Sheogorath Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δεν θα τα ενφάνιζε και στην εξωτερική όμως? Εκτός αν είναι θέμα της εσωτερικής καλωδιοταινίας. Τι προτείνω αφού είναι λάπτοπ και δεν μπορείς να τεστάρεις Hardware: Δες με έναν άλλο δίσκο, καθαρό λειτουργικό, ή κάνε φορμάτ. Αν μετά δεν στα κάνει, ήταν software. Ακόμα και αν είναι τελικά η κάρτα, πριν πετάξεις την μητρική, δες αν είναι καλωδιοταινία, γιατί αν είχε θέμα ο πηρύνας της κάρτας θα τα έβγαζε και στην μεγάλη οθόνη!
mitsus Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Και εγώ πιστεύω για κάρτα γραφικών. Το ότι δεν τα εμφανίζει στην εξωτερική οθόνη, πιθανόν, είναι το ίδιο πρόβλημα με άλλες κάρτες που δεν δείχνουν τίποτα στο laptop αλλά δείχνουν σε εξωτερική. Πάντως εμένα δεν μου ξαναέτυχε αυτό
captaintzim Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έχω βάλει τα άπειρα antivirus, malware κλπ. Τίποτα... Με την κάρτα γραφικών δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω... Δεν είμαι τόσο γνώστης των υπολογιστών... Αλλά θα σας πω τη δική μου εκτίμηση... Τις τελευταίες ώρες δουλεύω με chrome και όχι με mozilla που δούλευα πάνω από 10 χρόνια...και δεν βγαίνουν τα παζλ... Σας είπα από την αρχή πως το πρόβλημα μου ξεκίνησε με το που έβαλα το Μοζίλα 38... Πέρασα και την αναβάθμιση τόσο στο Μοζίλα όσο και στο Adobe αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται... Αναγκαστικά σας γράφω από Chrome χωρίς παζλ.... ΥΓ Εκανα εγκατάσταση ξανά του Μοζίλα και συνεχίζεται το πρόβλημα... Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση γιατί σαφώς προτιμώ το Μοζίλα (είναι πιο γρήγορος και τον έχω συνηθίσει τόσα χρόνια) από τον Chrome...
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αμα τον βγάζει μόνο στον Mozilla ρε παιδιά τι κάρτα γραφικών λέτε? Θέμα software είναι... (λογικά) Για μένα κάνε ένα clean install ή στην τελική φορμάτ. Γιατί αν είναι καμένη κάρτα γραφικών σημαίνει 400άρι αν δεν είναι MXM
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Περίμενε γιατι ειναι λίγο τρελό το ολο θέμα , οταν έχεις τον mozzila επάνω βγάζει αυτα τα πάζλ που λές μονο στην επιφάνεια που ειναι ο mozilla ή και σε ολη την οθόνη δηλαδή αν τον μικρύνεις που τα βγάζει ? Επίσης βγάλε αν μπορείς μια φωτογραφία να δούμε απο περιέργεια πως ειναι και δοκίμασε να κάνεις disable το hardware acceleration στον mozzila 1
teo20net Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Επίσης βγάλε αν μπορείς μια φωτογραφία να δούμε απο περιέργεια πως ειναι και δοκίμασε να κάνεις disable το hardware acceleration στον mozzila Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απάντηση. Το πρόβλημα δείχνει να είναι software και ασυμβατότητα του υποσυστήματος γραφικών σου με τον Mozilla. Είναι ωστόσο πολύ περίεργο το γεγονός ότι σε εξωτερική οθόνη ο Mozilla λειτουργεί κανονικά. Ακολούθησε την συμβουλή του Spank, κάνε έλεγχο για τους τελευταίους drivers των γραφικών σου και στο Mozilla τσέκαρε ποια απο τα πρόσθετα/addons του είναι updated/outdated (Adobe Flash player / Java κλπ) και ενημέρωσέ τα απο τις επιλογές του Mozilla. Κάνε τα παραπάνω και ενημέρωσε για την εξέλιξη.
nikοs Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Κατέβασε μια έκδοση λίνουξ,πέρνα την σε ένα στικάκι και τρέξτην...Δες αν στο κάνει και εκεί!!!!
captaintzim Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 1. Σας βάλει φωτογραφίες από τα "παζλ" σε προηγούμενη απάντηση χθες... 2. Γιατί να βάλω λίνουξ; Βασικά δεν είμαι τόσο expert στους υπολογιστές... Ούτε με λίνουξ έχω ασχοληθεί, ούτε ξέρω τι κάνω με την κάρτα γραφικών. Πώς κάνω τσεκάρισμα τους drivers; Εχω τσεκάρει τα addS του Μοζίλα. 3. Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι δεν βγάζει τα "παζλ" στο Chrome ή όταν συνδέω με htmi καλώδιο το λάπτοπ με την τηλεόραση για να δω streaming ταινίες ακόμα και μέσω Μοζίλα; 4. Πώς κάνω disable το hardware acceleration στον mozzila; Ξαναστέλνω επισυναπτόμενες τις φωτογραφίες για όσους δεν τις είδαν...
SPANK Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δές λίγο το αλλο που σου ειπα μίκρυνε το παράθυρο του mozilla και δες αν αυτα τα βγάζει μονο μεσα στον mozilla και οχι στην υπόλοιπη οθόνη , αν και να σου πω την αλήθεια εμενα αυτο το πράγμα με το που το είδα λεω ως κανας ιός ειναι ... αλλα λες έκανες scan και δεν βγάζει τιποτα
captaintzim Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Spank άλλες φορές τα βγάζει μόνο στο παράθυρο του Μοζίλα και άλλες και στην επιφάνεια εργασίας... Scan έκανα... Τίποτα... Το πρόβλημα παραμένει μόνο στο Μοζίλα, όχι στον Chrome... Αν ήταν ιός, δεν θα έβγαινε και στα παράθυρα του Chrome?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα