NickTG Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Βάζοντας και τα παιχνίδια μέσα, για κονσόλες και PC, με συντηρητικούς υπολογισμούς μάλλον έχω περάσει τις 7-8 χιλιάδες ευρώ. 1
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ποια προγράμματα θα ήταν χρήσιμο να τα έχεις αγορασμένα και όχι από "θείους"; Πιστεύω προγράμματα συγκεκριμένα και ειδικά ανά επάγγελμα , που χρησιμοποιούνται από συγκεκριμένους κλάδους και στα πλαίσια του επαγγέλματος/έρευνας/οτιδήποτε . Επίσης αν όχι τόσο ειδικά software , αν έχεις μαγαζί,επαγγελματικό χώρο κλπ πρέπει νομίζω να έχεις γνήσια ότι προγράμματα έχεις για το ενδεχόμενο να σου κάνει ντου η εφορία που κοιτάει τον υπολογιστή .
coffeex Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έχω αγοράσει στο παρελθόν Windows 98 OpenBSD 3 φορές SUSE Linux έχω δώσει περίπου 30€ για εφαρμογές σε iOS και Android 11€ για το iMovie 125€ για ένα άλλο πρόγραμμα και κατά πάσα πιθανότητα τα Windows 10 Pro όταν κυκλοφορήσουν.
forgotten Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 πρεπει να εχω σκασει το χιλιαυρο σε βιντεοπαιχνιδια και software αλλα απο την γενια windows 7 και μετεπειτα οχι γιατι αφενος 8 δεν εβαλα πουθενα,ενα λογισμικο που χα το ειδε βεντεττα και αλλαξε το license σε αnnualy το παρατησα και τωρα οτι μπορω κανω σε freeware και στο pc της δουλειας και απο κονσολες οταν εκοψαν την προς τα πισω συμβατοτητα με χασανε
Silverage Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εκτός των παιχνιδιών, έχω αγοράσει: Windows 7, 120 ευρώ. MS Office 2013 Professional, 15 ευρώ Ένα παλιό Βitdefender Αntivirus 30 ευρώ. Α και 4-5 ευρώ για κάτι παιχνίδια στο android. Σύνολο: 170
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εκτός των παιχνιδιών, έχω αγοράσει: Windows 7, 120 ευρώ. MS Office 2013 Professional, 15 ευρώ Ένα παλιό Βitdefender Αntivirus 30 ευρώ. Α και 4-5 ευρώ για κάτι παιχνίδια στο android. Σύνολο: 170 απο αντιγραφάδικο όπως παλιά ; Δώσε ινφο γιατί θέλω να τα περάσω
Silverage Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 απο αντιγραφάδικο όπως παλιά ; Δώσε ινφο γιατί θέλω να τα περάσω Όχι, απο την δουλειά με το home use program της MS. http://www.microsofthup.com/hupemea1/home.aspx?country_id=GR 13.95 τελικά όχι 15 2
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ε,μαγκιά. Τι περίπου είναι αυτοι οι εταιρικοί πελάτες Microsoft ; Κατα τα αλλα αν εξαιρέσεις τον θείο που μόλις τώρα τον ενόχλησα , ήθελα να κοιτάξω για πιο safe καταστάσεις γιατί το να το αγοράσεις θέλει 3ψήφια €
apostolisR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 90€ για Windows 7 Home Premium 64bit . Δεν μπορώ να πω ότι τα έκλαψα κιόλας, αλλά θα μπορούσαν να έμπαιναν και αυτά στο hardware.
Silverage Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ε,μαγκιά. Τι περίπου είναι αυτοι οι εταιρικοί πελάτες Microsoft ; Κατα τα αλλα αν εξαιρέσεις τον θείο που μόλις τώρα τον ενόχλησα , ήθελα να κοιτάξω για πιο safe καταστάσεις γιατί το να το αγοράσεις θέλει 3ψήφια € Υποτίθεται το δίνει πιο φθηνά στο προσωπικό επιχειρήσεων που έχουν σύμβαση μαζί της. 1
headbanger Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 μην μετράτε τα παιχνίδια μάγκες. ίσως καμια εφαρμογή για το κινητό αλλά αυτά είναι ψιλολόγια. αυτό με τις άδεις για το σπίτι από την δουλεία είναι ΦΟΒΕΡΟ. νομικά άμα αλλάξεις εταιρεία δεν σου ανήκουν οι άδειες πάντως να ξέρετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα