Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Να κλείνεις τα μάτια πρώτα...
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επίσης, άλλη μια ερώτηση: Και σ'αυτό το μαγαζί και σε άλλα, μπορείς να τους πεις πόσο ψημένο θες να είναι το μπιφτέκι του μπέργκερ; [γιατί π.χ. εγώ και λίγο ροζ να δω θα τ'αφήσω στην άκρη..] Αν βρεθούμε ποτέ μαζί σε τραπέζι να ξέρεις ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου. Στην...άκρη 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κρεατόπιτα (όχι με κιμά, το κρέας ήταν κομμένο σε ίνες) με άγρια χόρτα και γιαούρτι. Το ζυμάρι της ήταν χειροποίητο και ήρθε στο τραπέζι καυτή και εξαιρετικά τραγανή! Τάρτα λευκής σοκολάτας με φρέσκες φράουλες τοπικής ποικιλίας με πολύ έντονο άρωμα και γλυκιά γεύση. Είχαμε κι άλλα πιάτα, αλλά τα απολάμβανα τόσο πολύ που δεν θυμήθηκα εγκαίρως να τα φωτογραφίσω. 9
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κρεατόπιτα (όχι με κιμά, το κρέας ήταν κομμένο σε ίνες) με άγρια χόρτα και γιαούρτι. Κρέας+χορτόπιτα +γιαούρτι= Συνδυασμός του θανατά, πράματα σατανικά, μακριά!
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν είναι για όλους αυτές οι γεύσεις, πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτός σε γευστικές προτάσεις για να φας εκεί, το ξέρω.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Kι έλεγες μετά για το γάλα με τη μπανάνα... Και αντιτίθεσαι και στο μπαν... Ρε μπαααν.. μπαααααααν...
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 offtopic mode on μπορει επιτελους να ανοιξει νεο thread με παρουσιασεις μαγαζιων/μενου και απλα εδω να μεινουμε σε καθαρα antifitness πιατα aka ενα σκασμο θερμιδες και να τρεχουν τα σαλια? offtopic mode off 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 offtopic mode on μπορει επιτελους να ανοιξει νεο thread με παρουσιασεις μαγαζιων/μενου και απλα εδω να μεινουμε σε καθαρα antifitness πιατα aka ενα σκασμο θερμιδες και να τρεχουν τα σαλια? offtopic mode off off topic mode on H' να ανοιξει ενα thread με ψαροταβερνες ,ενα με κρεaτικα και ενα με Γαλλικη κουζινα.Και να ανοιξουμε ενα αλλο με delivery θα εχει υποκατηγοριες μεσα για πιτσαριες ,σουβλατζιδικα ,κρεπερι και αλλο ενα thread με μαγειρικα πονηματα των μελων . offtopic mode off Eπισης προτεινω οσοι δεν σηκωνουν ποτε φωτο εδω και μονο σχολιαζουν να ξεκινησουν απεργια πεινας ωστε να γινουν δεκτα τα αιτηματα τους . Barbq N.Σμυρνη all time classic 13
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εμένα με συγκίνησε το ποτήρι με τη ροζέτα (παγωτό και τις φράουλες στο παραπάνω ποστ! Από τον mclein θα έτρωγα το ψάρι στην τρίτη εικόνα. Φρέσκο ψάρι με λαδολέμονο δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εμένα με συγκίνησε το ποτήρι με τη ροζέτα (παγωτό και τις φράουλες στο παραπάνω ποστ! Από τον mclein θα έτρωγα το ψάρι στην τρίτη εικόνα. Φρέσκο ψάρι με λαδολέμονο δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις. Την τσιπουρα την ζηλεψα και εγω . Mclein που ειναι αυτο το μερος ?
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 μονεμβασια το πρωινο + ναυπλιο τα ρεστα Tελειες επιλογες και οι 2! 1
*nenya* Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εμένα με συγκίνησε το ποτήρι με τη ροζέτα (παγωτό και τις φράουλες στο παραπάνω ποστ! Από τον mclein θα έτρωγα το ψάρι στην τρίτη εικόνα. Φρέσκο ψάρι με λαδολέμονο δίπλα στο κύμα, τι άλλο να ζητήσεις. Η τσιπούρα ήταν σούπερ λέμεεεεε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις