empire21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καταρχάς δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή ενότητα αφού το θέμα μου δεν είναι απόλυτα συγκεκριμένο. Χθες κατά λάθος διέγραψα το αρχείο που είχα κάνει backup στο κινητό μου.Αυτό μπορώ να το πω και καταστροφή αφού έχασα σημαντικές επαφές και σημειώσεις που είχα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω;Το laptop έχει ξεχωριστό πλήκτρο για επαναφορά του υπολογιστή σε προηγούμενη ημερομηνία αλλά φαντάζομαι ότι εφόσον δεν το έκανα ποτέ θα με επαναφέρει στην ημερομηνία αγοράς;;; Περιμένω τους ειδικούς μήπως σώσουμε κάτι.
jim_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δοκιμασε με καποιο προγραμμα σαν το recuva για αρχη...
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αν το αρχείο αυτό βρισκόταν στον δίσκο του λειτουργικού (c: ) σταμάτα να χρησιμοποιείς το laptop και μπουτάρισε με κάποιο live cd π.χ. το Site: hirens . Μπες σε live xp και δοκίμασε με το recuva ή κάποιο άλλο από τα recovery tools να βρεις το αρχείο. 1
empire21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγκατέστησα το recuva αλλά με μια αναζήτηση δεν μου βρήκε το αρχείο που ήθελα.Θα δοκιμάσω και με live cd μήπως πετύχω κάτι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το αρχείο το διέγραψα μέσα από το πρόγραμμα sony pc companion.Νόμιζα ότι θα το διώξω μόνο από το πρόγραμμα αλλά σβήστηκε και από την επιφάνεια εργασίας που το είχα.Το κακό με αυτό είναι ότι δεν πήγε ούτε στον κάδο ανακύκλωσης.
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Πάρε ιδέες από το pinned θέμα της κατηγορίας http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/
micos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 [...]Νόμιζα ότι θα το διώξω μόνο από το πρόγραμμα αλλά σβήστηκε και από την επιφάνεια εργασίας που το είχα.Το κακό με αυτό είναι ότι δεν πήγε ούτε στον κάδο ανακύκλωσης.[...] Δεν νομίζω να ποστάρεις ακόμα από αυτόν τον υπολογιστή; Αν θέλεις να υπάρξει κάποια πιθανότητα να βρεις πάλι το αρχείο σταμάτα αμέσως και μπουτάρισε με το hirens (σου έδωσα λινκ παραπάνω) ή βρες το hirens dvd restored edition από άλλες σελίδες (tor-γκουχ-γκουχ-rent). Από αυτό δοκίμασε το active undelete και το getdataback NTFS.
xaerialtwistx Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 στον υπολογιστη σου γραφονται (ή μεταβαλλονται) 1000δες αρχεια το λεπτο, κυριολεκτικά. αν ενα απο αυτα πεσει στην θεση που ηταν το αρχειο σου, δεν θα μπορεσεις να το επαναφερεις για αυτο καλυτερα να κανεις την δουλεια απο αλλον υπολογιστη. το καλυτερο προγραμμα για επαναφορα αρχειων ειναι το OnTrack Easy Recovery του οποιου η τιμη ειναι τσιμπημενη. απο δωρεαν μπορεις να δοκιμασεις οτι προτεινεται εδω, εγω χρησιμοποιω το Undelete και το Recuva: http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm αλλα το κυριοτερο ειναι να μην χρησιμοποιησες το λειτουργικο συστημα απο αυτον τον δισκο γιατι θα χασεις οριστικα τα αρχεια σου σε ελαχιστη ωρα.
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 στον υπολογιστη σου γραφονται (ή μεταβαλλονται) 1000δες αρχεια το λεπτο, κυριολεκτικά. Εδώ φίλος γίνεσαι υπερβολικός Από μόνα τους δε γράφονται χιλιάδες αρχεία το λεπτό όχι. Άλλο το να χρησιμοποιούνται (ram). Αν ο δίσκος δουλεύει έτσι τότε το μηχάνημα γονατίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα