llook305 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Επειδη το προηγουμενο θεμα μου κλειδωθηκε μαλλον λόγω των αιρετικών απόψεων ενος αλλου μέλους του φορουμ (http://www.insomnia.gr/topic/569654-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1/) και επειδη εχουμε εξελίξεις στο θέμα μου αποφάσισα να ζητήσω εκ νέου τις απόψεις σας. Παρακαλώ τους mods να μη κλειδώσουν το θεμα και όσους δεν ενδιαφέρονται απλά να το προσπεράσουν και να μην αρχίζουν το τρολλάρισμα. Η εξέλιξη που προέκυψε είναι η εξής. Η κοπελα για την οποια σας μιλησα μενει στα Καμμένα Βούρλα και προτεινε στην παρεα μου το καλοκαιρι να παμε εκει μια εκδρομη ισως και ισως να μεινουμε καμια μερα. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να παω, αλλα όταν εκανα μια κρουση στους γονεις μου (μεσες ακρες μη φανταστείτε φοβερα πραματα του τυπου "μπορεί για το καλοκαίρι να κανονίσω κατι με αυτή την παρέα") εκεινοι ηταν ιδιαιτερα αρνητικοι ξεκοψαν ότι δε θα με αφησουν να παω. Θα ηθελα τις συμβουλες σας πως να το διαχειριστω το θεμα. Ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ενήλικος είσαι οτι θέλεις κανείς, τελος, τι θα σε αφήσουν και δεν θα σε αφήσουν
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Είσαι ενήλικος Μπορείς να ζυγίσεις τι είναι λάθος και σωστό στην ζωή σου. Ζήσε τώρα που μπορείς γιατί θα φτάσεις 40 δεν θα έχεις κάνει τίποτα και μπορεί να σου έχουν βγει άλλα προβλήματα 1
Zein Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Το προβλημα το εχεις εσυ, οχι οι γονεις σου. Αν δε γουσταρεις το σεναριο της ζωης σου μαλλον ηρθε η ωρα να σταματησεις να εισαι ηθοποιος της και να γινεις ο σεναριογραφος/σκηνοθετης της. Αλλαξε το σεναριο, απελυσε μερικους ηθοποιους , παρε νεο σκηνικο και ξεκινα τα γυρισματα.. Αλλιως παραμεινε θεατης στη ζωη σου και μετα απο 10 χρονια να ξανανοιξεις ενα θεμα εδω που να λες πως εισαι 30κατι και αργησες να γυρισεις απο τη δουλεια μια ωρα και εγινε φασαρια στο σπιτι επειδη νομιζανε πως εμπλεξες σε μια σπειρα με σπουργιτια. Οι γονεις σου αποφασιζουν για το ποιος θα μενει στο σπιτι τους για τα επομενα 2,3,4 ποσα χρονια. Εσυ ομως αποφασιζεις τι θα κανεις με την ζωη σου για τα επομενα 20,30,40 ποσα χρονια.. Μαντεψε ποιος εχει την δυναμη.. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2015 από Zein 17
Donalhioy Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μην λες για κανεναν λογο τι θα κανεις ποτε που και γιατι.. εισαι αρκετα μεγαλος να το κανεις απλα ζητα λεφτα.. τα μαζευεις και φευγεις.. κλεινεις το κινητο... και πανε ζησε μονος να βρεις την υγεια σου.. δεν νομιζω να την εχεις καιρο ετσι και μεινεις με τους γονεις σου αν εχεις τιποτα παπουδες παρε ενα τηλ μπας και μπορεσουν να τσονταρουν στο νοικι.. μπορεις να πεις και τι ζεις εκει μεσα ωστε να τους μαλακωσεις.. 1
llook305 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Είσαι ενήλικος Μπορείς να ζυγίσεις τι είναι λάθος και σωστό στην ζωή σου. Ζήσε τώρα που μπορείς γιατί θα φτάσεις 40 δεν θα έχεις κάνει τίποτα και μπορεί να σου έχουν βγει άλλα προβλήματα Αυτο που λες σκέφτομαι Μανώλη γιαυτο γράφω εδώ. Επειδή από οτι καταλαβαίνω ξερεις καποια πράγματα από ψυχολογία πιστεύεις οτι θα βοηθούσε να πάμε οικογενειακώς σε ψυχίατρο. Οχι οτι ψήνομαι τρελά για κατι τετοιο αλλα τεσπα μην λες για κανεναν λογο τι θα κανεις ποτε που και γιατι.. εισαι αρκετα μεγαλος να το κανεις απλα ζητα λεφτα.. τα μαζευεις και φευγεις.. κλεινεις το κινητο... και πανε ζησε μονος να βρεις την υγεια σου.. δεν νομιζω να την εχεις καιρο ετσι και μεινεις με τους γονεις σου αν εχεις τιποτα παπουδες παρε ενα τηλ μπας και μπορεσουν να τσονταρουν στο νοικι.. μπορεις να πεις και τι ζεις εκει μεσα ωστε να τους μαλακωσεις.. Φίλε μου αν κλείσω το κινητό χωρίς να πω οτε που πάω ούτε τπτ είναι ικανοί να πάνε στην αστυνομία να δημώσουν εξαφάνιση. Το λεω γιατι και σε συγγενη μου που επίσης είχε κανει την επανασταση του οι γονεις του εφτασαν στο παρα πέντε να το κάνουν και τους πρόλαβε επειδή τους τηλεφωνησε και τους είπε οτι ειναι καλα. Σημειωτεον οτι και εκείνος ηταν εν'ήλικος. Οσο για το 2ο που λες αν διαβασες το συνδεσμο θα είδες πως πιστεύω οτι είναι δυσκολο να ζήσω μονος λόγω οικονμικών. Ισως τόσο καιρό να είχα συμβιβαστεί με αυτή τη κατάσταση και να μην αντεξα άλλο τι να πω. Οι παππούδες μου έχουν πεθάνει. μας Είχαν αφήσει κάποια λεφτα στα εγγόνια αλλα όπως το υπολογίζω για να μείνω μόνος φτάνουν για 2 το πολύ 3 μήνες.Μετά?
