defacer Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εγώ θα ρίξω την βόμβα μου την Κυριακή. Βαστατε γερά. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΠΑΡΑ!!!!!1 Αν βρει κανενα που βαζει μετρημενες πατατες, θα φαει ακυρο αυτοματα Λογικα οι μετρημενες πατατες ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου, ετσι; Θυμαμαι και σαλονικα μερικα μαγαζια να βαζουν 5 πατατες παραπανω και να τις...βγαζουν. Ελεος! Το σωτήριο έτος 1997 δούλεψα το Σεπτέμβριο σε γυράδικο στη ΔΕΘ. Η οδηγία ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ τρεις πατάτες στο hot dog και αν δεν πετύχαινες το νούμερο ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ σου την έλεγαν. 3
tommybertsen Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καθ'οτι σου ελεγαν, οι μακκειν κυριε, ειναι ακριβες. Εχει 344 πατατες, που αν τις διαιρεσεις με το 3 , βγαζεις ακριβως 114.666 (σατανικη συμπτωση) χοτ ντογκς. Οποτε αν το ξεπερασεις πολλες φορες το νουμερο, απολυεσαι με συνοπτικες. (και πότε; Το 1997... ). Υπηρχε βεβαια και ο τυπος στους Αμπελοκηπους (Θεσσαλονικη), οπου εβαζε τρια κιλα πατατες. Ειχαν παντα μια περιεργη μυρωδια, αλλα ηταν οκ. Μεχρι που καταλαβαμε οτι της τηγανιζει στο λαδι απο το γυρο (αγνωστο το πως καταφερνε να μη μυριζει εντονα ολο αυτο το εγχειρημα). Οι πατατες ηταν οκ, αλλα ηταν τελειως πλαστικες Τοξο δεν εφταιγες εσυ. Η ελλειψη σοκολατας εφταιγε για εμας 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το σαρβαιβορ μας έχει κυριολεκτικά καταστρέψει. Marg και Τοxo είστε θεές.
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Υπογλυκαιμίες Eιμαι σε φαση αραχτος μετα το gym και με εχει πιασει πονοκεφαλος απο την πεινα θελω γλυκο κολασμενα και βλεπω αυτο ... Τι εχει μεσα/απο πανω ρε σατανα? 3
Demetra_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 και γω στην ίδια φάση με τον Φώτη,,, κολάστηκα και ονειρεύομαι τα τσουρέκια της φίλης μου, Τοξοβολίνας αχ ... 3
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Διπλή λευκή σοκολάτα, κανονική, μπισκότο, maltesers 4
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Master food Ελληνικά http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=preventgreeklish 4
tommybertsen Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Κλαμπακι κοτόπουλο στο Φιλιον καφέ, στην Αλεξανδρούπολη. Πολύ καλό και το κανονικό που δεν φαίνεται στις φώτο! 11
Aruil Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μεταμεσονύχτια λιγούρα. Σως BBQ, λουκάνικο, μπέικον, μοτσαρέλα και πεκορίνο. 13
tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θα ηθελες να μοιραστεις το 1/4 του κλ....εεεε εννοω τα περιεχομενα του κλαμπ, ωστε να ξερουμε τι ειναι ακριβως; (και απο που ας πουμε )
*nenya* Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Χθες στο Ρακι Αμαν Μεζε στο Αιγαλεω (μας βγηκε ο λογαριασμος 10€ το ατομο και φαγαμε τους σκασμου): Η μεγαλη ποικιλια στα 25€ Ο ντακος ΓΕΜΑΤΟΣ φετα Bonus: το αγαπημενο μου σημειο στο σουπερμαρκετ Και η καρμποναρα στο Malconi's 19
Προτεινόμενες αναρτήσεις