LG_3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Όποιος θέλει αποτελεσματική λύση ενάντια στα κουνούπια ας δώσει κάτι παραπάνω να πάρει ένα καλό "λαμπατέρ" που προσελκύει και καίει τα κουνούπια και να βρει την υγειά του. Εγώ σύντομα θα παραγγείλω κάποιο γιατί θα χρειαστεί τώρα το καλοκαιράκι, άσε που βλέπω και κάτι σκνίπες και κάτι άλλα ιπτάμενα που έχουν ξεφύγει σε μέγεθος τελείως... Ιδού: http://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82&order_dir=asc&page=1 βγαζε πολλα ,εσυ για πιο λες ; Επισης πως ξερεις οτι κανουν δουλεια σε Εσωτερικο χωρο ;
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά, χωρίς ίχνος ειρωνείας ειλικρινά, θέλω να ρωτήσω κάτι: Όλοι εσείς που ανοίγετε θέματα για το πώς θα αντιμετωπίσετε τα κουνούπια και που δεν καλύπτεστε ούτε με τις ταμπλέτες, ούτε με τα σπιράλ, ούτε με τις λοσιόν τύπου autan ...πού μένετε; Σε κάνα αντίσκηνο στην όχθη κάποιου έλους, εσείς, τα βατράχια και τα νούφαρα; Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε! Το μέρος που ζω έχει την υγρασία τής αρκούδας - σίγουρα στο top 5 σε όλο τον κόσμο - με κουνούπια τόσα πολλά που σού κόβουν την ορατότητα (άσε που είναι ίσα μ' ένα ...χελιδόνι το καθένα) και δεν έχω χρειαστεί κάτι περισσότερο από ταμπλέτα μέσα στο σπίτι. Η περίπτωση δε, να πλησιάσει κουνούπι, άνθρωπο που έχει βάλει autan...ε, εντάξει, δουλευόμαστε... ακριβως. Δεν υπαρχει περιπτωση στον κοσμο να υπαρχει ανθρωπος με μεγαλυτερη ευαισθησια δερματος απο μενα σε εγκαυματα, τσιμπηματα οτιδηποτε, οσο για το ρετιρε που λες, δοκιμασε να ρθεις στο χωριο μου στην Κρητη, οπως ειπε ο deesnider χελιδονια φαση. Με ολα αυτα που λεω, θελω να καταληξω σε ενα συμπερασμα : Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε τσιμπησει κουνουπι ενω εχεις βαλει autan χερια, ποδια, προσωπο. δεν πα να χτυπιεσαι, δεν γινεται φιλε απλα.
LG_3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ακριβως. Δεν υπαρχει περιπτωση στον κοσμο να υπαρχει ανθρωπος με μεγαλυτερη ευαισθησια δερματος απο μενα σε εγκαυματα, τσιμπηματα οτιδηποτε, οσο για το ρετιρε που λες, δοκιμασε να ρθεις στο χωριο μου στην Κρητη, οπως ειπε ο deesnider χελιδονια φαση. Με ολα αυτα που λεω, θελω να καταληξω σε ενα συμπερασμα : Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε τσιμπησει κουνουπι ενω εχεις βαλει autan χερια, ποδια, προσωπο. δεν πα να χτυπιεσαι, δεν γινεται φιλε απλα. εμας μας τσιμπανε τι να κανουμε τωρα ;
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 εμας μας τσιμπανε τι να κανουμε τωρα ; ή λες ψεματα ή δεν βαζεις αρκετο, δοκιμασε ενα φσιτ σε καθε σημειο δλδ ενα δεξι χερι ενα αριστερο το ιδιο τα ποδια και λιγο στο προσωπο και λαιμο. αμα σε τσιμπησει κουνουπι και τοτε, ε τι να πω, μαλλον κατι αλλο θα παιζει.
LG_3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ή λες ψεματα ή δεν βαζεις αρκετο, δοκιμασε ενα φσιτ σε καθε σημειο δλδ ενα δεξι χερι ενα αριστερο το ιδιο τα ποδια και λιγο στο προσωπο και λαιμο. αμα σε τσιμπησει κουνουπι και τοτε, ε τι να πω, μαλλον κατι αλλο θα παιζει. ψεματα γιατι να πω ; θα δοκιμασω να βαλω παραπανω και βλεπουμε. Ομως ψαχνω αλλες λυσεις.
