Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το 15άρι με τον i7/840m και εργοστασιακά έρχεται με 2 έτη εγγύηση.

Μπες στο bios και βρες τον σηριακο αριθμό σου ή άνοιξε το hp support assistant. Από εκεί θα βρείς και τον σηριακό αριθμό αλλά και μέχρι πότε έχει εγγύηση βάσει sn.

Όσον αφορά το αν μπορούν να σου κάνουν κάτι.. ποιος θα το πάρει χαμπάρι; 

Και αν το πάρουν χαμπάρι, κάνεις τον Κινέζο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω παθει πλακα...Χτες το απογευμα το πηρα και το βραδυ που το ανοιξα ξανα κανω ετσι καταλαθως με το δακτυλο μου στην οθονη και βλεπω ειναι αφης...Oποτε δεν ειναι το αλλο που σας ειπα...Ειανι ενα ακομα "καλυτερο"... Τι παιζει...?Αυτος ε ειπε εχω ενα χρονο εγγυηση...Πως θα δω ποσα εχω απο την εταιρια...?

To μοντελο μου τελικα είναι το hp 15 pavilion το touch... Το θεμα είναι με την εγγυηση μην εχω κανενα πρόβλημα..

Δημοσ.

Αν σου έδιναν χειρότερο θα έπρεπε να ανησυχείς χαχαχα...μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωριζεται!!!

Δημοσ.

Mε την εγγυηση φοβαμαι μονο μην παιζει τιποτα..Πως θα δω ποση δικαιουμαι απο την εταιρεια?Γιατι ο πωλητης ειχε πει 1 χρονο. Ενω εγω ξερω ειναι 2 χροναι για ολες τι συσκευες

Δημοσ.

1 χρόνο έχεις από το κατάστημα και δύο απ την αντιπροσωπεία.Απλά γιατί είναι εκθεσιακό σου έδωσαν 1 χρόνο από το κατάστημα.Από εκεί και πέρα μη σκας,αν χρειαστεί να το πας ποτέ πίσω βλέπεις τότε!!!!Κοίτα να γουστάρεις,δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί!

Δημοσ.

αν λεμε τωρα ....αν ειναι να νοιθεις και τύψεις δοστω σε ενα απο το φορουμ βρε αδελφε...μην μας πάθεις και τιποτα....!!! καλο ταξιδο!!!! :-D

Δημοσ.

Παιδια ισως το χρωστουσε το καρμα,μην το ματαιξαω εοχα δεκα χρονια ενα αλλο λαπτοπ και μου ειχε βγαλει την ψυχη μεχρι να το αλλαξω...Να σας ρωτησω κατι ακομα...Εχει ιδεα κανεις που μπορω να βρω αυτοκολητα που να αναφερει το μοντελο και τα κλασικα αυτοκολητα του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων να τα κολλησω επανω..Γιατι τα ζητησα και δεν τα ειχαν..Μπορω να βρω απο αλλου..? Τελος οι μνημε ς που βλεπω ειναι 6gb και τις διαβαζει σε ταχτητα 700mhz περιπου ενω κανονικα πρπει στα 1600..Τι παιζει? Απο τα bios δεν βρηκα καποια επιλογη που να αλλαζει την ταχυτητα των ραμ...Τελος μια ακομα απορια...Βλεπω οτι φοραει την ge force 840m απλα δν γνωριζω αν ειναι 4gb ή 2gb...Στα καταστηματα που ειδα οτι πουλαν το ιδιο λεει οτι εχει 4gb μνημη καρτας ενω οταν το διαβαζω απο cpuz λεει 2gb...Τι παιζει με αυτη την καρτα?

Δημοσ.

Παιδια ισως το χρωστουσε το καρμα,μην το ματαιξαω εοχα δεκα χρονια ενα αλλο λαπτοπ και μου ειχε βγαλει την ψυχη μεχρι να το αλλαξω...Να σας ρωτησω κατι ακομα...Εχει ιδεα κανεις που μπορω να βρω αυτοκολητα που να αναφερει το μοντελο και τα κλασικα αυτοκολητα του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων να τα κολλησω επανω..Γιατι τα ζητησα και δεν τα ειχαν..Μπορω να βρω απο αλλου..? Τελος οι μνημε ς που βλεπω ειναι 6gb και τις διαβαζει σε ταχτητα 700mhz περιπου ενω κανονικα πρπει στα 1600..Τι παιζει? Απο τα bios δεν βρηκα καποια επιλογη που να αλλαζει την ταχυτητα των ραμ...Τελος μια ακομα απορια...Βλεπω οτι φοραει την ge force 840m απλα δν γνωριζω αν ειναι 4gb ή 2gb...Στα καταστηματα που ειδα οτι πουλαν το ιδιο λεει οτι εχει 4gb μνημη καρτας ενω οταν το διαβαζω απο cpuz λεει 2gb...Τι παιζει με αυτη την καρτα?

Πήγες και είπες ρε τρελέ ότι πήρες λάπτοπ με i7 και ζητούσες αυτοκόλητα ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ¨ΑΣΤΗΜΑ? Κάνε τον κινέζο βρε, και άστα να πάνε στο καλό. Τα θηρία που κρύβονται είναι τα πιο επικίνδυνα ;)

Οι αμαξοκοντράκιδες με νιώθουν ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πήγες και είπες ρε τρελέ ότι πήρες λάπτοπ με i7 και ζητούσες αυτοκόλητα ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ¨ΑΣΤΗΜΑ? Κάνε τον κινέζο βρε, και άστα να πάνε στο καλό. Τα θηρία που κρύβονται είναι τα πιο επικίνδυνα ;)

Οι αμαξοκοντράκιδες με νιώθουν ;)

Συμφωνω απολυτα και ειμαι και συνοπαδος σου με τα αμαξια... ;) Απλα οταν τα ζητησα δεν ηξερα οτι ειχα παρει καλυτερο αχχααχα Ζητουσα αυτα του i5 που νομιζαν οτι μου πουλησαν οπως και το αυτοκολλητο με τα windows...Εχεις ιδεα που μπορω να βρω να κολλησω επανω τουλαχιστον το μοντελο του λαπτοπ αχχααχ :P

Δημοσ.

Αυτό με την εγγύηση που είπα παραπανω το τσεκαρες;

Παρε τον σηριακο αριθμο που ειναι κατω απο την μπαταρια, μπες εδω http://h20564.www2.hp.com/hpsc/wc/public/home

και βαλε τον. 

Το συγκεκριμενο μοντελο (ξαναλεω) έρχεται εργοστασιακα με 2 έτη εγγύηση. Δεν χρειαζεσαι ουτε την αποδειξη αγορας  ουτε κατι αλλο για να εχεις εγγύηση μέχρι οποτε λεει το σαιτ.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια λεει αρχιζει 13 Ιουνιου του 2014 και ληγει τον Ιουλιο του 2015 και από κατω λεει αρχιζει 13 Ιουνιου 2014 και ληγει τον Ιουλιο του 2016(επισης λεει ότι εχει ληξει το 2015 όμως μια που λεει hp initial setup wt)..Για ποιο λογο? Επισης πως μπορω να δω αν το λαπτοπ εχει παει για service και αν είναι μεταχ. εστω και λιγο ..Ο δισκος λεει ότι εχει δουλεψει μολις 1,5 μερα μεσα από το hd sentitel..Το θεμα είναι ότι αυτοι λενε μλκιες ότι είναι από service κ να το επιστρεψω και μλκιες για τον υπαληλλο ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...