aposporis Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Το βάζω εδώ γιατί δε βρήκα άλλη κατηγορία. Το σπίτι του κολλητού μου έχει χάλια σήμα. Ούτε στο παράθυρο δεν πιάνει!!! Οπότε σκέφτεται να βάλει ένα ενισχυτή - αναμεταδότη. Έχω βρει το MR 900 Mini που μάλλον θα κάνει τη δουλειά αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.
MT60RS Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 το nokia 6310 εχει υποδοχη για εξωτερικη κεραια. Παιζει να εχουν και άλλα τηλεφωνα τετοιο πραγμα, εστω και με adaptor απο το δικο τους βυσμα;
antonl Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δεν έχει ADSL να κάνει δουλειά με καμιά συσκευή του στυλ vodafone full σήμα; Πριν κάτι χρόνια πήγαινε κανα 80άρι αλλά αν τους ζάλιζες, τότε τουλάχιστον, στη δίναν και τσάμπα. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το βάζω εδώ γιατί δε βρήκα άλλη κατηγορία. Το σπίτι του κολλητού μου έχει χάλια σήμα. Ούτε στο παράθυρο δεν πιάνει!!! Οπότε σκέφτεται να βάλει ένα ενισχυτή - αναμεταδότη. Έχω βρει το MR 900 Mini που μάλλον θα κάνει τη δουλειά αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Δεν έχει ADSL να κάνει δουλειά με καμιά συσκευή του στυλ vodafone full σήμα; Πριν κάτι χρόνια πήγαινε κανα 80άρι αλλά αν τους ζάλιζες, τότε τουλάχιστον, στη δίναν και τσάμπα. Ό,τι λέει ο antonl το έχω κάνει κι εγώ με την COSMOTE, πήγα στον τοπικό Γερμανό και κλάφτηκα/γκρίνιαξα κλπ και μου έδωσαν δωρεάν συσκευή «Τέλειο Σήμα» (όπως τη λένε). Ενισχυτής σήματος στην ουσία, χρειάζεται σύνδεση με ADSL αλλά δίνει σήμα 5 στα 5.
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Η συσκευές αυτές δεν είναι ενισχυτές σήματος. Το κινητό συνδέεται σε αυτές και η κίνηση περνά πλέον μέσα από την ADSL. Δεν συνδέεται η συσκευή στο κοινό δίκτυο τον εταιριών.
aposporis Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Με αυτή η λύση όμως συνδέεται μόνο η συσκευή του χρήστη ή όσες είναι κοντά και ανήκουν στην ίδια εταιρία; Άσε που λόγω βαριάς χρήσης του ίντερνετ δε ξέρω τι bandwidth θα κόβει η εν λόγω λύση. Ενώ με αναμεταδότη θα λειτουργούν όλα τα κινητά. μέσα στο σπίτι ανεξαρτήτως εταιρίας.
tarantules Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Με αυτή η λύση όμως συνδέεται μόνο η συσκευή του χρήστη ή όσες είναι κοντά και ανήκουν στην ίδια εταιρία; Άσε που λόγω βαριάς χρήσης του ίντερνετ δε ξέρω τι bandwidth θα κόβει η εν λόγω λύση. Ενώ με αναμεταδότη θα λειτουργούν όλα τα κινητά. μέσα στο σπίτι ανεξαρτήτως εταιρίας. Στο vodafone full σήμα που έχω βάλει, το bandwidth που κόβει είναι ανύπαρκτο. Όσο για τα κινητά, λειτουργούν μόνο όσα δηλώσεις μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στο site της εταιρίας. Πάντως τώρα τελευταία ακούω πολύ συχνά παράπονα για το σήμα.Κάτι κάνουν οι εταιρίες.Δεν νομίζω να είναι τυχαίο....
aposporis Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δυστυχώς ο κολλητός μου έχει wind κινητό και dsl και στη σελίδα τους δε βρήκα κάτι. Όσο για το σήμα είναι θέμα σπιτιού, πάντα είχε πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα