evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κατασροφη ενος τελειου μπισκοτου. τσαι δεν ξερεις να φτιαχνεις; 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να βουτήξω με τίποτα κάτι στον καφέ μου πάντως, απορώ πως το κάνουν! 1
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να βουτήξω με τίποτα κάτι στον καφέ μου πάντως, απορώ πως το κάνουν! ουτε κι εγω κατεστρεφεις και το γλυκο και τον καφε/τσαι. εχω μια συναδελφο εδω που αν εχεις τον θεο σου βουταει μεχρι και σοκολατακια στον καφε πριν τα φαει 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε κι εγω κατεστρεφεις και το γλυκο και τον καφε/τσαι. εχω μια συναδελφο εδω που αν εχεις τον θεο σου βουταει μεχρι και σοκολατακια στον καφε πριν τα φαει Εδώ άλλοι ρίχνουν στον ελληνικό λουκούμι ρε συ 1
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ άλλοι ρίχνουν στον ελληνικό λουκούμι ρε συ θα ξερασω
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 θα ξερασω Τι να πεις, γούστα είναι αυτά 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κατασροφη ενος τελειου μπισκοτου. τσαι δεν ξερεις να φτιαχνεις; Τσάι!;! Παιδιά, χίλιες φορές ζεστό γάλα, σε σχέση με το βρασμένο χορτάρι, τουλάχιστον έχει γεύση!!!! 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κατασροφη ενος τελειου μπισκοτου. τσαι δεν ξερεις να φτιαχνεις; Στο τσάι λιώνει το μπισκότο θες και κουτάλι εγώ πάντως σαν καλος γέρος πίνω Λουιζα/ 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τσάι!;! Παιδιά, χίλιες φορές ζεστό γάλα, σε σχέση με το βρασμένο χορτάρι, τουλάχιστον έχει γεύση!!!! Πιο γευστικά είναι κάποια βρασμένα χορτάρια νομίζω! 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ό,τι και να κάνετε, η μόνη παπάρα που αξίζει ειναι χωριάτικο ψωμί σε οτιδηποτε με λάδι, είτε σαλάτα, είτε κοκκινιστό, είτε ψητό της κατσαρόλας.... Είμαστε ακόμα στο ANTI fitness. Νενύα επιβλήσου. 5
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ό,τι και να κάνετε, η μόνη παπάρα που αξίζει ειναι χωριάτικο ψωμί σε οτιδηποτε με λάδι, είτε σαλάτα, είτε κοκκινιστό, είτε ψητό της κατσαρόλας.... Είμαστε ακόμα στο ANTI fitness. Νενύα επιβλήσου. Εδώ συμφωνούμε!
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό, πάντως, θα 'χει ενδιαφέρον να το βουτήξεις στο γάλα... 2
nickmanak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ό,τι και να κάνετε, η μόνη παπάρα που αξίζει ειναι χωριάτικο ψωμί σε οτιδηποτε με λάδι, είτε σαλάτα, είτε κοκκινιστό, είτε ψητό της κατσαρόλας.... Είμαστε ακόμα στο ANTI fitness. Νενύα επιβλήσου. Μείνε στα μπεργκερ του Νοτιά εσύ και ασε σε μας την γαλατοπαπάρα! Δοκιμαστε να βουτηξετε σε ζεστο αγελαδινό γάλα τα παρακάτω: Κεικ απλό Κεικ σοκολάτας τσουρέκια παντός είδους κρουασαν πραλίνας γεμιστά μπισκότα σοκολατας βουτήματα μαρμελάδας (πτι-φουρ και άλλα θειατσο-κεράσματα) μπισκοτο-λουκουμο με ινδοκαρυδο φετα ψωμιου αλλειμμενη με μαρμελαδα φραουλα *αυτά θυμαμαι προς το παρόν...
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μαστίγωμα λοιπόν. Τέλος η συζήτηση για το γάλα. Πίσω στις σάλτσες, στα κρεατικά και στα λάδια παρακαλώ. 1
Adon1s Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρτε οτιδήποτε είναι παράγωγο του ταχινιού. Εχω εκφράσει και στο παρελθόν την αγάπη μου στο συγκεκριμένο, πέραν του στυφού - σκέτου ταχινιού, υπάρχουν και μιξ ταχίνι με μέλι και ταχίνι με σοκολάτα. θανατηφόρο.Με το κατάλληλο ψωμί φυσικά ε 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις