Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανέλα και ζάχαρη επίσης και γίνεται τέλεια

έβαλα από αυτά αλλά με τη δάφνη ήταν λες και τρώω μαγειρευτή σουπιά ή κοκκινιστό, άλλαξε όλη τη γεύση του κιμά

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kανελες κ δαφνοφυλλα στον κιμα δεν βαζω,ουτε ζαχαρη χρειαζεται για εμενα κ αν εχω καλο κρασι θα το σβησω αλλιως ουτε κρασι θα βαλω..Μπολικο πιπερι κ αν εχω θα ριξω λιγο BBQ 

• Like 1
Δημοσ.

κανέλα ελάχιστη, όσο για το πιπέρι, μου αρέσει και εμένα πολύ αλλά δεν βάζω γιατί ενοχλεί κάποια μέλη της οικογένειας 

Δημοσ.

Ναι. Λαδοκολλα Κορδελιο. Το ανακαλυψαμε τελειως στην τυχη. Θαμώνας; :P

Δουλευα εκει για πολυ καιρό. Και ετρωγα για ακομη περισσότερο.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

για κιμα εγω κάνω αυτην τη συνταγή ειναι η μοναδικη που τεριαζει στα γούστα μου και εχει καπως ιδιαίτερη γεύση 

Link.png Site: κιμας

Δημοσ.

kανελες κ δαφνοφυλλα στον κιμα δεν βαζω,ουτε ζαχαρη χρειαζεται για εμενα κ αν εχω καλο κρασι θα το σβησω αλλιως ουτε κρασι θα βαλω..Μπολικο πιπερι κ αν εχω θα ριξω λιγο BBQ 

Η κανέλλα είναι για το ρυζόγαλο! :D 

Δημοσ.

Η κανέλλα είναι για το ρυζόγαλο! :D

Και στην κρεμα γιωτης!! Ειπαμε μονο πιπερακι κ για γευση BBQ η ζωμο απο κοτοπουλο ,ο οποιος για εμενα παει σχεδον παντου κ δινει γευση..Σε ενα μαγειρειο που δουλευα εριχνε στα μακαρονια φουρνου σαλτσα/ζουμι απο κοτοπουλο φουρνου κ τα μακαρονια ηταν απαιχτα !!! 

Δημοσ.

Για αύριο είμαστε όλοι έτοιμοι;

Ναι ναι εννοείται ότι δεν περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη για να φάμε τα ψητά της σχάρας, αλλά αύριο είναι ευκαίρια-δικαιολογία για μεγαλύτερες δόσεις ;)

• Like 4
Δημοσ.

για κιμα εγω κάνω αυτην τη συνταγή ειναι η μοναδικη που τεριαζει στα γούστα μου και εχει καπως ιδιαίτερη γεύση 

Link.png Site: κιμας

πολλά μπαχαρικά ρε φίλε

• Like 1
Δημοσ.

Και πίτσα από κολιμπρί. Λατρεμένο.

...είσαι τρελός!!! Αυτά είναι ίσα με μια μύγα το καθένα. Θες ένα καράβι από δαύτα για να φτιάξεις πίτσα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...