Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 80 λεπτά το κομμάτι είναι λίγο "ύποπτη" πάντως... :)

Ζιο είναι έξυπνος  0.80 και κάνουν ουρές στο μαγαζί του , δουλεύει ο άνθρωπος και σίγουρα βγάζει ένα καλό μεροκάματο  ..

οι άλλοι με τα 2 ευρω το κομμάτι που ψάχνουν την κότα με τα χρυσά αυγά ,  κλείνουν κάθε μέρα και κλαίνε !

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Αυτο και αλλωστε τα περισσοτερα στο κεντρο πλεον τοσο το πουλανε το κομματι, οποτε δε τον συμφερει να το ανεβασει. :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι παίζουν γενικά τέτοιες τιμές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Για μένα μια νορμάλ τιμή είναι 2-2.5€ το κομμάτι :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι παίζουν γενικά τέτοιες τιμές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Για μένα μια νορμάλ τιμή είναι 2-2.5€ το κομμάτι :)

καλά εσύ είσαι και χουβαρντάς :-D

πάντως ρε  συ Ζιο αν ειχε 2.5 το κομμάτι επί  8 κομμάτια θα έπρεπε να ειχε ενα εικοσάρικο η κάθε πιτσα ! 

• Like 2
Δημοσ.

καλά εσύ είσαι και χουβαρντάς :-D

πάντως ρε  συ Ζιο αν ειχε 2.5 το κομμάτι επί  8 κομμάτια θα έπρεπε να ειχε ενα εικοσάρικο η κάθε πιτσα ! 

Ε ναι. λογικό μου φαίνεται. Αν την πάρεις ολόκληρη είναι πιο φτηνή, αν την πάρεις κομμάτι κομμάτι βγαίνει πιο ακριβά! Σε όλα έτσι γίνεται! :)

(Άσε που εκεί που πουλάνε με το κομμάτι είναι μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό της ολόκληρης πίτσας!)

Δημοσ.

2,5 ευρώ το κομμάτι θα έδινα μόνο σε Ιταλό αν έκανε θεαματικά κόλπα με την ζύμη στον αέρα. Στο μπάμια το βλάχο που αγοράζει τα πάντα από τα LIDL και προσποιείται τον πιτσαδόρο, και τα 0,80 πολύ είναι. 

Δημοσ.

Ανονυμους εισαι σε διαιτα ε;

Πλακα σε κανω... μια χαρα...

και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ.

• Like 6
Δημοσ.

και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ.

Πέρα από την πλάκα, μπράβο! :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τωρα που αλλαζεις λιγο και βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου αν καταφερεις να αλλαξεις και λιγο την ποιοτητα των τροφων σου θα σαι μαγκας!

• Like 3
Δημοσ.

<p>Ειναι αποστευτη , πολυ νοστιμη και με πολλες επιλογες.Ενιοτε παίρνω αποκει αλλα οταν αρχισε να γινεται maisrream συν του οτι δε χορταινω με 2 κομματια (ειναι λεπτο το φυλλο) αραια και πού μονο.Πλεον παιρνω απο την απέναντί του την "Εσπανιολ" που εχει κατι τουμπανα πιτσες ατομικες στρογγυλες με τορτελινια και πέστο.</p>

• Like 1
Δημοσ.

τωρα που αλλαζεις λιγο και βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου αν καταφερεις να αλλαξεις και λιγο την ποιοτητα των τροφων σου θα σαι μαγκας!

σιγα σιγα θα το κανω παντως αν θυμασε σου ειχα πει οτι ειναι θεμα ψυχολογιας , απο την ημερα που ξεκινησα 5μηνο ειμαι πιο αισιοδοξος περπαταω πιο πολυ και εχω γινει πιο κοινωνικος.

Πέρα από την πλάκα, μπράβο! :)

ευχαριστω , καλα δεν εχω ρεψει κιολας χαχαχα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

σιγα σιγα θα το κανω παντως αν θυμασε σου ειχα πει οτι ειναι θεμα ψυχολογιας , απο την ημερα που ξεκινησα 5μηνο ειμαι πιο αισιοδοξος περπαταω πιο πολυ και εχω γινει πιο κοινωνικος.

ευχαριστω , καλα δεν εχω ρεψει κιολας χαχαχα

μωρε το ξερω οτι ειναι θεμα ψυχολογιας αλλα το θεμα ειναι να πας και λιγο κοντρα σε αυτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...