mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 @Fotis13 εμενα παντως μου τη δινει που πηγαινεις σε μαγαζια που δεν εχουν καλες τηγανιτές πατάτες ! αν καταλαβα απο το ονομα, πηγες στον Αγιο Δημητριο...αν ναι, αισχος οι πατατες !!!! 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά δεν μου αρέσουν οι light, zero, κλπ και μάλιστα σκέφτομαι να ξεκινήσω και κίνημα (ή τουλάχιστον νήμα ) κατά του "φασισμού" της...στέβια Πάντως σε αυτό που λες για το ζαχαρόνερο έχεις δίκιο. Τα τελευταία χρόνια η coca cola πάει από το κακό στο χειρότερο. Αυτή που σου σερβίρουν από "βαρελάκι" είναι τις περισσότερες φορές (σε κινηματογράφους, κλπ) νερομπουρμπούλι και αυτή που είναι σε μεγάλες συσκευασίες (1, 1,5 ή 2 λίτρα) είναι μόνο για άμεση μαζική κατανάλωση. Αν την ανοίξεις σπίτι μια φορά, στο δεύτερο άνοιγμα (πχ την άλλη μέρα) πάει για νεροχύτη. Μοναδική που την "παλεύει" ακόμα είναι τα κουτάκια/μπουκάλια (μισόλιτρα) τα οποία είναι σχετικά οκ. Ειδικά αν είναι αρκετά κρύα. Αν και δεν θέλω να μπω σε "θεωρίες συνομωσίας", πίνοντας coca cola για χρόνια, θεωρώ ότι το να μην παραδεχόμαστε ότι έχει αλλάξει ΠΟΛΥ (άσχετα τι λένε τα press releases της εταιρίας) είναι σα να μην βλέπουμε την κλιματική αλλαγή να συντελείται μονο κουτακια ,δεν υπαρχει τιποτα αλλο . @Fotis13 εμενα παντως μου τη δινει που πηγαινεις σε μαγαζια που δεν εχουν καλες τηγανιτές πατάτες ! αν καταλαβα απο το ονομα, πηγες στον Αγιο Δημητριο...αν ναι, αισχος οι πατατες !!!! ναι χαχααχ το εχω καταλαβει αλλα οπως σου ειπα εμενα τα κοληματα μου ειναι αλλα... οχι οι τηγανιτες πατατες για την ιστορια δεν τις εφαγα παντως . 1
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τί να κάνουμε ρε φίλε; Υπάρχουμε ορισμένοι που το αλκοόλ μας δεν μας δελεάζει (αν όχι μας ενοχλεί) ακόμα και σε χταποδάκι κρασάτο Καλά δεν θα σε βάλουμε να πιεις με το ζόρι, αλίμονο :) Απλά προσωπικά θεωρώ εντελώς ουδέτερα τα αναψυκτικά και τα καταναλώνω πάρα πολύ σπάνια Περί ορέξεως φυσικά... 1
mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 σιγα να μη τις ετρωγες :D free image hosting 2
haris_216 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά δεν θα σε βάλουμε να πιεις με το ζόρι, αλίμονο :) Άσε που μάλλον θα με ήθελες στην παρέα σου για έξοδο, σαν designated driver 2
Speculoos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ναι αλλα οχι στις ιδιες γευσεις. Btw στις βρυξελλες δεν μενεις κι εσυ ή λαθος θυμαμαι; Eπειδή έγινε ο λόγος για σοκολάτα στο προηγούμενο ποστ αναφέρθηκα στα ευρωπαϊκά mikado που είναι ακριβώς τα ίδια με τα γιαπωνέζικα, δεν είναι δηλαδή φάση μερέντα/νουτέλα. 1
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν φτάσουμε στις 666 σελίδες ετοιμάζω αφιέρωμα. Καιιιιιι φτάσαμε! 13
haris_216 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πικάντικα φαγητά (λόγω βελζεβούλη) ή κάτι άλλο;
jeanthira7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι καλό σε εστιατόριο σε Αγία Παρασκευή-Χολαργό-Γέρακα-Γλυκά Νερά έχουμε?
mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Al Pino στο Χαλάνδρι, Ιταλική κουζίνα. Μυστικός κήπος στο Χαλάνδρι, Μεσογειακά πιάτα γενικά. Αρχηγειον στο Γέρακα, οχι κυριλλε αλλα καλο φαγητο & γρηγορο.
theoritikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν φτάσουμε στις 666 σελίδες ετοιμάζω αφιέρωμα. Καιιιιιι φτάσαμε! Άνετα την έτρωγα μόνος μου αυτή.. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν φτάσουμε στις 666 σελίδες ετοιμάζω αφιέρωμα. Καιιιιιι φτάσαμε! Ελα πες την αλήθεια το είχες προσχεδιάσει! Σατανικό Satanenya 1
mclein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 με τη διατροφη, πεινανε και τα κουκουναρια !!! 10
jeanthira7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 με τη διατροφη, πεινανε και τα κουκουναρια !!! Πες μας και μαγαζί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις