο 3 χρονια)

• Like 1
Δημοσ.

το ρέψιμο δε με χαλάει

εκτός κι αν βρωμάει κι αυτό

αλλά δεν ξέρω, βρωμάει το ρέψιμο καμια φορά; ξέχασα, νομίζω ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...