Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωωωω τι ειναι το πρωτο?

Φιλε το πρωτο  ηταν για εγκεφαλικο πραγματικα.

Απο τα πιο νοστιμα wrap  που εχω φαει στην ζωη μου και εχω  φαει   σε διαφορες παραλλαγες και σε  διαφορα μερη του κοσμου, πραγματικα εξαιρετικο .Η σως που εχει και τα μπαχαρικα  με το κοτοπουλο δημιουργουσαν μια γευστικη πανδαισια .

Μετα ειχα κολησει και πηγαινα καθε πρωι 5km με το αμαξι  για να τρωω αυτο .

Και φωτό να τρως σάντουιτς ξαπλωτός σε καμιά βάθρα, πάλι στο anti-fitness υπάγεται και δεν θα μας χαλούσε καθόλου

Αν βέβαια η φωτό δείχνει σκαρφάλωμα, ξεφεύγει από τα δικά μας :-)

Ναι εγω δεν αραζα στις βαθρες ,ειναι για τους εναλλακτικους αυτα ,εκανα jump εκει ,καναμε  canyoning   εχει ενα  απο τα μεγαλυτερα φαραγγια  και  ενα που ειναι ο μοναδικος καταρρακτης στην Ελλλαδα που χυνεται στην θαλασσα μετα απο 230m rapel και σε μαζευει φουσκωτο .

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι εγω δεν αραζα στις βαθρες ,ειναι για τους εναλλακτικους αυτα ,εκανα jump εκει ,καναμε  canyoning  εκει εχει ενα  απο τα μεγαλυτερα φαραγγια  και  ενα που ειναι ο μοναδικος καταρρακτης στην Ελλλαδα που χυνεται στην θαλασσα μετα απο 230m rapel και σε μαζευει φουσκωτο .

Συγνώμη, κανείς δεν θα του κάνει report αυτού του τύπου, τόσο off-topic που βγαίνει;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου  φέρνεις την ρημάδα την μπύρα,μου φέρνεις και πατατάκια ,μου φέρνεις και ξηροκάρπιο, οτι πιο ύπουλο anti-fitness υπάρχει!

post-457013-0-35287200-1504906770_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Μου  φέρνεις την ρημάδα την μπύρα,μου φέρνεις και πατατάκια ,μου φέρνεις και ξηροκάρπιο, οτι πιο ύπουλο anti-fitness υπάρχει!

αυτο δεν ειναι τιποτα στην ηγουμενιτσα μαζι με την μπυρα σου φερνουν και μεζε κανονικο, πρωτη φορα που ειχα παει εμεινα μλκς.

Δημοσ.

μου ξυπνησες αναμνησεις μου θημισες την μπιφτεκοπιτα που ετρωγα φοιτητης στην καβαλα ετσι εμοιαζε εβαζα επιπλεον τυροκαυτερη ή ουγγαρεζα και τα σπαγε.

Απο το λαικο η το κατι αλλο ; :P

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι τιποτα στην ηγουμενιτσα μαζι με την μπυρα σου φερνουν και μεζε κανονικο, πρωτη φορα που ειχα παει εμεινα μλκς.

Όντως ό,τι και να παραγγείλεις.

Δημοσ.

Ναι εγω δεν αραζα στις βαθρες ,ειναι για τους εναλλακτικους αυτα ,εκανα jump εκει ,καναμε  canyoning   εχει ενα  απο τα μεγαλυτερα φαραγγια  και  ενα που ειναι ο μοναδικος καταρρακτης στην Ελλλαδα που χυνεται στην θαλασσα μετα απο 230m rapel και σε μαζευει φουσκωτο .

Μια διόρθωση το συνολικό ύψος του καταρράκτη Κρεμαστό Νερό είναι 180 μέτρα :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...