Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω προσωπικα εχω μονο τα windows 7, 8 και τιποτα αλλο...τα 7 τα ειχα αγορασει πριν 5 χρονια 90 ευρω αν θυμαμαι καλα και τα 8 οταν βγηκαν με την προσφορα στα 15.

Ααα και ενα antivirus τον πρωτο χρονο 50 ευρω οποτε παμε στα 155 ευρω.

Εδω να σημειωσω οτι πριν 5 χρονια ημουν αρχαριος!!!

Το παραδοξο ειναι οτι ο υπολογιστης μπορει να κανει πολλα πραγματα χωρις να εχω αγορασει αλλο τιποτα... Το ξερω οτι σε πολλους κανει πολλα περισσοτερα χωρις ουτε καν λειτουργικο... :X  

*Ειχα απο καιρο την σκεψη για ενα τετοιο θεμα αλλα το σκεφτομουν οποτε αν ενοχλει ζητω συγνωμη και παρακαλω να διαγραφει απο καποιoν mod αμεσα. 

***Ο τιτλος μπορει να μεταφραστει και διαφορετικα  B)  :X

Δημοσ.

Έχω δώσει πάνω από 10.000 τα τελευταία 5 χρόνια.

Καπου τα διπλασια εγω αλλά τα τελευταια 25 χρονια. 

Το πιο ακριβο ηταν ενα προγραμμα μετεωρολογιας(που δεν υπαρχει σε κανεναν "θειο") κοντα στα 2500 ευρω.

Η πιο μεγαλη απογοητευση ηταν ενα προγραμμα αστρονομιας που εκανε γυρω στα 250 ευρω και περιμενα 26 μερες να ερθει με ανυπομονησια ωσπου τελικα επρεπε να πληρωσω 200 ευρω για τελωνειο, ενω μολις μια εβδομαδα μετα το ειδα στο eMule διαθεσιμο. :eek:

Δημοσ.

Καπου τα διπλασια εγω αλλά τα τελευταια 25 χρονια. 

Το πιο ακριβο ηταν ενα προγραμμα μετεωρολογιας(που δεν υπαρχει σε κανεναν "θειο") κοντα στα 2500 ευρω.

Η πιο μεγαλη απογοητευση ηταν ενα προγραμμα αστρονομιας που εκανε γυρω στα 250 ευρω και περιμενα 26 μερες να ερθει με ανυπομονησια ωσπου τελικα επρεπε να πληρωσω 200 ευρω για τελωνειο, ενω μολις μια εβδομαδα μετα το ειδα στο eMule διαθεσιμο. :eek:

Ποιο το Redshift? :devil: (Για το αστρονομιας λεω.)

Δημοσ.

Ποιο το Redshift? :devil: (Για το αστρονομιας λεω.)

Starry Night 5 (το εχω και το Redshift(αυθεντικο εχω το 6), φοβερο και αυτο αν και το SN εχει ΠΟΛΥ πιο ρεαλιστικο ουρανο).

• Like 1
Δημοσ.

Με ενα quick calculation, μονο σε 2-3 design programs  βγαινουν περιπου στα 10-12k 

μετα κατι αλλα photo software κανα 3κ

και μετα διαφορα plugins για τα programs….  (δεν θυμαμαι ποσο γιατι ειναι και αρκετα)  

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...