Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τσάκισα ένα ΥΠΕΡΟΧΟ σπιτικό cake. Απ'τα πιο αφράτα που έχω δοκιμάσει και με ισορροπία γεύσεων: μπανάνα-σοκολάτα.

Αλλά επειδή είμαι μια ΓΟΥΡΟΥΝΑ θέλω και μια τυρόπιτα ή μπουγάτσα για να συνοδέψω την φραπού.

Κανονικά αυτά έπρεπε να τα ποστάρω στο Fitness thread ως αντίποινα γι'αυτούς που μπουκάρουν εδώ και μας δείχνουν τα μαρούλια τους και τα σπανακόρυζά τους!

• Like 2
Δημοσ.

Anti-fitness εδώ έτσι;

Τότε να πω οτι προχθές, έκανα ότι πιο anti-fit έκανα ποτέ στην ζωή μου και με καμάρι θέλω να σας το παρουσιάσω.

Επισκέφθηκα μετά απο προτροπή ένα fast food στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, που καλούσε σε burger challenge, οτι αν καταφέρεις να φας και 2ο burger δεν το πληρώνεις, αν φας και 3ο, ΄δεν πληρώνεις ούτε και το 1ο.

330gr έλεγε, δεν το πίστεψα αλλά λέω το χω όσο και να 'ναι.

Challenge accepted λοιπόν, πάω, και βλέπω μπιφτέκια που ήταν όντως σίγουρα 300+, και ήταν και φουλ λιπαρά. Πώς λέμε 100% beef; Καμία σχέση. Και η τσένταρ σως επίσης σε βάραινε απίστευτα.

Για πολύ γερά στομάχια, παρήγγειλα και το δεύτερο το έφαγα με τα χίλια ζόρια γιατί είμαι πάρα πολύ εγωιστής και έιπα δεν ήρθα ως εδώ για να χάσω.

Το nexus μου μοιάζει πολύ μικρό μπροστά του.

Δεν ήταν ούτε νόστιμο, ούτε τίποτα ιδιαίτερο, ούτε καν όμορφο!

Αλλά είναι 100% anti-fitness.

Ιδού το πρώτο πριν ξεκινήσω: (εγώ είμαι ο απέναντι με την μπλε). Και πάλι δεν φαίνεται το μέγεθος του σωστά.

14360495_10154176288854822_1842554703_o.

Congrats φιλε, αλλα θα συμφωνησω μαζι σου, απο την θέα και μονο φαίνεται κακό.

Δημοσ.

η κόκκινη βασίλισσα ήταν ωραία ??

Πάντως γενικά, για ωραίο και καλό τσάι καλύτερα είναι να πηγαίνουμε σε τσαγιερί όπως Το Τσάι.

Δημοσ.

Πάντως γενικά, για ωραίο και καλό τσάι καλύτερα είναι να πηγαίνουμε σε τσαγιερί όπως Το Τσάι.

Και για γλυκα σε πραγματικα ζαχαροπλαστεια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg, ντομάτα και καπνιστό cheddar. Το ψωμάκι είναι "french toast" style...

• Like 1
Δημοσ.

Loading (Κυριακή) .... ψησταριά κατασκευασμένη από τον αθάνατο daddy με κρεατίδια όλων των ειδών   :devil: 
η ψησταριά είναι η μοναδική μου περιουσία 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...