Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελληνικος καφες σε αλουμινοχαρτο.. και βαλτο φωτια...  θα παθεις πλακα ποσο καλα δουλευει

Δεν αμφιβάλλω ότι δουλεύει, απλά ότι και να κάψεις τα κουνούπια θα φύγουν, δεν είναι ο καφές συγκεκριμένα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω ότι δουλεύει, απλά ότι και να κάψεις τα κουνούπια θα φύγουν, δεν είναι ο καφές συγκεκριμένα.

Ο καφές ναι κάνει δουλειά, αλλά λόγω της μυρωδιάς του πρέπει να είναι εξωτερικός ο χώρος, καισ τον εξωτερικό χώρο δεν κάνει τίποτα...

Προτασεις για Αντιαεροπορικα;;; !!!!

Μας πσεκάζουν!!!

Δημοσ.

Το autan ουτε σε μενα εκανε δουλεια...μιλαμε για κουνουπια μαυρα με ασπρες σημεια, λογικα asian tiger με λιγο ψαξιμο. Παρολα αυτα μια κρεμα που λεει οτι εχει μεσα ευκαλυπτο,σιτρονελλα,βασιλικο και γερανι εκανε δουλεια. Summerline λεγεται:

summerline_citronella_cream.jpg

Δημοσ.

Αυτή τη μ@λακια λοσιον του στρατού. Ειχα πάρει από τα ιατρεία καμία 10αρια κπουκαλακια. Δεν πλησιάζει τιποτα. Μακράν η καλύτερη λύση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το autan ουτε σε μενα εκανε δουλεια...μιλαμε για κουνουπια μαυρα με ασπρες σημεια, λογικα asian tiger με λιγο ψαξιμο. Παρολα αυτα μια κρεμα που λεει οτι εχει μεσα ευκαλυπτο,σιτρονελλα,βασιλικο και γερανι εκανε δουλεια. Summerline λεγεται:

summerline_citronella_cream.jpg

Οποτε να φανταστω την εχεις δοκιμασει και κανει δουλεια ;

Αυτή τη μ@λακια λοσιον του στρατού. Ειχα πάρει από τα ιατρεία καμία 10αρια κπουκαλακια. Δεν πλησιάζει τιποτα. Μακράν η καλύτερη λύση.

για θυμησε μου ποια λοσιον  λες ; Γιατι εγω φανταρος πηγα πριν 22 χρονια !

Προτασεις για Αντιαεροπορικα;;; !!!!

Τι εννοεις ;;;;;

Δημοσ.

για θυμησε μου ποια λοσιον  λες ; Γιατι εγω φανταρος πηγα πριν 22 χρονια !

Μια σε ενα πλαστικο μπουκαλι το οποιο σε μια προχειρα κολλημενη ετικετα γραφει Ελληνικος Στρατος και διαφορα απο κατω.Της πλακας μπουκαλακι ειναι δηλαδη αλλα αυτο που ειχε μεσα σκοτωνε.Εβαζες λιγο στα χερια ποδια και δεν πλησιαζε τιποτα.Ασφαλως δεν ειναι ευκολο να βρεις εκτος εαν εισαι εχεις καποιον μεσα που μπορει να καβατζωσει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για προτείνετε τίποτα ρε παιδιά γιατί λόγω κρίσης μάλλον περιοχές που δεν είχαν κουνούπια τώρα έχουν. (Μάλλον δεν έχουν λεφτά για ψεκασμούς)

Δημοσ.

Για προτείνετε τίποτα ρε παιδιά γιατί λόγω κρίσης μάλλον περιοχές που δεν είχαν κουνούπια τώρα έχουν. (Μάλλον δεν έχουν λεφτά για ψεκασμούς)

Nα ήταν μόνο τα κουνούπια, που πραγματικά έχει παραγίνει το κακό, ούτε να βγεις από το σπίτι το απόγευμα δεν μπορείς, έχουμε γεμίσει και κατσαρίδες τελευταία που ποτέ δεν είχαμε. Ούτε ψεκασμοί γίνονται πλέον και πολλή βρώμα υπάρχει, αν υπάρχει καμιά αξιόπιστη λύση κι εγώ θα ήθελα να ακούσω.

Με λίγο ψάξιμο έπεσα πάνω σε αυτό http://www.v15.gr/products/1286/Anti-Insect-For-Kids-12,5--Picaridin-spray , δεν ξέρω αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και αν κάνει δουλειά, ας μας πει μια γνώμη.

Δημοσ.

εμας μας τσιμπανε τι να κανουμε τωρα ;

Στον Εβρο μενεις, μεσα στο ποταμι?!

Σιτες στα παραθυρα δεν εχετε? Την πορτα δεν την αφηνουμε ανοιχτη κανα χρονο...Αντε να μπουν κανα 2 κουνουπια, τα βλεπεις τα σκοτωνεις τελος...Βαζεις και μια ταμπλετα στην πριζα που ειναι στην πορτα και εισαι κομπλε, δεν νομιζω να υπαρχουν καμικαζι κουνουπια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...