Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι σωστά φτιαγμένη όχι. Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτή που τρώμε είναι gtpk...

Έχω φάει deep dish στο Chicago (σήμα κατατεθέν της πόλης), που είναι πραγματικά υπερβολή σε σχέση με αυτές των Ιταλών, πριν από καμιά 15αριά χρόνια κι ήταν απίστευτη...

20140525-294370-best-deep-dish-pizza-art

εδω και καιρο εχω κολλήσει με το Σικάγο δεν ξερω γιατι αλλα πολυ θα ηθελα να παω  απο αυτα που βλεπω εχει πολυ δυνατα μαγαζια.

• Like 1
Δημοσ.

με φετουλα και μπολικο ψωμι δεν το λες και πολυ φιτνες :P

Καλά, και τον ανανά αν τον φας με δύο κιλά ψωμί δεν είναι φιτνες!
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, και τον ανανά αν τον φας με δύο κιλά ψωμί δεν είναι φιτνες!

Ούτε "junk food", που ουσιαστικά είναι το νόημα του topic...

:eek:

Έχεις δοκιμάσει?

Δημοσ.

Μόνο αν είναι σερβιρισμένο μαζί με μπάμιες...

...το αν εννοώ «μόνο τότε να το ανεβάσεις», ή «μόνο τότε θα φας ξύλο», το αφήνουμε να αιωρείται!

σας παρακαλω κυριε, λιγα τα λογια σας για τις μπαμιες.

• Like 2
Δημοσ.

σας παρακαλω κυριε, λιγα τα λογια σας για τις μπαμιες.

Αυτό που δεν αντέχω, εκτός από το πλέον κακόηχο όνομα για κάτι με προορισμό να φαγωθεί, δεν είναι τόσο η γεύση τους (δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά δεν τη σιχαίνομαι κιόλας), όσο αυτή η αηδιαστικά γλοιώδης υφή στο στόμα... 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που δεν αντέχω, εκτός από το πλέον κακόηχο όνομα για κάτι με προορισμό να φαγωθεί, δεν είναι τόσο η γεύση τους (δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά δεν τη σιχαίνομαι κιόλας), όσο αυτή η αηδιαστικά γλοιώδης υφή στο στόμα... 

δεκτον, ξερω πολλους που ακριβως δεν αντεχουν την υφη, ειναι ιδιαιτερη σιγουρα κι αν δεν εχει γινει καλη προεργασια γινεται ανυποφορη. εμενα προσωπικα που αρεσει αυτη η υφη και γενικα προσδιδω μεγαλη σημασια στην υφη του φαγητου.  πχ ψοφαω για ζελε κυριως λογο της υφης του αλλα και τις δροσιας του. τα λαχανικα και φρουτα μου αρεσουν κυριως ομως γιατι ειναι τραγανα.

ευτυχως ημουν τυχερη και ο ερωτας της ζωης μου λατρευει τις μπαμιες οσο κι εγω. θα πεθανουμε μεσα σε μια θαλασσα λαδερων μπαμιων.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεκτον, ξερω πολλους που ακριβως δεν αντεχουν την υφη, ειναι ιδιαιτερη σιγουρα κι αν δεν εχει γινει καλη προεργασια γινεται ανυποφορη. εμενα προσωπικα που αρεσει αυτη η υφη και γενικα προσδιδω μεγαλη σημασια στην υφη του φαγητου.  πχ ψοφαω για ζελε κυριως λογο της υφης του αλλα και τις δροσιας του. τα λαχανικα και φρουτα μου αρεσουν κυριως ομως γιατι ειναι τραγανα.

ευτυχως ημουν τυχερη και ο ερωτας της ζωης μου λατρευει τις μπαμιες οσο κι εγω. θα πεθανουμε μεσα σε μια θαλασσα λαδερων μπαμιων.

• Like 2
Δημοσ.

Να βάλω κι εγω το +1 μου στην μπάμια με έξτρα μύξα. Νο κίντιν, οι μπάμιες είναι τόσο ωραίες που θα πρεπε να κανουν κακό.

• Like 1
Δημοσ.

Τι είπες ρε μπάμια;  :lol:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...