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 εμας μας τσιμπανε τι να κανουμε τωρα ; ψεματα γιατι να πω ; θα δοκιμασω να βαλω παραπανω και βλεπουμε. Ομως ψαχνω αλλες λυσεις. Τίποτα δε μπορείς να κάνεις φίλε μου, ποιες άλλες λύσεις; Οι τρόποι που έχουν αναφερθεί, είναι αποτελεσματικοί ακόμα και σε περιοχές όπου τα κουνούπια σκοτώνονται μόνο με καραμπίνα. Εσείς, απ' ό,τι φαίνεται, έχετε να κάνετε με την ενδέκατη πληγή τού Φαραώ, για να συμπληρωθεί το καρεδάκι με τα έντομα (είχαν πέσει σκνίπες, αλογόμυγες, ακρίδες, αλλά κουνούπια όχι...) Από 'δω και πέρα: 1) Παίρνεις την οικογένεια και κανονίζεις να φιλοξενηθείτε για κάνα δυο μέρες σε κάποιο φίλο ή συγγενή. 2) Σφραγίζεις το σπίτι και στέλνεις ένα συνεργείο απεντομώσεων να το ψεκάσει μέχρι το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό. Εννοείται ότι έχεις βάλει σίτες ΠΑΝΤΟΥ. 3) Επιστρέφετε όταν ο αέρας μέσα θα είναι ασφαλής για εισπνοή. 4) Κλειδώνετε την πόρτα και δεν την ανοίγετε ξανά, ούτε σε περίπτωση φωτιάς. 5) Τρώτε αποκλειστικά κατεψυγμένα, τα οποία θα έχεις φροντίσει να προμηθευτείς πριν από την επανεγκατάστασή σας, σε ποσότητα αρκετή ώστε να μη χρειαστείς ξανά τροφοδοσία μέχρι τον επόμενο ...ψεκασμό. Delivery, ούτε γι' αστείο! Έχω ακούσει για κάτι κουνούπια που μεταμφιέζονται σε delivery boys και μόλις τους ανοίξεις για να παραλάβεις σού πίνουν το αίμα με το μπουρί τής σόμπας. (Εν τω μεταξύ, το ωραίο το είδατε; Έχει και ...alter ego ο τύπος!) 2
tehAllantin Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλησπερα . Λοιπον παιδια τι προτεινεται για να μην μας ενοχλουν οι μικροι " φονιαδες " : Στο σπιτι υπαρχε νηπιο 2,5 ετων. Προς το παρων εχω βαλει 2 μηχανηματα με ταμπλετες ( aroxol) και ενα με υγρο αλλα δεν κανει τιποτα!! Τον εχουν φαει ( και εμενα ). Καποια λυση αλλη ;;;; έλα στα βόρεια, ΟΥΤΕ μύγες ΟΥΤΕ κουνούπια! 1
Gatoula-niaou Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Υπαρχει και μια αλλη λυση δοκιμασμενη, οικονομικη, και κυριως αποτελεσματικη!! Λεγεται Μπλε οινοπνευμα. Σε ενα κομματι βαμβακι που το τοποθετεις σε ενα μπολακι, και το εμποτιζεις με μπλε οινοπνευμα. Αυτο ειναι ολο. Το βαμβακι θα εμποδισει να εξατμηστει αμεσα το οινοπνευμα και αυτο με την σειρα του θα κανει την δουλεια του. Το τοποθετεις σε κεντρικο σημειο μεσα στο δωματιο ή κοντα σε μπαλκονοπορτα - παραθυρο.
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 έλα στα βόρεια, ΟΥΤΕ μύγες ΟΥΤΕ κουνούπια! ακριβα ενοικια μαν
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 https://www.pharmacy295.gr/gr/el/products/propoline-fysiki-losion-somatos-prostateyei-apo-ta-tsimpimata-ton-entomon εναλλακτικά υγρό πυρ. 1
DIGITHEOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 https://www.pharmacy295.gr/gr/el/products/propoline-fysiki-losion-somatos-prostateyei-apo-ta-tsimpimata-ton-entomon εναλλακτικά υγρό πυρ. Αυτο χρησιμοποιω και εγω ,εχει λιγο δυνατη μυρωδια ,το χρησιμοποιησα στην δουλεια σε μερος που τα κουνουπια ηταν τοσα πολλα που αν αφηνες το χερι σου ακινητο ,μπορει να καθοντουσαν και δεκα !!!!! μολις ψεκαστηκα δεν με ακουμπησε ουτε ενα γυρναγανε εκατονταδες γυρω μου ,σε τετοιο σημειο που αν ανοιγα το στομα μου θα καταπινα δυο -τρια......
NinjaMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 βγαζε πολλα ,εσυ για πιο λες ; Επισης πως ξερεις οτι κανουν δουλεια σε Εσωτερικο χωρο ; Τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα για εσωτερικό χώρο, μείνε μακριά απ'όσα δουλεύουν με αναρρόφηση αέρα μιας και δεν σκοτώνουν τα έντομα αλλά απλά τα συγκεντρώνουν σε ένα σκαφάκι. Επειδή και εγώ με τα κουνούπια έχω μεγάλο θέμα και ακόμη και αν ακούω έστω και ένα να πεταρίζει την ώρα που προσπαθώ να κοιμηθώ δεν μπορώ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης η λύση με αυτή την συσκευή είναι η πιο πρακτική απ'όλες, αν π.χ. έχεις ψιλοϊδρώσει και θες να κοιμηθείς και να κάνεις αύριο το πρωί μπάνιο τότε μόνο που καλή λύση δεν είναι να αλοίφεσαι με κρέμα βραδιάτικα. Συν του ότι αν ο άλλος είναι ψηλός ή ογκώδης πώς θα κάθεται καλοκαιριάτικα να βάζει κάθε μέρα κρέμα στα 2/3 του σώματός του...; Για να καταλάβεις εγώ είχα δει ηλεκτρική εντομοπαγίδα πρώτη φορά όταν ήμουν μικρός σε μια ταβέρνα η οποία ήταν ένα μεγάλο κλουβί και κρεμόταν με αλυσίδα από τον τοίχο. Και σίγουρα άξιζε τα λεφτά της γιατί τα έντομα πήγαιναν και καιγόντουσαν όλα εκεί και δεν ενοχλούσαν κανένα πελάτη. Τέλος, έχε στο νου σου ότι αν τα έντομα που έχεις στο σπίτι παραείναι μεγάλα και επιθετικά τότε το καλύτερο είναι να καλέσεις ένα συνεργείο απεντομόσεων να ψεκάσει το σπίτι και θα είσαι μετά κυριλλέ ή μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου όπως προαναφέρθηκε παραπάνω. Κατέληξα λοιπόν στις εξής 3 επιλογές: α) http://www.eshopexpert.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1602&Itemid=0 β) http://tout.gr/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91-ONLINE/ProductID/993 γ) https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7177#texnika Ορίστε και ένα βίντεο του πως δουλεύουν για να έχεις μια εικόνα:
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τέτοιο με ηλεκτρική εκκένωση έχει ένας φίλος μου, ήταν σαν ρακέτα του tennis, αν το κουνούπι έπεφτε επάνω στα συρματάκια ακουγόταν ένα τικ και έβλεπες έναν μικρό σπινθήρα, ένα μικρό μέρος από το σώμα του εντόμου ήταν κολλημένο και στάχτης επάνω στο σύρμα.
Donalhioy Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ελληνικος καφες σε αλουμινοχαρτο.. και βαλτο φωτια... θα παθεις πλακα ποσο καλα δουλευει σε ταβερνα κοντα στην παραλια μου ειχε κανει εντυπωση που δεν ειχε κουνουπια ο τυπος ειχε κανει μια πατεντα τετιου τυπου.. http://www.econews.gr/2014/07/22/kounoupia-antikounoupiko-116489/ υπαρχουν παρομοιες και για μελισσες
NinjaMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τι έκανες τελικά αγόρασες κανένα με ηλεκτρική εκκένωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα