Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ειναι πικαντικα, δεν τρωω ουτε ενα. δυστυχως εχω ενα μικρο θεμα με καποια συστατικα στο στομαχι. 

Δεν ειναι πικαντικα, αλλα το συγκεκριμενο, οπως αρκετα αλλα, αλλαζει τα σουβλακια αναλογως την βραδια. Κοινως αν εχει πολυ κοσμο, βαζει τουλαχιστον την μιση ποσοτητα γυρου απο οτι θα εβαζε σε μια κλασικη βραδια. Καλυτερα απο πολλους αλλους, οπως πχ ο απατεωνας πανω στη πλατεια Κυπρου, αλλα και παλι.

• Like 1
Δημοσ.

Όποτε πήρα γύρο ήταν πάντα ίδια ποσότητα, και έτυχε και σε μέρες που είχε πολλή δουλειά. Αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ.

Δημοσ.

Σήμερα round 2 home made burger.

Τσένταρ όπως ζήτησε η Δήμητρα, το οποίο έλιωσε μετά από λίγο, κετσαπ/μαγιονέζα, καραμελωμένο κρεμμύδι, απλά οι φώτο είναι βιαστικές γιατί πεινούσαμε :P

post-269452-0-84449800-1508436741_thumb.jpg

post-269452-0-30780900-1508436756_thumb.jpg

post-269452-0-04276100-1508436772_thumb.jpg

ΥΓ: Οι πατάτες είναι Τρίπολης. Είναι εξαιρετικές! 

• Like 17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ, ναι, φαίνεται και η ζητιάνα μου :D Έχω βάλει στο αντίστοιχο thread αλλά θα ξαναβάλω σύντομα :)

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Δημοσ.

Tommy, άξιος παλικάριμ! ζήτω το τσένταρ! ζήτω!   στείλε μου ένα με πατάτες και πάπρικα! φχαριστώ <3 

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που είπα να την βγάλω την νύχτα με μια σαλάτα,μου λέει ένας φίλος ότι το σουβλατζίδικο που παίρνω συνήθως,έχει προσφορά 1+1 πίτα δώρο.Σιγά που δεν θα την τιμούσα :P

post-398459-0-51963200-1508448507_thumb.jpeg

• Like 6
Δημοσ.

Εκεί που είπα να την βγάλω την νύχτα με μια σαλάτα,μου λέει ένας φίλος ότι το σουβλατζίδικο που παίρνω συνήθως,έχει προσφορά 1+1 πίτα δώρο.Σιγά που δεν θα την τιμούσα :P

Σκανδαλο εισαι, ποναω που τα βλεπω. Οουααααααα (αποπειρα κλαματος)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...