Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα δεν χρειάζεται.. Και έτσι είναι πολύ γλυκιά... Πώς το ζητάς αυτό το πράγμα;

Επεξ/σία από GeorgeHellas
Δημοσ.

Σήμερα το menu έχει homemade crepes με ό,τι γέμιση μας κατεβεί στο κεφάλι. Πήρα πραλίνα φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, μαρμελάδα κάστανο, μπισκότα. Έχει και φρούτα στο ψυγείο(για τους άλλους), θαύμα θα είναι! 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα το menu έχει homemade crepes με ό,τι γέμιση μας κατεβεί στο κεφάλι. Πήρα πραλίνα φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, μαρμελάδα κάστανο, μπισκότα. Έχει και φρούτα στο ψυγείο(για τους άλλους), θαύμα θα είναι! 

αναμένουμε με ανυπομονησία!!

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα δεν χρειάζεται.. Και έτσι είναι πολύ γλυκιά... Πώς το ζητάς αυτό το πράγμα;

Είναι Hong Kong waffle. Έτυχε να το έχουν και εδώ σε ένα μαγαζί.

• Like 2
Δημοσ.

στείλε μου, αγαπούλα  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Με έπιασε μια υπογλυκαιμία ξαφνικα και έπεσε παραγγελία για γλυκάκι... Τελικά ήρθαν 2 χαχαχ. Εννοείτε δεν είμαι τόσο βόδι να τα φάω και τα δύο... Θα πεθάνω από τη ζάχαρη..

post-266093-0-75686400-1487084241_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Με έπιασε μια υπογλυκαιμία ξαφνικα και έπεσε παραγγελία για γλυκάκι... Τελικά ήρθαν 2 χαχαχ. Εννοείτε δεν είμαι τόσο βόδι να τα φάω και τα δύο... Θα πεθάνω από τη ζάχαρη..

attachicon.gif20170214_164822-1.jpg

Αριστερα ειναι Μιλφειγ; Ελαφρυ ειναι , ανετα τα  τρωω και τα 2 :P 

• Like 1
Δημοσ.

Αριστερα ειναι Μιλφειγ; Ελαφρυ ειναι , ανετα τα τρωω και τα 2 :P

Ναι μιλφειγ και Σοκολατίνα.. Δεν μπορώ λιγονομαι εύκολα... Η άσπρη εξωτερική κρέμα του μιλφειγ είναι πολύ γλυκιά..

• Like 1
Δημοσ.

attachicon.gif20170214_164822-1.jpg

Το μιλφέιγ έπρεπε να φας, όχι τη σοκολατίνα! :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...