Προς το περιεχόμενο

Paypal refund

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εν συντομια ειχα κανει μια παραγελια πριν 2 μηνες τελη μαρτιου απο κινεζομαγαζο και μεχρι σημερα σημερα δεν εχω παραλαβει τιποτα. Μιλισα μαζι τους και μου ειπαν τα γνωστα δεν αντεξα αλλο και εκανα dispute στο paypal. Μεσα στο μισαωρο λαμβανω ενα e-mail οτι το status της παραγγελιας μου αλαξε σε refunded.

An order you recently placed on our website has had its status changed.

The status of order #100965 is now Refunded

Το θεμα ειναι οτι επισημα μεσω paypal δεν εχω λαβει απαντηση και φυσικα δεν εχει φανει καποια κινηση επιστροφης. Αυτο ειναι φυσιολογικο η με δουλευουν?

Μηπως να παω σε Escalate to a claim η πρεπει να περιμενω?

Δημοσ.

Γεια σας.

Εν συντομια ειχα κανει μια παραγελια πριν 2 μηνες τελη μαρτιου απο κινεζομαγαζο και μεχρι σημερα σημερα δεν εχω παραλαβει τιποτα. Μιλισα μαζι τους και μου ειπαν τα γνωστα δεν αντεξα αλλο και εκανα dispute στο paypal. Μεσα στο μισαωρο λαμβανω ενα e-mail οτι το status της παραγγελιας μου αλαξε σε refunded.

An order you recently placed on our website has had its status changed.

The status of order #100965 is now Refunded

Το θεμα ειναι οτι επισημα μεσω paypal δεν εχω λαβει απαντηση και φυσικα δεν εχει φανει καποια κινηση επιστροφης. Αυτο ειναι φυσιολογικο η με δουλευουν?

Μηπως να παω σε Escalate to a claim η πρεπει να περιμενω?

Δες στο PAYPAL (την ημερομηνία τις αγορας) αν στην αγορά σου εχει γινει refunded

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το paypal περιμενω μια επιστροφη χρηματων απο το gearbeast που εκανα cancel μια αγορα...απο το gearbaest μου λενε οτι τα χρηματα εχουν επιστραφει απο αυτους στο paypal....αλλα στο paypal δεν φαινονται ακομα,,ενω στην αγορα μου λεει refund στο trancaction στο paypal,,απο τις 11 μαιου που εγινε το cancel και το βλεπω στο paypal ακομα δεν μου τα εχουν γυρισει απο το paypal τα χρηματα,,,το προβλημα μου ειναι οτι τελος του μηνα ληγει η καρτα μου και πρεπει να την αλλαξω εαν οστοσο δεν εχουν φανει στο paypal θα χασω το refund γιατι θα εχω αλλαξει καρτα και θα φαινεται η καινουργια δηλωμενη στο paypal...αλλα και μετα απο 10 -20 μερες να φανει στο paypal υστερα θα εχω προβλημα με την τραπεζα γιατι θα μου λεει η τραπεζα οτι εκλεισε η παλια καρτα και δεν μπορουν να φανουν τα χρηματα στην καινουργια γιατι το paypal μεν θα τα εχει περασει στο λογαριασμο μου στο paypal αλλα μετα δεν θα μπορουν να φανουν στην καινουργια καρτα και ετσι θα χασω τα λεφτα λογω αλλαγης καρτας απο την τραπεζα..Πως μπορω να στειλω email στο paypal μεσα απο το paypal αλλα οχι τα τυποποιημενα που εχουν στην σελιδα τους και σου λενε τυποποιημενες απαντησεις... σε ποιο σημειο πρεπει να παω στο paypal και να στειλω κανονικο email και να τους εξηγησω το προβλημα μου???και οχι τυποποιημενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...