Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιο πάντως δεν έχουν πρόβλημα να το φάνε έτσι, το τρώνε/δαγκωνουν άνετα.

...υπάρχουν άνθρωποι (όχι ...αλιγάτορες! ), που δαγκώνουν ολόκληρο - και μάλιστα ...άνετα! - αυτό;;; :

post-201720-0-59020300-1466001304_thumb.jpg

Αν έχεις δει με τα μάτια σου, τα έχεις δει όλα. Προσωπικά, ούτε σε ταινία δεν έχω δει...

• Like 3
Δημοσ.

...υπάρχουν άνθρωποι (όχι ...αλιγάτορες! ), που δαγκώνουν ολόκληρο - και μάλιστα ...άνετα! - αυτό;;; :

attachicon.gifstock-photo-giant-beefburger-made-from-burgers-15265237.jpg

Αν έχεις δει με τα μάτια σου, τα έχεις δει όλα. Προσωπικά, ούτε σε ταινία δεν έχω δει...

:-D

?width=869&version=1904933

Aυτο ειναι το quadruple bypass burger x2 or Octuple απο το Heart Attack Grill στο LV......

Οταν πηγαινω και εχω χρονο , περναω και το τιμω..... :-)

Κανω περιπου 1.5 ωρα για να γραφτει το τελος του burger.  Ουτε forks, ουτε τιποτα..... απλα το κοβεις σε μικροτερα με τα χερια και απολαμβανεις.... :-D

ps: αυτο το monster, κοστιζει περι τα $21 και κατι ψιλα

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

φοράς ζακέτοφουτερ?! ?! 

ποπ κορν δεν έχεις; 

Oh, for fuck's sake. Freaking women. Για σας την εβγαλε ο Bruce Lee την παροιμια:

It's like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory chocolate.

Ναι, ειμαι κρυωμενος, don't ask :D

Εχω λοττο κραντσυ, γκινες, μοχιτο και ακομα 270 γρ σοκολατας. MHN με βαλεις να τα φερω ολα μπροστα στο λαπτοπ woman!

Δημοσ.

Oh, for fuck's sake. Freaking women. Για σας την εβγαλε ο Bruce Lee την παροιμια:

It's like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory chocolate.

Ναι, ειμαι κρυωμενος, don't ask :D

Εχω λοττο κραντσυ, γκινες, μοχιτο και ακομα 270 γρ σοκολατας. MHN με βαλεις να τα φερω ολα μπροστα στο λαπτοπ woman!

όχι, αν δεν είναι να τα φας...μην τα φέρεις...

περαστικά man, άσε τις σοκολατίτσες και όρμα στις σουπίτσες 

• Like 2
Δημοσ.

Ο καταραμένος ο veteranos123 μου έδειξε αυτή τη σελίδα.

https://www.facebook.com/xontroi/

Θέλω γλυκό τώρα, δεν θα πάω και στο Cap Cap αύριο λόγω της ξαφνικής μεταφοράς της απεργίας από Παρασκευή σε ΗΣΑΠ/Μετρό/Τραμ. :(

• Like 1
Δημοσ.

Ο καταραμένος ο veteranos123 μου έδειξε αυτή τη σελίδα.

https://www.facebook.com/xontroi/

Θέλω γλυκό τώρα, δεν θα πάω και στο Cap Cap αύριο λόγω της ξαφνικής μεταφοράς της απεργίας από Παρασκευή σε ΗΣΑΠ/Μετρό/Τραμ. :(

χαχαχαχαχα είμαι κακός :P

Δημοσ.

Λιγα πραγματα σημερα...  :-)

Buffalo Dog (με super duper hooooooot mustard)  μεχρι που δακρυσα στο πρωτο bite....  :-D

35A41019-8031-459B-A89A-B00D9D5BF22C_zps

και μετα για να επανελθει η φυσιολογικη θερμοκρασια στην γλωσσα.......

Lemon cheesecake with meringue on top....  :-D

27FD8DCD-F5FF-4AB4-A291-ED236F258958_zps

• Like 12
Δημοσ.

Χθες έφαγα δύο πιάτα κρέας σε μπουφέ μιας κοινωνικής περίστασης που χρειάστηκε να παρευρεθώ
4μπιφτέκια, σνίτσελ κότας, μπριζολάκι, μπριζόλα σλούβας, το κατά ευχαριστήθηκα :wub: 
τσίμπησα, δύο πατάτες, λίγο ρύζι έτσι για να δω αν ήταν και αυτά εξίσου καλά ... 
ήπια και τέσσερα ποτήρια κρασί, έτσι για το καλό ...

φώτο δεν πρόλαβα να τα βγάλω από την λιγούρα μου  

• Like 3
Δημοσ.

Ρε σεις, εμενα μ'αρεσει πολυ να τρωω με μαχαιροπιρουνο και την πιτσα και το burger. Δεν το κανω για να μην πουν τιποτα, στα @@ μου. Απλα δίνει κάτι, το κάνει πιο λαχταριστό.

Kai μενα  ,βασικα δεν μου αρεσει να λερωνομαι στα χερια  ετσι και αλλιως τα τεραστια burgers και να θες δεν μπορεις να τα φας με τα χερια ,την πιτσα αναλογα ποτε με τα χερια με χαρτοπετσετα ποτε με μαχαιροπηρουνο .

Χθες έφαγα δύο πιάτα κρέας σε μπουφέ μιας κοινωνικής περίστασης που χρειάστηκε να παρευρεθώ

4μπιφτέκια, σνίτσελ κότας, μπριζολάκι, μπριζόλα σλούβας, το κατά ευχαριστήθηκα :wub: 

τσίμπησα, δύο πατάτες, λίγο ρύζι έτσι για να δω αν ήταν και αυτά εξίσου καλά ... 

ήπια και τέσσερα ποτήρια κρασί, έτσι για το καλό ...

φώτο δεν πρόλαβα να τα βγάλω από την λιγούρα μου  

pics or ...

Και μερικες φωτος απο Κοzi's χτες  ,περιττο να πουμε πως εφαγα μονο απο την σαλατα(οχι ολη ) εγω  η οποια ετσι και αλλιως ηταν παχυντικη ...

post-237837-0-91391200-1466093070_thumb.jpg

post-237837-0-22100800-1466093084_thumb.jpg

• Like 11
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και μερικες φωτος απο Κοzi's χτες

Όλο από εδώ έρχεσαι, προβλέπω σε λίγες μέρες να βάζεις photo από το Waffle House της Πεντέλης :P

Αυτό το 3μερο και λόγω ζέστης, θα ξεχυλίζει πάλι και θα μυρίζει βάφλα όλη η γειτονιά...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...