Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχω φάει ciao Παγκράτι 8 φορές και Συγγρού 2 και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα: - Μακαρόνια μεγάλη ποσότητα , την σάλτσα δεν την δένουν ποτέ και το γενικό σύνολο δεν τρώγεται... - Club μικρή ποσότητα αλλά αρκετά light αν κάνεις διατροφή απο τις λίγες επιλογές που έχεις εκει μέσα(ψιλοτρώγεται).. - Το διαφημισμένο κρουασάν 10/10 φορές μπαγιάτικο παρότι έχει πάντα κόσμο και δεν μένουν κάπως το καταφέρνουν αυτό(τουλάχιστον προτείνετε το σιροπιαστό κρουασαν με έξτρα παγωτό) - Σφολιατοειδή λες και τα πήρανε απο τον Σκλαβενίτη απέναντι... - Pizza, τα λευτά της δεν τα αξίζει αλλα με την λογική ότι δουλεύει 24/7 για να φάς βρωμία 4 το πρωί δεν έχεις και καμία καλύτερη επιλογή...(είναι το μόνο που έχουν κάνει φιλότιμη προσπάθεια) Κατα τα άλλα έχει πέσει πολυ μάρκετινγ και ψευτοκουλτουριά σε αυτά τα 2 μαγαζιά... 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 You must be fun at parties... Με κάθε καλή διάθεση το λέω, μην παρεξηθεί κανείς. Μην είμαι και off.. Στο τσακ ήμουν να γυρίσω πίσω να τους πω ότι ξέχασαν τα σουβλάκια και μου έδωσαν λάθος κουτί. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το καταραμένο πρόβλημα με τέτοιες συσκευασίες. Πανιάζουν/"καταστρέφονται" οι πατάτες από τους υδρατμούς... 13
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το καταραμένο πρόβλημα με τέτοιες συσκευασίες. Πανιάζουν/"καταστρέφονται" οι πατάτες από τους υδρατμούς... Τα περισσότερα φαγητά δεν είναι για πακέτο! 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν με ενόχλησε γιατί δεν τις έφαγα, αλλά σε καταλαβαίνω, ThReSh, δεν είναι για να μείνει η πατάτα εκεί μέσα.
tommybertsen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πατατα και κρεπα σε τετοιες συσκευασιες...οδυνηρο! 4
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλά η κρέπα χαλάει τελείως.... Λες και τρως λάσπη είναι μετά 2
Unabomber Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 We love M&M's double Phillie's with chips...!!! The Three takitos..... all time classic chicken with chips... 2 cups..... another one.... 25
Speculoos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Χαλάσανε τα phillies; Από που είναι; Τι τομάτες και πρασινάδες είναι αυτές; Δώστε πιπεριές, onions και melted provolone στον λαο! 2
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 We love M&M's double Phillie's with chips...!!! The Three takitos..... all time classic chicken with chips... 2 cups..... another one.... ο απολογισμός άλλης μίας εβδομάδας?
Unabomber Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαλάσανε τα phillies; Από που είναι; Τι τομάτες και πρασινάδες είναι αυτές; Δώστε πιπεριές, onions και melted provolone στον λαο! Indeed , δεν ειχα και μεγαλες προσδοκιες για το συγκεκριμενο, πιο πολυ εσχατη λυση ηταν μετα απο shopping rampage. ps: οι πρασιναδες και οι ντοματες εφυγαν αμεσα. ps2 : Charleys, στο BRK ps3 : Ελπιζω το weekend να καταφερω να βρω χρονο να πεταχτω μεχρι Philly και να παω στο Geno's για ενα proper phillysteak. ο απολογισμός άλλης μίας εβδομάδας? Mπορει και της μισης, η απλα μιας ημερας..... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από Unabomber 1
Highlander Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Unabomber γαμιεται σταθερα απο το 19xx Από το πρωί ήθελα να του το γράψω, αλλά χαίρομαι που είσαι πιο τολμηρή από εμένα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις