BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλημέρα παιδιά. Προχθές αγόρασα 2 καρτες 50€ paysafe card για να αγοράσω κάτι αλλά τελικά το μετανιωσα και δε το αγόρασα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να δωσω κάπου τις paysafe cards και να πάρω τα 100€ μου πίσω?
shooterg Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 επικοινωνησε με την paysafe θα στα βαλουν σε τραπεζικο λογαριασμο https://www.paysafecard.com/el-gr/imprint/ 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ναι όμως αυτη η διαδικάσία θέλει 2-3 βδομάδες μέχρι να μπουν τα λέφτά στο λογαρισμό μου. Εγω τα θέλω άμεσα δλδ το πολύ μέχρι 3 μέρες Δεν υπαρχει αλλος τρόπος;
David20 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αλλος τρόπος; Κανε μια ερωτηση απο κει που της πηρες ,αν σε ξερουν κιολας ακομη καλυτερα.Αν θελουν κανουν οι ιδιοι ενα τηλ στην paysafe ,θα τους πουν οτι ειναι αχρησιμοποιητες και καθαρισες.Αυτο ομως μονο αν θελει και εχει τα 100 να στα δωσει ο περιπτερας πχ.,και μονο αν σε ξερει παρα πολυ καλα,ετσι; 1
magkakimebrakia123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 φιλε αν δεν της εχεις πουλησει της θελο αλλα πρωτα τα νουμερα και μετα τα λεφτα θα σου πω και που μενω να μην εχουμε θεμα
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 φιλε αν δεν της εχεις πουλησει της θελο αλλα πρωτα τα νουμερα και μετα τα λεφτα θα σου πω και που μενω να μην εχουμε θεμα πρωτα τα λεφτα και μετα τα νουμερα θα σου πει που μενει 2
kostas83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 πρωτα τα λεφτα και μετα τα νουμερα θα σου πει που μενει Χαχαχαχα εγω θα πω κ που παω για καφε
Kostas93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τις θέλει τόσο πολύ που έκανε προφίλ μόνο για αυτό.ρώτα τον περιπτερά σου, δύσκολα όμως να επιστρέψει τόσο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να σε ξέρει πολύ καλά για να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα