Mau-Maus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Με 80 λεπτά το κομμάτι είναι λίγο "ύποπτη" πάντως... Ζιο είναι έξυπνος 0.80 και κάνουν ουρές στο μαγαζί του , δουλεύει ο άνθρωπος και σίγουρα βγάζει ένα καλό μεροκάματο .. οι άλλοι με τα 2 ευρω το κομμάτι που ψάχνουν την κότα με τα χρυσά αυγά , κλείνουν κάθε μέρα και κλαίνε ! 2
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ^Αυτο και αλλωστε τα περισσοτερα στο κεντρο πλεον τοσο το πουλανε το κομματι, οποτε δε τον συμφερει να το ανεβασει. 2
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ήξερα ότι παίζουν γενικά τέτοιες τιμές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Για μένα μια νορμάλ τιμή είναι 2-2.5€ το κομμάτι 2
discoboyminimal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 σαλονικα rulez. με 3 ευρο σκας 2
Mau-Maus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ήξερα ότι παίζουν γενικά τέτοιες τιμές γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Για μένα μια νορμάλ τιμή είναι 2-2.5€ το κομμάτι καλά εσύ είσαι και χουβαρντάς πάντως ρε συ Ζιο αν ειχε 2.5 το κομμάτι επί 8 κομμάτια θα έπρεπε να ειχε ενα εικοσάρικο η κάθε πιτσα ! 2
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καλά εσύ είσαι και χουβαρντάς πάντως ρε συ Ζιο αν ειχε 2.5 το κομμάτι επί 8 κομμάτια θα έπρεπε να ειχε ενα εικοσάρικο η κάθε πιτσα ! Ε ναι. λογικό μου φαίνεται. Αν την πάρεις ολόκληρη είναι πιο φτηνή, αν την πάρεις κομμάτι κομμάτι βγαίνει πιο ακριβά! Σε όλα έτσι γίνεται! (Άσε που εκεί που πουλάνε με το κομμάτι είναι μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό της ολόκληρης πίτσας!)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 2,5 ευρώ το κομμάτι θα έδινα μόνο σε Ιταλό αν έκανε θεαματικά κόλπα με την ζύμη στον αέρα. Στο μπάμια το βλάχο που αγοράζει τα πάντα από τα LIDL και προσποιείται τον πιτσαδόρο, και τα 0,80 πολύ είναι.
Anorymous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ανονυμους εισαι σε διαιτα ε; Πλακα σε κανω... μια χαρα... και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ. 6
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ. Πέρα από την πλάκα, μπράβο! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ. τωρα που αλλαζεις λιγο και βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου αν καταφερεις να αλλαξεις και λιγο την ποιοτητα των τροφων σου θα σαι μαγκας! 3
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και όταν περπατάς να περπατάς έντονα - γρήγορα. Βοηθάει!
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ειναι αποστευτη , πολυ νοστιμη και με πολλες επιλογες.Ενιοτε παίρνω αποκει αλλα οταν αρχισε να γινεται maisrream συν του οτι δε χορταινω με 2 κομματια (ειναι λεπτο το φυλλο) αραια και πού μονο.Πλεον παιρνω απο την απέναντί του την "Εσπανιολ" που εχει κατι τουμπανα πιτσες ατομικες στρογγυλες με τορτελινια και πέστο.</p> 1
Anorymous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 τωρα που αλλαζεις λιγο και βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου αν καταφερεις να αλλαξεις και λιγο την ποιοτητα των τροφων σου θα σαι μαγκας! σιγα σιγα θα το κανω παντως αν θυμασε σου ειχα πει οτι ειναι θεμα ψυχολογιας , απο την ημερα που ξεκινησα 5μηνο ειμαι πιο αισιοδοξος περπαταω πιο πολυ και εχω γινει πιο κοινωνικος. Πέρα από την πλάκα, μπράβο! ευχαριστω , καλα δεν εχω ρεψει κιολας χαχαχα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 σιγα σιγα θα το κανω παντως αν θυμασε σου ειχα πει οτι ειναι θεμα ψυχολογιας , απο την ημερα που ξεκινησα 5μηνο ειμαι πιο αισιοδοξος περπαταω πιο πολυ και εχω γινει πιο κοινωνικος. ευχαριστω , καλα δεν εχω ρεψει κιολας χαχαχα μωρε το ξερω οτι ειναι θεμα ψυχολογιας αλλα το θεμα ειναι να πας και λιγο κοντρα σε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις