krom291 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Να κλανουν οι αντρες ειναι αστειο... Να κλανουν οι γυναικες αηδιαστικο... End of story.... https://www.youtube.com/watch?v=UdjGP1FbzKw 1
panos2171 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Eγώ πάντως ντρέπομαι γενικά να κλάνω. Ακόμα και σε φίλους δεν, είτε τα κρατάω είτε τα αφήνω σιγά σιγά, και στο στρατό τα ίδια. Νομίζω ότι πέφτω πολύ χαμηλά όταν ο άλλος αναγκάζεται να ανέχεται τη μπόχα μου. Καλά εννοείται ότι στις κοπέλες ούτε ρέψιμο. Γενικά αυτές οι ζωώδεις συμπεριφορές μου τη δίνουν. ΟΚ φυσική ανάγκη αλλά όταν γίνεται επανειλημμένα σημαίνει ότι ο άλλος σε γράφει στα @@ του. 2
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Συμφωνώ με τη stavi σε όσα έχει γράψει. Πρέπει να είμαι διακριτικοί. Όσο καιρό και να είμαστε με τον άλλον-άλλη. Δεν είναι ανάγκη να "μοιραζόμαστε" τα πάντα Καλά αν είναι 2 άνδρες ζευγάρι δε μπορείς να φανταστείς τι κλανίδι πέφτει στο χυμαδιό.Τι διακριτικότητες να πούμε, με μάσκα κυκλοφορείς σπίτι μας,ειδικά αν έχει μαγειρέψει κανά spicy o Ινδός. 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλά αν είναι 2 άνδρες ζευγάρι δε μπορείς να φανταστείς τι κλανίδι πέφτει στο χυμαδιό.Τι διακριτικότητες να πούμε, με μάσκα κυκλοφορείς σπίτι μας,ειδικά αν έχει μαγειρέψει κανά spicy o Ινδός. Δεν μπορώ να φανταστώ όχι 2
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλά αν είναι 2 άνδρες ζευγάρι δε μπορείς να φανταστείς τι κλανίδι πέφτει στο χυμαδιό.Τι διακριτικότητες να πούμε, με μάσκα κυκλοφορείς σπίτι μας,ειδικά αν έχει μαγειρέψει κανά spicy o Ινδός. Δηλαδή ρε τοξοβόλε τα έχεις με ινδό που κλάνει κιόλας? 1
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αφήνω μύξες στα έπιπλα του σπιτιού. Την παίζω. Κλάνω. ΟΚ φυσική ανάγκη αλλά όταν γίνεται επανειλημμένα σημαίνει ότι ο άλλος σε γράφει στα @@ του. Guess what. Στα @@ μου τους γράφω όταν το κάνω και τους το λέω. 1
φραμπάλα Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τι εννοειται σας ξεσκατιζαν οι γκομενοι;μαμαδες δεν εχετε; 2
manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε παλικαρια ελεος απλα το αστειο δεν ξερω που το βρισκετε.Να συμβει μια στο τοσο κατα λαθος μπορει να ειναι και κωμικο να ειναι μερος της καθημερινοτητας σου ειναι τραγικο ειδικα για ενηλικο ανθρωπο. 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πρεπει να υπαρχει ισοτητα αναμεσα στα 2 φυλλα. Ολοι εχουν δικαιωμα να κλανουν. Επισης εδω ταιριαζει αυτο που λενε: "Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλ@@@δες.Ολοι εχουν απο 1" 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τραγικό ειναι να εισαι 30 χρόνων αραχτός στον καναπέ σου και να πρέπει να βάλεις σιγαστήρα στον κώλο σου για να μην ξενερώσει μια γκόμενα. 8
manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν το κανεις για να μην ξενερωσει η καθε γκομενα.Ειναι θεμα αυτοσεβασμου.Αν δεν το νοιωθεις αυτο ειναι κατι που δεν γραφετε με λογια για να στο εξηγησω. 1
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Υπάρχει κι άλλη λύση. Official site. Γιατί δεν κάνουν τα βρακιά από τέτοιο υλικό? Βέβαια στα strings θα υπήρχε πρόβλημα. Η τιμή καλή είναι αλλά για πόσο καιρό να κρατάει?
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν χρησιμοποιησουμε αυτο τοτε θα λενε οτι "κλασαμε μεντες" 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν το κανεις για να μην ξενερωσει η καθε γκομενα.Ειναι θεμα αυτοσεβασμου.Αν δεν το νοιωθεις αυτο ειναι κατι που δεν γραφετε με λογια για να στο εξηγησω. Αυτοσεβασμός ειναι η μη βίαιη προσαρμογή σε μια νέα κατάσταση. Το να μην κλάνω (δε λέω να γίνομαι προκλητικός) επειδή θα ξενερώσει η κοπέλια, για μενα, ειναι αυτοβιασμός... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα