Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να βάλω και εγώ κάτι ontopic

burger σπιτικό στο σπίτι του bro. Το πιάτο είναι τεράστιο απλά τα burgers είναι απάνθρωπα μεγάλα..  

lnDNHDM.jpg

desert κουραμπιέδες επίσης σπιτικοί, η φώτο δεν λέει πολλά αλλά όποιος έφαγε δάκρυσε..

9ZYzOqb.jpg

φυσικά είμαι dead

Μεγαλύτερη λεπτομέρεια

1. Το αριστερό είναι replica του "απλού" από τα goody's αλλά τριπλάσιο. Μουστάρδα, μπιφτέκι, και έφτιαξε εκείνη την κλασική σάλτσα του συγκεκριμένου goody's burger αφού βρήκε την συνταγή στο νετ - νομίζω την αναγνωρίζετε και στην φώτο.

2. Δεξί είναι υπερπαραγωγή, ολόκληρο αυγό, καραμελωμένα κρεμμύδια, crispy bacon, ντομάτα, μουστάρδα και ένα τεράστιο μπιφτέκι full κιμάς. 

VJVi14b.jpg

• Like 26
Δημοσ.

Παιδια εχει Αθηνα καλα τριγωνα πουθενα;? μου ανοιξε η ορεξη..

χαχαχα, καλό, πολύ καλό, στο θρεντ με τα ανέκδοτα όμως γράψτο :)

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

έφτιαξε εκείνη την κλασική σάλτσα του συγκεκριμένου goody's burger αφού βρήκε την συνταγή στο νεt

Άψογα!!

Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο;

Δημοσ.

Άψογα!!

Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο;

Noμιζω οτι λεει για την "¨αγγουρομαγιονεζα" των goodys. 

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα ρωταμε για τα τριγωνα ρε παιδια! Εδω στην Αθηνα πού θα βρουμε νοστιμα; :/

Bifana Mana απ'τα Twist East:

post-119922-0-05203800-1481972617_thumb.jpg

@Cadillac Burgers, πολυ νοστιμα τελικα. Απλα σαν χωρος δεν λεει κατι. Ειναι μονο για να κανει σταση πχ καποιος που πεινασε μετα τα ψωνια.

post-119922-0-42353000-1481972774_thumb.jpg

post-119922-0-75306100-1481972877_thumb.jpg

post-119922-0-82373400-1481972700_thumb.jpg

post-119922-0-35745400-1481972861_thumb.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Αυτό που μπορείτε και βγάζετε φωτογραφίες δεν μπορώ να το κατανοήσω,εγώ όταν μου έρθει να το βγάλω το έχω ήδη φάει  B)

• Like 5
Δημοσ.

Χαχαχ σε νιωθω.

Τα μπεργκερζ δεν τα εβγαλα εγω :P για να καταλαβεις ποσο γουρουνα, το δικο μου ειναι το δαγκωμενο.

[Μια μερα ηθελα να βαρεσω την φιλη μου επειδη δεν με αφηνε να φαω το κεικ πριν το βγαλει φωτο!]

• Like 1
Δημοσ.

Άψογα!!

http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html

Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Noμιζω οτι λεει για την "¨αγγουρομαγιονεζα" των goodys. 

Yup! Αυτην ακριβως ψαχνω :)

http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html

Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο

Καιιιιι την βρηκα! :D Θενξ μαν

• Like 1
Δημοσ.

Δουλευα σε γνωστο ζαχαροπλαστειο στην Σαλονικα 

Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...