Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με τα αυγά δείχνει σπέσιαλ, τι ειναι ?

Το σουβλάκι απαράδεκτο, τίγκα στις πατάτες χωρίς καθόλου κρέας!

χαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα 

Συγγνώμη , αλλά αν αυτό είναι τίγκα στις πατάτες, θα πρέπει να ανέβω πάλι Θεσσαλονίκη για να δεις πως είναι το τίγκα στις πατάτες :P 

Ψάχνω καιρό ένα τυλιχτό μεγάλο και τρανό και μόνο από την "Πικάντικη Γωνιά" στην Καλλιθέα το βρήκα :P 

• Like 1
Δημοσ.

χαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα 

Συγγνώμη , αλλά αν αυτό είναι τίγκα στις πατάτες, θα πρέπει να ανέβω πάλι Θεσσαλονίκη για να δεις πως είναι το τίγκα στις πατάτες :P

Ψάχνω καιρό ένα τυλιχτό μεγάλο και τρανό και μόνο από την "Πικάντικη Γωνιά" στην Καλλιθέα το βρήκα :P

Αθήνα έχω σταματήσει να τρώω τυλιχτά γιατί απογοητεύομαι.

Μας έχει κακομάθει το Πλάζα Θεσαλλονίκη με 1/2-1 μερίδα γύρο μέσα και 1 μερίδα πατάτες 

• Like 2
Δημοσ.

Μου θυμιζει πιτσα που φαγωθηκε στα 90s :P

Σαν αναμνηση...

χααχαχαχαχαχα ακριβώς όμως. H pizza του Μπάμπη του σουγιά και του Παναγιώτη του πεταλούδα των ΑΜΑΝ (μιας και τους έχει avatar ο anorymous :P )

:D

• Like 2
Δημοσ.

Παίκτες XD χαχαχ!

Ναι όντως μπόλικος φοιτητόκοσμος μαζεύτηκε εκεί πέρα. Σε μια φάση υπήρχε αρκετός θόρυβος.

Δημοσ.

Παίκτες XD χαχαχ!

Ναι όντως μπόλικος φοιτητόκοσμος μαζεύτηκε εκεί πέρα. Σε μια φάση υπήρχε αρκετός θόρυβος.

"Σαπίλα", ακριβό και ποσότητα 0 λέει η κριτική όμως... :)

post-77568-0-44428300-1507102160_thumb.jpg

Δημοσ.

Ε δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν με όλους στα γούστα ;) πχ γι'αυτόν ήταν καμμένες οι πανσέτες ενώ όταν είδα την φωτό που ανέβασε εμένα μου φάνηκαν ιδανικά ψημένες [το θέλω όμως well done το χοιρινό πάντα]. Συμφωνώ μόνο όσον αφορά το κόστος: αφού τα περισσότερα πιάτα τους είναι φάση ορεκτικά, τότε δεν δικαιολογούν την τιμή 6+. Το 'χάλια μαγειρεμένο' που λέει η συγκεκριμένη κριτική για μένα δεν ισχύει. Ειδικά η τηγανιά ήταν σούπερ, το κρεατάκι ζουμερό μέσα στην σάλτσα του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...