Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ακριβως το λες ειναι μια τρυπα. αλλα αυτο που μετραει κυριως σε ενα μαγαζι ειναι το φαγητο οχι η διακοσμιση, αν θες ομορφα μαγαζια με γτπ φαγητο εχω πολλα να σου προτινω. και τα μπριζολακια του Τελη δεν το λες ωραιο μαγαζι αλλα το κρεας του ειναι σκετη κολαση.... I rest my case.

μπα δεν θες 4. ο αντρας μου ενα εφαγε και ενα milkshake και βγηκε off. κι ειναι κι αυτος απο αυτους που τρωνε 4.

θα πάω κόντρα τον πατέρα :D 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα πάω κόντρα τον πατέρα :D

παντως εχει και κατι τερατα στον καταλογο. τεσπα δεν προκειται οι περισσοτεροι απο εδω να το δοκιμασετε ποτε λογο γεωγραφιας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άσχετο αλλά διάβασα ότι το Brooklyn από Χαλάνδρι παει....Μενιδι! Μόνο σε μένα φαίνεται τέρμα fail κίνηση;

Κι ήταν μια χαρά μαγαζί και ωραίος χώρος, ειδικά η αυλη του

Δεν θα το έλεγα fail, στο Χαλάνδρι έχουν ανοίξει αρκετά burgerάδικα και κάποια δεν θα επιβιώσουν...

• Like 1
Δημοσ.

παντως εχει και κατι τερατα στον καταλογο. τεσπα δεν προκειται οι περισσοτεροι απο εδω να το δοκιμασετε ποτε λογο γεωγραφιας.

με την πρώτη ευκαιρία μη μας ξεχάσεις ... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άσχετο αλλά διάβασα ότι το Brooklyn από Χαλάνδρι παει....Μενιδι! Μόνο σε μένα φαίνεται τέρμα fail κίνηση;

Κι ήταν μια χαρά μαγαζί και ωραίος χώρος, ειδικά η αυλη του

Πολύ :S

Δημοσ.

Οι περισσότεροι, όχι όλοι όμως...  :devil:  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Μετα το συντομο ταξιδακι για να ριξω και γω την ψηφο μου, και το αναπαντεχο αποτελεσμα.... :(

ηρθε η ωρα της επιστροφης.... 

και φυσικα before i make my way to the airport μια ''βρωμια'' επιτρεπεται..... :-D

Naked and normal burritos!!! Large size ofc.

6A4B4414-D0F2-4371-9BA2-B30ED77602F1_zps

29EFA09D-AF49-444F-90F5-BC3BAB6BC3E0_zps

• Like 12
Δημοσ.

Ξέρουν τι κάνουν, εχουν φράγκα οι ρωσοποντιοι εκει στο Μενίδι !

• Moderators
Δημοσ.

Σικε μοχιτο (no limes) + murphy's+ πουρακια απο την καταψυξη. Συνεχιζω να μην ειμαι εγκυος. Οι μπριζολες ετοιμαζονται.

post-49874-0-10987000-1466856808_thumb.jpg

• Like 10
  • Super Moderators
Δημοσ.

Caprice στην κατάψυξη, επαναστατική ιδέα, εδώ και 6 χρόνια δεν τρώγονται αλλιώς :P

• Like 5
Δημοσ.

Σικε μοχιτο (no limes) + murphy's+ πουρακια απο την καταψυξη. Συνεχιζω να μην ειμαι εγκυος. Οι μπριζολες ετοιμαζονται.

attachicon.gifIMG_0428.jpg

βούτα και στο μοχίτο είτε caprice είτε πίτι μπερ με μερέντα από κατάψυξη ... σαλάκια παντού 

• Moderators
Δημοσ.

βούτα και στο μοχίτο είτε caprice είτε πίτι μπερ με μερέντα από κατάψυξη ... σαλάκια παντού 

giphy.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...