Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

ΕΝδιαφέρομαι να αγοράσω smartphone με ταβάνι τα 300 ευρώ από Ελλάδα.

Είμαι ανάμεσα στα Link.png Site: LG G3 (16GB) και Link.png Site: Samsung Galaxy A5 (16GB) . Βλέπω ότι το Samsung A5 είναι νεότερο μοντέλο, έχει τον καινούργιο επεξεργαστή Qualcomm 410 που είναι 64bit, η μποστινή κάμερα είναι 5 Mp έναντι 2.1 που έχει το Lg G3 και επειδή το Lg έχει οθόνη 5.5" ίσως το Samsung που έχει 5.0" κάθεται καλύτερα στο χέρι μου. Από την άλλη το Lg G3 έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη μπαταρία. Από desighn τα θεωρώ και τα 2 πανέμορφα κινητά παρόλο που το Lg G3 είναι πλαστικό ενώ το Samsung A5 είναι μεταλλικό.

Απόψεις? :)

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα στο SONY Aqua M4. Αρχές Ιουνίου φθάνει με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Αναμεσα στα 2 θα ελεγα g3 κ τελος.... Εναλακτικα g2 :P

Εγώ θα πήγαινα στο SONY Aqua M4. Αρχές Ιουνίου φθάνει με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.

Τι λες ρε θηρίο δεν εχει βγει ακομα πως μπορεις να το προτείνεις σε καπιον? Και πια καλύτερα χαρακτηριστικά ρε φιλε πες μου για να μαθω?

Δημοσ.

μεταξύ τον δυο δεν υπάρχει σύγκριση,το g3 είναι σε άλλη κατηγορία,όσο για τον επεξεργαστή του Α5 τον ίδιο βάζουν και σε κάτι κινεζικα τον 100 ευρώ 

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει άρα πάω κάργα προς Lg G3. Από ότι κατάλαβα δεν τα περιποιείται και πολύ τα κινητά της η Samsung, ειδικά όσο αφορά το price to performance ratio :/

μεταξύ τον δυο δεν υπάρχει σύγκριση,το g3 είναι σε άλλη κατηγορία,όσο για τον επεξεργαστή του Α5 τον ίδιο βάζουν και σε κάτι κινεζικα τον 100 ευρώ 

Σύμφωνοι σε αυτά που λες αλλά τότε γιατί ο τύπος στο βίντεο δείχνει ότι το A5 ανοιγεί πιο γρήγορα πολλά apps? Link.png Site:

Δημοσ.

Εντάξει άρα πάω κάργα προς Lg G3. Από ότι κατάλαβα δεν τα περιποιείται και πολύ τα κινητά της η Samsung, ειδικά όσο αφορά το price to performance ratio :/

Σύμφωνοι σε αυτά που λες αλλά τότε γιατί ο τύπος στο βίντεο δείχνει ότι το A5 ανοιγεί πιο γρήγορα πολλά apps? Link.png Site:

720p vs 2k

Συμπερασματα δικα σου...

Δημοσ.

720p vs 2k

Συμπερασματα δικα σου...

Ντεν καταλαμπαίνει :P εγώ σε ρωτάω γιατί αργεί πιο πολύ να ανοιξει τα apps το G3 από το A5 ( φαίνεται ότι το G3 είναι πιο αργό )

Δημοσ.

Ντεν καταλαμπαίνει :P εγώ σε ρωτάω γιατί αργεί πιο πολύ να ανοιξει τα apps το G3 από το A5 ( φαίνεται ότι το G3 είναι πιο αργό )

Και σου λεει οτι οφείλεται στην ανάλυση της οθονης.

• Like 2
Δημοσ.

ΑΠΛΑ ΜΝ ΠΑΡΕΙΣ G3!
το ειχα και το μετανιωσα πραγματικα!
ανεβα αλλα 10 ευρο και χτυπα Moto x και θα με θυμηθεις! (η μπορεις να βρεις σε αγγελια λιγο λιγοτερο απο 280) 
επισης το huawei mate 7 αν δν εχεις θεμα με τεραστιες οθονες(κ μπορεις να ανεβεις λιγο στην τιμη!
κανε ενα μηνα υπομονη μαζεψε αλλα λιγα λεφτα κ παρε ενα αξιολογο κινητο που θια το κρατησεις 2 χρονια οχι μν ξοδευεις τζαμπα τα λεφτα σου στν lg!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και είχα το LG πριν κατι μερες στα χέρια μου το 32άρι κιόλας με τα 3GB RAM και τώρα

σκέφτομαι να πάρω το Α5.Τα 2Κ στην ανάλυση οθόνης ειλικρινά δεν μου λένε κάτι,αν πρέπει

να το φορτίζω 2 φορές την μέρα.

Σόρρυ που θα το πω έτσι χωριάτικα,αλλά "χέστηκα" για τα νούμερα και για τα 2Κ.Με τις δυνατότητες

που έχει το G3 και κυρίως την καινούργια αυτή οθόνη QHD θα πρέπει να κουβαλάς μόνιμα και ένα

POWER BANK μαζί σου,ιδίως με την lollipop,εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει.Ωστόσο αυτά τα νούμερα

που στο G3 φαίνονται βουνά,εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασαν με νορμάλ πάντα λειτουργία.

Σε φρέσκο τηλέφωνο να ανοίγεις Viber και στην πρώτη δακτυλογράφιση να έχει Lag πρωτού γράψει

το τηλέφωνο; Οκ,Fail απο μένα,LG ένα ήταν το τηλέφωνο και εκεί θα παραμείνει,με την Kitkat πάνω,το G2

και τέλος εκεί.

G3 vs G2 = 0-1 
G3 vs A5 = 0-1 

Δεν είναι δυνατόν,να συγκρίνεται το G3 με το Α5 με τόσο διαφορετικές δυνατότητες και το Α5

να κάθεται τόσο δίπλα του,κάτι δεν πάει καλά φίλτατοι,δεν ξέρω τι,αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Άποψη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...