Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια 

Γινεται απο Επαλ να περασεις αστυνομια?

Και αν γινεται με ποσα μορια?

Παιζει καποιο ρολο αν εχεις γονεα αναπηρο με μεγαλο ποσοστο αναπηριας?

Κερδιζεις καποια μορια?

Ακουσα οτι απο το νεο χρονο αλλαζει το συστημα στις πανελληνιες.... Τι αλλαγες θα εχει?

Εκτος απο την Δευτεροβαθμια που θα μπορουσα να συλλεξω πληροφοριες? Εχω φτασει σε μια ηλικια που πλεον βαρεθηκα να στελνω βιογραφικα και να τρωω ακυρα και προτιμω να να δοκιμασω την τυχη μου μηπως και αλλαξει κατι.

Οποιος μπορει ας δωσει καποια συμβουλη! 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

τι να πας να κανεις αστυνομια ρε φιλε..τραβα καλυτερα εποπ να τα ξυνεις με τη βουλα.αστυνομια ενδεχεται να κανεις με αληθινα περιστατικα οχι θεωρια.

Δημοσ.

Αυτό το τράβα ΕΠΟΠ ή γενικά μόνιμος στο στρατό το ακούω πολύ τώρα τελευταία... Συνειδητοποιείς εσύ και όλοι αυτοί που το λένε έτσι απαξιωτικά αυτό ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Μου σπάει πολύ τα νεύρα όταν κάποιος το λέει αυτό.... "Γιατί δεν κάθεσαι στο στρατό?" ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟ$(@ΣΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ...

Και δε μιλάω γι αυτούς που σου λένε να μπεις από σχολή μέσω πανελληνίων, αλλά αυτών που απλά ακούει μια συζήτηση τέτοιου είδους και πετάει έτσι πολύ απλά "γιατί δεν μένεις στο στρατό? " Ααααχχχ....

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

βγαζουν προκυρηξεις μαν.εχουν 4 χρονια να βγαλουν οπου ναναι θα βγει.ειναι τετελεσμενο.

ΥΓ:μη ξεκαυλωνετε στα φορουμ υπαρχουν γυναικες ναουμε κ μας λενε μαλακες στο τελος

Δημοσ.

Οπότε σταμάτα να το λες (εσύ και όποιος άλλος το λέει) λες και είναι κάτι που περνάει αποκλειστικά από το χέρι του καθενός μας και φταίμε κιόλας που δε πάμε ( λολ )

Όταν βγει ( μαν ) σφύρα και από δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...