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μετά? Ξέρω 'γω, πιάνεις μια δουλειά και κάνεις ότι θες στη ζωή σου;
llook305 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Οικονομικα σαν οικογενεια πως ειστΕ? Kοιτα δεν ημαστε πλουσιοι και μας έχει επηρεάσει η κρίση αλλά όχι εντονα, δλδ έχουν κόψει όπως σε πολύ κόσμο τυος μισθούς στους γονείς μου, καμια φορά δεν πληρώνονται στην ώρα τους από τους εργοδότες τους αλλά δεν μας έχει επηρεάσει τόσο εντονα. Ξέρω 'γω, πιάνεις μια δουλειά και κάνεις ότι θες στη ζωή σου;τ ναι αλλα όπως είπα με την κατάσταση που επικρατεί το κόβω λίγο δύσκολο να βρω δουλειά σε σημείο που να καταφέρω να ζω μόνος. Σου είπα ξέρω ατμο από τη γειτονια που με μεταπτυχιακα, υπολογιστές και ιστορίες είναι άνεργος και σκέφτεται να παέι στο εξωτερικό
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ναι αλλα όπως είπα με την κατάσταση που επικρατεί το κόβω λίγο δύσκολο να βρω δουλειά σε σημείο που να καταφέρω να ζω μόνος. Σου είπα ξέρω ατμο από τη γειτονια που με μεταπτυχιακα, υπολογιστές και ιστορίες είναι άνεργος και σκέφτεται να παέι στο εξωτερικό Τι λύση περιμένεις να ακούσεις ακριβώς; Δύο περιπτώσεις διακρίνονται: - Έρχεσαι σε ρήξη, κάνεις ότι γουστάρεις και ακροβατείς με το ενδεχόμενο να βρεις αλλαγμένη την κλειδαριά μια μέρα που θα γυρίσεις σπίτι (αν και εφόσον οι γονείς σου είναι τόσο «τραμπούκοι» όσο έχεις αφήσει να εννοηθεί). Σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστείς ούτως ή άλλως να βρεις μια δουλειά κι όπου βγει. - Δεν έρχεσαι σε ρήξη και συνεχίζεις τη ζωή σου ως έχει. Θα είσαι υπάκουος και θα κάνεις ότι σου λένε, γιατί μένεις στο σπίτι τους και τους έχεις ανάγκη για να επιβιώσεις. 1
llook305 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τι λύση περιμένεις να ακούσεις ακριβώς; Δύο περιπτώσεις διακρίνονται: - Έρχεσαι σε ρήξη, κάνεις ότι γουστάρεις και ακροβατείς με το ενδεχόμενο να βρεις αλλαγμένη την κλειδαριά μια μέρα που θα γυρίσεις σπίτι (αν και εφόσον οι γονείς σου είναι τόσο «τραμπούκοι» όσο έχεις αφήσει να εννοηθεί). Σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστείς ούτως ή άλλως να βρεις μια δουλειά κι όπου βγει. - Δεν έρχεσαι σε ρήξη και συνεχίζεις τη ζωή σου ως έχει. Θα είσαι υπάκουος και θα κάνεις ότι σου λένε, γιατί μένεις στο σπίτι τους και τους έχεις ανάγκη για να επιβιώσεις. Ψαχνω (αν υπαρχει) μια μεση λυση χωρίς να χρειαστεί να σκοτωθω με τους γονείς μου. Και αν γίνει κατι με την κοπέλα που σας είπα πως θα της πω για όλη αυτη τη κατάσταση?
katergaris79 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γιατί δεν τους βάζεις να διαβάσουν το τόπικ; 3
Hyphen Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αφού δεν έχετε και οικονομικό πρόβλημα δεν καταλαβαίνω. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι γονείς εν έτη 2015! Εδώ βλέπεις τα 14χρονα πάνε διακοπές με γκομενους και χωρίς βγαίνουν στα κλαμπ μέχρι το πρωί και και... Είσαι 22 χρονών πως το επιτρέπεις αυτό; Είπαμε υπάρχουν κάποιοι περίεργοι γονείς αλλά εδώ μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Δεν έχουν τηλεόραση στο σπίτι; ίντερνετ; να ενημερωθούν; 3
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γιατί δεν τους βάζεις να διαβάσουν το τόπικ; Και θα καταλααααααααααβουν..... Τι να σου πω. Απλά στο συγκεκριμένο θέμα επειδή το έζησα κι εγώ μέχρι κάποια όρια, έστω ο ένας από τους δύο να είναι έτσι, την ακούς κι από τους δύο. Απλά μερικοί άνθρωποι ΔΕΝ πρέπει να γίνονται γονείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα