Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισα ισα, οι κραιπαλες θερμιδων που αφορα το τοπικ πρεπει να εκθειαζονται!

Φετος αρχες του χρονου ειχα φαει μονομιας 300γρ. πατατακια, ήτοι 1650 θερμιδες. Βεβαια, απο το πολυ αλατι δεν ηθελα τη ζωη μου μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Ισα ισα, οι κραιπαλες θερμιδων που αφορα το τοπικ πρεπει να εκθειαζονται!

Φετος αρχες του χρονου ειχα φαει μονομιας 300γρ. πατατακια, ήτοι 1650 θερμιδες. Βεβαια, απο το πολυ αλατι δεν ηθελα τη ζωη μου μετα.

Έτσι ναι, απλά ήταν λίγο ύποπτη η ερώτησή σου...:P

Δημοσ.

Το ειχα ζητησει και πριν αρκετες σελιδες πιο πισω αλλα δεν ειδα εθελοντες.

Πχ οποιος τρωει πολύ, να γραφει και μια εκτιμηση θερμιδων να μας γουρλωνουν τα ματια.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα το μενού είχε μπιφτέκια τεραστίων διαστάσεων με πατάτες και από τις 8 παρά -απόγευμα- μέχρι τώρα έχω φάει ένα μπιφτέκι, ζελεδάκια με γεύση κεράσι, πουράκια σοκολάτας, pizza bake rolls (ευτυχώς όχι όλα απ το καθένα) και είμαι έτοιμη να εκραγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα το μενού είχε μπιφτέκια τεραστίων διαστάσεων με πατάτες και από τις 8 παρά -απόγευμα- μέχρι τώρα έχω φάει ένα μπιφτέκι, ζελεδάκια με γεύση κεράσι, πουράκια σοκολάτας, pizza bake rolls (ευτυχώς όχι όλα απ το καθένα) και είμαι έτοιμη να εκραγώ.

Ειναι και γεμιστα? :rolleyes:

Δημοσ.

Μετα τα 2 πιτογυρα που εφαγα στην σουβλακουπολη μαζι με πατατες τσενταρ μπεικον χτυπησα και ενα γλυκακι μαζι με τον μπρο για να τελιωσει ομορφα η βραδια :)

Y.γ

Δυστηχως τα σουβλακια δεν καταφερα να τα φωτογραφισω για ευνοητους λογους :P

20150926_234447.jpg

20150926_234441.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μιλάμε η γέμιση είναι από τα πιο οργασμικά πράγματα που έχω φάει.... Κόλλησε το στόμα μου...

post-268249-0-96544300-1443307826_thumb.jpg

Είχε προηγηθεί και μια πίτσα καπριτσιόζα και μια σαλάτα του Καίσαρα που πρέπει να είχε μισό κοτόπουλο μέσα...   :-D

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...