Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζοντας και τα παιχνίδια μέσα, για κονσόλες και PC, με συντηρητικούς υπολογισμούς μάλλον έχω περάσει τις 7-8 χιλιάδες ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια προγράμματα θα ήταν χρήσιμο να τα έχεις αγορασμένα και όχι από "θείους";

Πιστεύω προγράμματα συγκεκριμένα και ειδικά ανά επάγγελμα , που χρησιμοποιούνται από συγκεκριμένους κλάδους και στα πλαίσια του επαγγέλματος/έρευνας/οτιδήποτε .

Επίσης αν όχι τόσο ειδικά software , αν έχεις μαγαζί,επαγγελματικό χώρο κλπ πρέπει νομίζω να έχεις γνήσια ότι προγράμματα έχεις για το ενδεχόμενο να σου κάνει ντου η εφορία που κοιτάει τον υπολογιστή .

Δημοσ.

Έχω αγοράσει στο παρελθόν

Windows 98

OpenBSD

3 φορές SUSE Linux

έχω δώσει περίπου 30€ για εφαρμογές σε iOS και Android

11€ για το iMovie

125€ για ένα άλλο πρόγραμμα

και κατά πάσα πιθανότητα τα Windows 10 Pro όταν κυκλοφορήσουν.

Δημοσ.

πρεπει να εχω σκασει το χιλιαυρο σε βιντεοπαιχνιδια και software αλλα απο την γενια windows 7 και μετεπειτα οχι γιατι αφενος 8 δεν εβαλα πουθενα,ενα λογισμικο που χα το ειδε βεντεττα και αλλαξε το license σε αnnualy  το παρατησα και τωρα οτι μπορω κανω σε freeware και στο pc της δουλειας και απο κονσολες οταν εκοψαν την προς τα πισω συμβατοτητα με χασανε

Δημοσ.

Εκτός των παιχνιδιών, έχω αγοράσει:

Windows 7, 120 ευρώ.

MS Office 2013 Professional, 15 ευρώ

Ένα παλιό Βitdefender Αntivirus 30 ευρώ.

Α και 4-5 ευρώ για κάτι παιχνίδια στο android.

Σύνολο: 170

Δημοσ.

Εκτός των παιχνιδιών, έχω αγοράσει:

Windows 7, 120 ευρώ.

MS Office 2013 Professional, 15 ευρώ

Ένα παλιό Βitdefender Αntivirus 30 ευρώ.

Α και 4-5 ευρώ για κάτι παιχνίδια στο android.

Σύνολο: 170

απο αντιγραφάδικο όπως παλιά ; 

Δώσε ινφο γιατί θέλω να τα περάσω

Δημοσ.

ε,μαγκιά.

Τι περίπου είναι αυτοι οι εταιρικοί πελάτες Microsoft ;

Κατα τα αλλα αν εξαιρέσεις τον θείο που μόλις τώρα τον ενόχλησα , ήθελα να κοιτάξω για πιο safe καταστάσεις γιατί το να το αγοράσεις θέλει 3ψήφια €

Δημοσ.

90€ για Windows 7 Home Premium 64bit .

Δεν μπορώ να πω ότι τα έκλαψα κιόλας, αλλά θα μπορούσαν να έμπαιναν και αυτά στο hardware.

Δημοσ.

ε,μαγκιά.

Τι περίπου είναι αυτοι οι εταιρικοί πελάτες Microsoft ;

Κατα τα αλλα αν εξαιρέσεις τον θείο που μόλις τώρα τον ενόχλησα , ήθελα να κοιτάξω για πιο safe καταστάσεις γιατί το να το αγοράσεις θέλει 3ψήφια €

Υποτίθεται το δίνει πιο φθηνά στο προσωπικό επιχειρήσεων που έχουν σύμβαση μαζί της.

• Like 1
Δημοσ.

μην μετράτε τα παιχνίδια μάγκες. ίσως καμια εφαρμογή για το κινητό αλλά αυτά είναι ψιλολόγια. 

αυτό με τις άδεις για το σπίτι από την δουλεία είναι ΦΟΒΕΡΟ. νομικά άμα αλλάξεις εταιρεία δεν σου ανήκουν οι άδειες πάντως να ξέρετε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...