frozex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κανέλα και ζάχαρη επίσης και γίνεται τέλεια έβαλα από αυτά αλλά με τη δάφνη ήταν λες και τρώω μαγειρευτή σουπιά ή κοκκινιστό, άλλαξε όλη τη γεύση του κιμά
evabb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όταν κάνετε μακαρόνια με κιμά ή παστίτσιο βάζετε δαφνόφυλλο στη σάλτσα του κιμά; παντα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 kανελες κ δαφνοφυλλα στον κιμα δεν βαζω,ουτε ζαχαρη χρειαζεται για εμενα κ αν εχω καλο κρασι θα το σβησω αλλιως ουτε κρασι θα βαλω..Μπολικο πιπερι κ αν εχω θα ριξω λιγο BBQ 1
frozex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 κανέλα ελάχιστη, όσο για το πιπέρι, μου αρέσει και εμένα πολύ αλλά δεν βάζω γιατί ενοχλεί κάποια μέλη της οικογένειας
Sellers Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι. Λαδοκολλα Κορδελιο. Το ανακαλυψαμε τελειως στην τυχη. Θαμώνας; Δουλευα εκει για πολυ καιρό. Και ετρωγα για ακομη περισσότερο. 2
sndev Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 για κιμα εγω κάνω αυτην τη συνταγή ειναι η μοναδικη που τεριαζει στα γούστα μου και εχει καπως ιδιαίτερη γεύση Site: κιμας
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 kανελες κ δαφνοφυλλα στον κιμα δεν βαζω,ουτε ζαχαρη χρειαζεται για εμενα κ αν εχω καλο κρασι θα το σβησω αλλιως ουτε κρασι θα βαλω..Μπολικο πιπερι κ αν εχω θα ριξω λιγο BBQ Η κανέλλα είναι για το ρυζόγαλο!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η κανέλλα είναι για το ρυζόγαλο! Και στην κρεμα γιωτης!! Ειπαμε μονο πιπερακι κ για γευση BBQ η ζωμο απο κοτοπουλο ,ο οποιος για εμενα παει σχεδον παντου κ δινει γευση..Σε ενα μαγειρειο που δουλευα εριχνε στα μακαρονια φουρνου σαλτσα/ζουμι απο κοτοπουλο φουρνου κ τα μακαρονια ηταν απαιχτα !!!
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Για αύριο είμαστε όλοι έτοιμοι; Ναι ναι εννοείται ότι δεν περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη για να φάμε τα ψητά της σχάρας, αλλά αύριο είναι ευκαίρια-δικαιολογία για μεγαλύτερες δόσεις 4
frozex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 για κιμα εγω κάνω αυτην τη συνταγή ειναι η μοναδικη που τεριαζει στα γούστα μου και εχει καπως ιδιαίτερη γεύση Site: κιμας πολλά μπαχαρικά ρε φίλε 1
g2econdo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αρχή ετοιμασίας χειροποίητο γύρου.... Θα γίνει κόλαση. 1
deesnider Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Και πίτσα από κολιμπρί. Λατρεμένο. ...είσαι τρελός!!! Αυτά είναι ίσα με μια μύγα το καθένα. Θες ένα καράβι από δαύτα για να φτιάξεις πίτσα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις