Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω φτιαξει ενα blog σε wordpress και θελω να το συνδεσω με το google adsense.Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη εναν λογαριασμο adsense οπου εχω συνδεσει το καναλι μου στο youtube,μπορω να συνδεσω και το blog?Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις μόνο έναν λογαριασμό adsense και ναι μπορείς να το συνδέσεις και με το blog (διάβασε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τι απαγορεύεται να υπάρχει στο blog)

* Σημαντική σημείωση *

Στο self hosted wordpress έτσι ; Στο wp.com δεν μπορείς.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να έχεις μόνο έναν λογαριασμό adsense και ναι μπορείς να το συνδέσεις και με το blog (διάβασε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τι απαγορεύεται να υπάρχει στο blog)

* Σημαντική σημείωση *

Νομιζω οτι το εκανα σωστα,ακολουθησα κατι οδηγιες που ειχαν ερθει στο mail μου.Τωρα περιμενω την εγκριση απο την Google.

Δημοσ.

* Σημαντική σημείωση *

Για να ενσωματωσω τον κωδικα διαφημισεων στο blog μου,κατεβασα το προσθετο Google AdSense,αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα.Μηπως πρεπει να ενσωματωσω τον κωδικα με αλλον τροπο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...