Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα πουλήσω το PC μου και θέλω να μάθω πότε θα φτάσει στον αγοραστή και πόσο θα κοστίζει η μεταφορά.

Είναι μεγάλο (είναι πλήρη σύστημα σε κουτί Coolermaster silencio 650) μεταλλικό κουτί και έτσι όπως το πιάνω μου κάνει για 20 κιλά (μπορεί να λέω και πολλά) πόσο θα κοστίσει;

Επίσης πως με συμβουλεύεται να το πακετάρω;Εγώ θα το τυλίξω καλά με αυτό το υλικό με τις φούσκες και λέω να το βάλω σε ένα κουτί μεγάλο αλλά θα το κρατήσει το κουτί ένα τοσο βαρύ σύστημα;

Το παιδί μένει στην Θεσσαλονίκη πόσο καιρό θα κάνει να πάει το σύστημα μέχρι εκεί πάνω;Ας πούμε ότι το πάω αύριο Παρασκευή θα έχει πάει μέχρι την Τρίτη;

Δημοσ.

με ελτα θα παει πεμπτη-παρασκευη, με γενικη κατα την τεταρτη. απλα η γνωμη μου/τι πιστευω

Δημοσ.

Η Κούριερ θα χρεώσει πολλά. Στείλτο ή με ΚΤΕΛ ή με ΕΛΤΑ. Με ΕΛΤΑ θα κάνει 3-4 μέρες λογικά και θα είναι αρκετά πιο φτηνό από την Κούριερ.

Ρώτα στα ΕΛΤΑ για τον ποιο φτηνό τρόπο μεταφοράς (έχει διαφορά αν πάει σαν γράμμα ή σαν δέμα αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι το πιο φτηνό!) Με ΚΤΕΛ φτάνει αυθημερόν και είναι αρκετά φτηνά αλλά δεν ξέρω τι έχετε κανονίσει για την πληρωμή

Για πακετάρισμα έτσι όπως λες, τύλιξέ το και βάλτο σε ένα χάρτινο κουτί που θα έχεις κόψει στις σωστές διαστάσεις για να μην "πηγαινοέρχεται" μέσα. Αν τυχόν έχεις και το κουτί του κουτιού λογικά κάνει

Δημοσ.

Εγώ πάντως προχθές έστειλα ένα δέμα σε απομακρυσμένη περιοχή με την υπηρεσία Ελτα/ Δέματα εσωτερικού κάπως έτσι λέγεται και για 3 κιλά και 850 γραμμάρια πλήρωσα μόνο 2 ευρώ.

Δημοσ.

Με 10~ ευρω εχω στειλει και μου εχουν στειλει πολλες φορες ποδηλατα ολοκληρα μεσα σε μεγαλες κουτες.
Οι μερες παραδοσης μπορει να ειναι και 1 (μου εχει τυχει μια φορα) αλλα μπορει και 3-4.

Δημοσ.

Με 10~ ευρω εχω στειλει και μου εχουν στειλει πολλες φορες ποδηλατα ολοκληρα μεσα σε μεγαλες κουτες.

Οι μερες παραδοσης μπορει να ειναι και 1 (μου εχει τυχει μια φορα) αλλα μπορει και 3-4.

αυτο θα ηθελα να μου τυχει και μενα μια φορα  :mellow:

• Like 2
Δημοσ.

Η συναλλαγή θα γίνει με τραπεζικό λογαριασμό 

Πως ακριβώς μπορώ να το στείλω με ΚΤΕΛ;Που ακριβώς πρέπει να πάω;;

Δημοσ.

θα πας στα κτελ κηφισσου αν ειναι για ηπειρωτικη Ελλαδα επτανησα μακεδονια κλπ,η κτελ λιοσιων για πιο κοντινα πχ χαλκιδα λαμια κλπ.

καθε μερος εχει δικο του γραφειο κ εξυπηρετει κ ενδιαμεσες στασεις.περισσοτερες πληροφοριες απο το τηλ

Δημοσ.

Αν το στείλεις με ΚΤΕΛ βάλε ένδειξη "Εύθραυστο" . Επίσης με ιδιωτικές courier που έχω εμπειρία χρεώνουν τον όγκο στα ογκώδη δέματα. Υπάρχει και υπολογιστής όγκου στις σελίδες τους. Από εμπειρία επειδή έχω στείλει κουτί Η/Υ από ΑΘΗΝΑ το κόστος ήταν κάτω από 15 ευρώ.

Δημοσ.

5 ώρες και 20 λεπτά κάνει να φτάσει με το ΚΤΕΛ. Όταν το αφήσεις θα φύγει με το επόμενο δρομολόγιο, και όταν φτάσει Θεσ/νίκη πρέπει να πάει ο αγοραστής ο ίδιος να το παραλάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...