Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 δυνατες πατατες...μιαμ ! Εχεις θεμα με τις πατατες εσυ πως εχω εγω με τα τακουνια αχχααχ 1
mclein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις θεμα με τις πατατες εσυ πως εχω εγω με τα τακουνια αχχααχ ωραια κ τα τακουνια δε λεω αλλα το φαγητο μετα απο 14 ωρες εργασια-παυση-εργασια κ παει λεγοντας ειναι λες κ παω στην κολαση κ εκπληρωνονται ολες μου οι φαντασιωσεις 2
haris_216 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις θεμα με τις πατατες εσυ πως εχω εγω με τα τακουνια αχχααχ Σε πονάνε στη γάμπα ε; 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Η crema di balsamico (σιγά μην τη χαράμιζαν αν ήταν, αλλά λέμε) γύρω από τη χωριάτικη είναι fail, sorry, not sorry. 2
Getta Robo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Για γλυκο με τους φιλτατους Thresh και poulinos στη Χαρα στα Πατησια, ενα απο τα τελευταια αξιολογα κλασικα ζαχαροπλαστεια. Το παγωτο Σικαγο του θεωρειται απο τα καλυτερα! 18
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις θεμα με τις πατατες εσυ πως εχω εγω με τα τακουνια αχχααχ ωραια κ τα τακουνια δε λεω αλλα το φαγητο μετα απο 14 ωρες εργασια-παυση-εργασια κ παει λεγοντας ειναι λες κ παω στην κολαση κ εκπληρωνονται ολες μου οι φαντασιωσεις Kαι πατάτες και τακούνια κύριοι. Ντάξει αν έπρεπε να επιλέξω θα τασσόμουν στην πλευρά mclein. Aμα βρεις όμως μία που σου τηγανίζει πατάτες ενώ φοράει τακούνια; χτύπησες τζακ ποτ 2
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 IMG_20170921_192804_HDR.jpg Για γλυκο με τους φιλτατους Thresh και poulinos στη Χαρα στα Πατησια, ενα απο τα τελευταια αξιολογα κλασικα ζαχαροπλαστεια. Το παγωτο Σικαγο του θεωρειται απο τα καλυτερα! Like για τη φωτογραφία αλλά και περισσότερο για την παρέα!
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 IMG_20170921_192804_HDR.jpg Για γλυκο με τους φιλτατους Thresh και poulinos στη Χαρα στα Πατησια, ενα απο τα τελευταια αξιολογα κλασικα ζαχαροπλαστεια. Το παγωτο Σικαγο του θεωρειται απο τα καλυτερα! Ηρθατε στη γειτονια μου και φαγατε γλυκα και δεν ειπατε τιποτα; :'( κλαψ σνιφ
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω απο εκει εχω δοκιμασει ενα bagel με φιλαδελφια αν θυμαμαι καλα και ειναι πολυ καλο. Επισης δουλευει φιλος στην κουζινα και καθε φορα παιζει γλυκο κερασμα.
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το στυλ του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι ας πούμε να πας για πρωινό; Ή έχει μενού και για μεσημεριανό φαγητό;
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το στυλ του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι ας πούμε να πας για πρωινό; Ή έχει μενού και για μεσημεριανό φαγητό; Γλυκα-πρωινα brunch κυριως ,τα γλυκα του ειναι το δυνατο του σημειο . Η crema di balsamico (σιγά μην τη χαράμιζαν αν ήταν, αλλά λέμε) γύρω από τη χωριάτικη είναι fail, sorry, not sorry. Εχει δικιο ,αλλα ταβερνα σε χωριο ηταν οκ ...
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκα-πρωινα brunch κυριως ,τα γλυκα του ειναι το δυνατο του σημειο . Εχει δικιο ,αλλα ταβερνα σε χωριο ηταν οκ ... Μα γι' αυτό είναι fail... Οι ταβέρνες πρέπει να κρατούν χαρακτήρα χωριού και τέλος. Έχω κι εγώ ένα φίλο στο Estrella αλλά όταν κατέβηκα στην Αθήνα ήταν όλοι τους διακοπές! Με βόλεψε η Μαργαρίτα με την πρότασή της... 1
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 λοιπον δωστε διευθηνσεις να τις σημειωσω να ξερω που να παω οταν ξαναερθω ελλαδα. βλεπω τοσα ωραια πραματα που ποσταρετε εδω κι εγω παντα ψαχνομαι στην αθηνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις