kleo1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για ένα θέμα που έχω, λύση μπορεί να δωθεί μόνο μέσω εισαγγελέα. Ποια διαδικασία ακολουθείται γι αυτό; Κλείνεις ραντεβού; Πόσο εύκολο είναι;
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν μπορέσεις να γίνεις λίγο πιο αναλυτικος θα σου πω !
Anorymous Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εμεις που ειχαμε θεμα με τον θειο μου (σοβαρα ψυχολογικα) παλιοτερα ηταν πολυ δυσκολο και οταν πηγε η μανα μου με την γιαγια μου της εδιωξε κακην κακος γιατι λεει ηθελαν να του φανε την περουσια....φυσικα αλλαξε γνωμη οταν εβαλε φωτια σε ενα σπιτι και πηγε με καραμπινα στο σχολειο να σκοτωσει τα παιδια του. Για καλη του τυχη και καλη μας η επιπολαιοτητα του δεν βαφτηκε με αιμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για ένα θέμα που έχω, λύση μπορεί να δωθεί μόνο μέσω εισαγγελέα. Ποια διαδικασία ακολουθείται γι αυτό; Κλείνεις ραντεβού; Πόσο εύκολο είναι; Εάν βρίσκεσαι στην Αθήνα, πηγαίνεις στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, στο ισόγειο του κτιρίου 16 (Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών) στο γραφείο 10. Είναι ο Εισαγγελέας Ακροάσεων. Δεν κλείνεις ραντεβού, υπάρχει ουρά και ένας αστυφύλακας που φροντίζει να τηρείται η σειρά. Ο Εισαγγελέας δέχεται από τις 09.00 έως τις 13.00. Εάν βρίσκεσαι σε επαρχιακή πόλη, παίρνεις τηλέφωνο την Εισαγγελία της περιοχής σου και ρωτάς τον/την γραμματέα πότε δέχεται ο Εισαγγελέας Ακροάσεων. 2
kleo1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ paredwse. Να υποθέσω θα γίνεται ένας χαμός οπότε πρέπει να πας νωρίς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ paredwse. Να υποθέσω θα γίνεται ένας χαμός οπότε πρέπει να πας νωρίς. Προσωπικά, θα πήγαινα γύρω στις 8.40-8.45, δεν χρειάζεται να ξημερωθείς. Είναι και ανάλογα με τις ημέρες, άλλες φορές γίνεται Ο χαμός κι άλλες φορές μπορεί να είναι χαλαρά τα πράγματα. Εάν πας με δικηγόρο (δεν είναι απαραίτητο φυσικά, ο Εισαγγελέας είναι προσβάσιμος σε όλους), μπορεί να μπεις πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις