Apsinthos07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 μπιφτεκακι γεμιστο Καταλαβαίνεις ότι η φάση είναι hardcore όταν βλέπεις το πλαστικό μαχαιροπίρουνο! 3
mylo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μιλάμε ότι μετά από μισή ωρίτσα είχε απομείνει μόνο η φωτογραφία στη μηχανή.Θεϊκό. εκπληκτικό 2
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μιλάμε ότι μετά από μισή ωρίτσα είχε απομείνει μόνο η φωτογραφία στη μηχανή.Θεϊκό. Από πού; Αν είναι σπιτικό, πέρνα απ'το τόπικ της μαγειρικής, να μας πεις τη συνταγή. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ότι είναι σπιτικό κάνει μπαμ, ποιος το το έκανε όμως δεν ξέρουμε. 3
papoys1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ότι είναι σπιτικό κάνει μπαμ, ποιος το το έκανε όμως δεν ξέρουμε. Παιδιά η σύζυγος το έκανε και δεν την αλλάζω με τίποτε. Όταν την καταφέρω θα την βάλω να γράψει συνταγή και θα την ανακοινώσω. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Και θα ποστάρω και το σημερινό banoffee όταν είναι έτοιμο
*nenya* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στο Estrella Σ/Κ ποσο ευκολα βρισκεις τραπεζι; Πρεπει να κλεισεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Nenya δεν μπορώ να σου πω και τις τρεις φορές που έχω πάει συμπεριλαμβανομένων Σ/Κ βρήκα αμέσως τραπέζι
Silenzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 basketballfan πες μας ποια μαγαζια είναι αυτά (και περιοχες) γιατί με αποτέλειωσες τώρα, έχω να φάω από το πρωί και πήγα να λιποθυμίσω. η μακαρονάδα με το λουκάνικο φαίνεται τέλεια (δεν έχω φαει ποτέ) , επίσης το bueno θεικό φαίνεται (λογικα και στη γευση να φανταστώ) και για το ινδικο ενδιαφέρομαι να μάθω ποιο είναι (αν και έχω το indigo στη γλυφάδα σαν επιλογή, λέω μήπως βρουμε και κανα πιο οικονομικό)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οι μακαρονάδες και τα pancakes είναι στο Εστρέλλα στο κέντρο, τα pancakes με Bueno θα πρέπει να ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι, το ινδικό είναι το Mirch στην Ερμού και το cupcake από το Emi's Cupcakes στο Κολωνάκι. Το Mirch είναι πολύ οικονομικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στο Estrella Σ/Κ ποσο ευκολα βρισκεις τραπεζι; Πρεπει να κλεισεις; Συνηθως, αν δεν εισαι κωλοφαρδος, πας δινεις ονομα και περιμενεις να σε φωναξουν (τουλαχιστον πρωι Κυριακης που πηγα ετσι ηταν, εγω εκατσα διπλα στο los gatos ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις