Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι με εκανες τωρα...

και χθες ηθελα να παω mc donalds να σαβουριασω καμια 10αρια μπεργκερς.

ευτυχως η μανα ετοιμαζει μπιφτεκια B)

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

why not?Που το κακο?Απο το να παρει 200 επιπλεον θερμιδες απο την κοκα κολα την κανονικη τωρα δεν παιρνει τιποτα.

Οταν κ αν πιω, προτιμω την green cola.

Δν ξερω γτ αλλα οταν κανω ελευθερο, οι υπολοιποι γουρλωνουν τα ματια με το τι κατεβαζω.

Ωραια τα bro n' law αλλα δν με ξετρελαιναν.

Καποτε που ζουσα αθηνα, ετρωγα simple burgers, πιο δυνατα :-)

Δημοσ.

δεν πρόλαβα να φάω το cowboy, λένε ότι άξιζε

Oh yes, το εφαγα εγω και μ'αρεσε πολυ.Χωρις το αυγο βεβαια..

Παντως προτιμω The Rolling Burger, πολυ ωραια μπεργκερ και πιο λογικες τιμες

• Like 1
Δημοσ.

Δημητρα νομιζω στυο συγκεκριμενο ειχε ενα με ανανα ; Καπου το ειχα φαει αλλα δε θυμαμαι που

δεν ξέρω δες το μενού στο ίντερνετ. πρώτη φορά έφαγα από κει(και η δεύτερη που τρώω burger για το 15, πρέπει να χα κανα 3αρι χρόνια από το τελευταίο burger που κατανάλωσα)

Δημοσ.

why not?Που το κακο?Απο το να παρει 200 επιπλεον θερμιδες απο την κοκα κολα την κανονικη τωρα δεν παιρνει τιποτα.

Το κατάλαβα πως ειναι για τη δίαιτα, από τα υπόλοιπα αντικείμενα στη φωτογραφία...

Δημοσ.

Το κατάλαβα πως ειναι για τη δίαιτα, από τα υπόλοιπα αντικείμενα στη φωτογραφία...

δεν είμαι μόνο αυτό, είναι και θέμα γούστου στη γεύση 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

τι με εκανες τωρα...

και χθες ηθελα να παω mc donalds να σαβουριασω καμια 10αρια μπεργκερς.

ευτυχως η μανα ετοιμαζει μπιφτεκια B)

ευτυχώς, κρίμα είναι να σε πιάσει κάνα κόψιμο...

Δημοσ.

ευτυχώς, κρίμα είναι να σε πιάσει κάνα κόψιμο...

Εσύ τώρα, κάτι υπονοείς για την πχιότητα των Mc Donalds, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται σε θράσος ή άγνοια... 

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ τώρα, κάτι υπονοείς για την πχιότητα των Mc Donalds, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται σε θράσος ή άγνοια... 

Για την ποσοτητα το λεει, duh

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την ποιότητα το λέω, προσωπικά τις 2 τελευταίες φορές με έχει πάει 3+1 από Mc...

Δημοσ.

αυτα τα burger ,με εκαναν να αισθανθω ασχημα ,γιατι χαραμησα ολοκληρο cheat meal για αυτη την σαπιλα.Αγευστα τελειως με μισο κιλο ψωμι.Πολυ κακη ποιοτητα.

αν και δεν είμαι του burger είχα φάει mr burger στην Πάτρα κ ήταν κομπλέ

σαν μαγαζί ευχάριστο

JLBOSVYHRCMABWLMADRJITLPVVFN24JVVELZE34K

και απο φαγητό κομπλέ . τα μπιφτέκια χειροποίητα και μεγάλα (δεν θυμάμαι τι είχα πάρει , ηταν το μεγαλύτερο burger με 2 χ μπιφτέκι , τυρί , μπέικον κλπ που οι υπόλοιποι της παρέας δεν το τελείωσαν καν. Δεν το βλέπω σε φωτο οπότε πάρε μια ιδέα 

1403515_259477844176955_576355424_o.jpg

αλλα γενικά γουστάρω ποιο πολύ απόλα πιτόγυρα και pizza , αρκεί να είναι top(??) , όχι τις αηδίες που πουλάνε τα περισσότερα συνοικιακά και νομίζεις οτι τρως ψωμί με λάδι , στρατό κάναμε, σκουπίδια φάγαμε..

• Like 2
Δημοσ.

κι εγω ειμαι υπερ της ποιοτητας κι οχι της ποσοτητας. τα τελευταια χρονια εχω γινει σχεδον δυσκολη για να πω οτι το ταδε μαγαζι ειναι καλο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...