Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχετε καμιά πρόταση για το τι σοκολάτα να χρησιμοποιήσω; Μόνο να βρίσκεται έυκολα στα σουπερμαρκετ.

https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate?utm_term=.gwVmNBw3x#.ufmrWAvYV

Έβαλα σοκολάτα γάλακτος Ιον και παρόλο που το πέτυχα (και χωρίς να βάλω γάλα σε σκόνη μιας και το βρίσκω κάπως ακριβό) μου βγήκε πολύ γλυκό. :P

Δημοσ.

δεν σ επιασα χαχαχαχα

και λεμε χαλαρα ημασταν!....τα καλα συνηθως δεν τα βγαζω φωτο..ξερεις..απο την λαιμαργια ξεχνιεμαι!.. B)

Το αιώνιο πρόβλημα.εγω να δεις τι κατεβάζω και για φωτο ούτε λόγος χαχαχα
  • Like 1
Δημοσ.

Έχετε καμιά πρόταση για το τι σοκολάτα να χρησιμοποιήσω; Μόνο να βρίσκεται έυκολα στα σουπερμαρκετ.

https://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate?utm_term=.gwVmNBw3x#.ufmrWAvYV

Έβαλα σοκολάτα γάλακτος Ιον και παρόλο που το πέτυχα (και χωρίς να βάλω γάλα σε σκόνη μιας και το βρίσκω κάπως ακριβό) μου βγήκε πολύ γλυκό. :P

θα βαλεις την υγειας του παυλιδη την μπλε την κλασσικη. κι αν βρεις και πιο σκουρα σοκολατα ακομα καλυτερα, 50% κακαο πχ

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα θα εχω κόσμο σπίτι, οπότε ένα τσουρεκάκι σε σχήμα πέους με γέμιση κάστανο και σοκολάτα ειναι ότι πρέπει

post-282658-0-66447300-1485614871_thumb.jpg

• Like 10
Δημοσ.

Σήμερα θα εχω κόσμο σπίτι, οπότε ένα τσουρεκάκι σε σχήμα πέους με γέμιση κάστανο και σοκολάτα ειναι ότι πρέπει

Καταλάβαμε τι κόσμο θα έχεις... :P :D

• Like 9
Δημοσ.

post-213127-0-19798800-1485636598_thumb.jpg

Οταν καταπια το πρωτο και ξεκίνησα το δευτερο, θυμηθηκα το νημα..

Οι πατατες ειναι βιολογικές, τηγανισμένες σε αγνο παρθένο καλαμποκελαιο που δεν εχει υποστεί γενετική τροποποιηση και ειναι προϊον fair trade, ελαφρώς αλατισμένες με αλατι ιμαλαϊων, αρωματισμένες με 3 σταγονες λαδι τρουφας, και η κετσαπ και αυτη βιολογική απο μονοπικοιλιακες βιολογικες τοματες ενός διαπιστευμένου παραγωγου στα οινόφυτα. :whistle:  ^_^  :P

• Like 9
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι πατάτες δυστυχώς φαίνονται να μην είναι τραγανές/στεγνές από χιλιόμετρο...

• Like 2
Δημοσ.

true,για να μην πω ότι μπήκαν για τηγάνισμα ενώ δεν είχε πιάσει δυνατή θερμοκρασία το λάδι και τράβηξαν όλο το λάδι

Δημοσ.

attachicon.gifIMG_20170128_223203.jpg

Οταν καταπια το πρωτο και ξεκίνησα το δευτερο, θυμηθηκα το νημα..

Οι πατατες ειναι βιολογικές, τηγανισμένες σε αγνο παρθένο καλαμποκελαιο που δεν εχει υποστεί γενετική τροποποιηση και ειναι προϊον fair trade, ελαφρώς αλατισμένες με αλατι ιμαλαϊων, αρωματισμένες με 3 σταγονες λαδι τρουφας, και η κετσαπ και αυτη βιολογική απο μονοπικοιλιακες βιολογικες τοματες ενός διαπιστευμένου παραγωγου στα οινόφυτα. :whistle:  ^_^  :P

Εντάξει, να'σαι καλά :D :D

To διαβάζω και γελάω μόνος μου ρε συ! :-D

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...