Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια εβδομαδα το πολυ θα αγορασω νεο συστημα απο το eshop.gr (κοματια-κοματια)και εχω δει πολλες αρνητικες αποψεις για το καταστημα.Οπως για παραδειγμα οτι κανουν τα προιοντα 1 μηνα και κατι για να ερθουν και μπορει να ειναι και ελατωματικα...Δεν ξερω τι να κανω...Να αγορασω τα κοματια απο εκει ή να παω σε αλλο καταστημα?Αναστατωθηκα πολυ βραδιατικα...Ευχαριστω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποτε και να αγόρασα από το e-shop δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, το κακό είναι ότι σε κάποια προιόντα είναι ακριβότερο από αλλά μαγαζιά.

Είχα ακούσει και εγώ ότι το service τους γενικά δεν είναι καλό αλλά μετά την τελευταία μου εμπειρία που τους πήγα μια asus gtx 770 που το ένα από τα δύο fun έκανε έναν μικρό θόρυβο και μου την πιστώσαν μέσα σε δύο ημέρες, τι να πω.

• Like 2
Δημοσ.

Κλάσεις ανώτερο σε service απ΄ οτι έχω δει εγώ σε σχέση με κάτι "μαγαζιά" του σκρουτζ. Ένα από αυτά μου έχει τον ssd για service 4 μήνες τώρα και συνεχίζετε...

Δημοσ.

αφου θα τα παιρνεις κομματι κομματι γιατι να τα παρεις ολα απο eshop μονο? Παρε τις καλυτερες τιμες που δινουν το καθε μαγαζι και κοιτα να ειναι διαθεσιμο... αν σου πουν οτι δν το εχουν ακυρωση και παρτο απο αλλου! 

• Like 4
Δημοσ.

αφου θα τα παιρνεις κομματι κομματι γιατι να τα παρεις ολα απο eshop μονο? Παρε τις καλυτερες τιμες που δινουν το καθε μαγαζι και κοιτα να ειναι διαθεσιμο... αν σου πουν οτι δν το εχουν ακυρωση και παρτο απο αλλου! 

Αυτο ακριβως θα κανω

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εκτος απο τη οκταμβιτ που ειναι μονο για εταιρειες, χρησιμοποιω το eshop επαγγελματικα με συμφωνια πανω απο 7 χρονια. Εχω αγορασει πραγματικα εκατονταδες πραγματα και δεν ειχα ουτε μια φορα προβλημα σε τπτ.

Αν ειχα εστω και μια φορα θα τους ειχα διακοψει..... με παρακαλανε οι προμηθευτες.

• Like 1
Δημοσ.

ναι το ξερω,η αιτια που ανοιξα ξανα το θεμα ηταν αυτο το αρθρο...ειναι απο το 2012 και ειχα μια ελπιδα οτι θα ειχαν αλλαξει τα πραγματα

με παρακαλανε οι προμηθευτες.

Δηλαδη??

Δημοσ.

Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα μου με το service 40 ημέρες επισκευή και είπα ποτέ ξανά με το απαίσιο μαγαζί! Έχω διαβάσει κάπου εδώ ότι δεν αποδίδει τον ΦΠΑ στο κράτος! Γενικώς έχω βρει ένα άλλο μαγαζί από το Internet και έχω βρει την ισυχια μου και από εγγύηση και από εξυπηρέτηση!

Δημοσ.

Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα μου με το service 40 ημέρες επισκευή και είπα ποτέ ξανά με το απαίσιο μαγαζί! Έχω διαβάσει κάπου εδώ ότι δεν αποδίδει τον ΦΠΑ στο κράτος! Γενικώς έχω βρει ένα άλλο μαγαζί από το Internet και έχω βρει την ισυχια μου και από εγγύηση και από εξυπηρέτηση!

Τι εννοείς έχεις βρει ένα μαγαζί; Ο σωστός καταναλωτής ψωνίζει από εκεί που τον συμφέρει, δηλαδή από παντού, ας είναι είτε e-shop είτε plaisio.

Δημοσ.

Δεν αποδίδει το ΦΠΑ; Που το διαβάσες αυτό;

Δεν θέλω να πάρω το μέρος του e-shop αλλά αυτό που γράφεις δεν το γνωρίζουν ούτε καν οι υπάλληλοι στο λογιστήριο του e-shop και τα λες εδώ έτσι χύμα.....

Δημοσ.

Τι εννοείς έχεις βρει ένα μαγαζί; Ο σωστός καταναλωτής ψωνίζει από εκεί που τον συμφέρει, δηλαδή από παντού, ας είναι είτε e-shop είτε plaisio.

Εννοώ άλλο διαφορετικό. Με χαμηλές τιμές και έχω βρει την ησυχία μου.Εάν θες  μπορώ να στο πω.

Δεν αποδίδει το ΦΠΑ; Που το διαβάσες αυτό;

Δεν θέλω να πάρω το μέρος του e-shop αλλά αυτό που γράφεις δεν το γνωρίζουν ούτε καν οι υπάλληλοι στο λογιστήριο του e-shop και τα λες εδώ έτσι χύμα.....

http://tablet.ethnos.gr/article.asp?catid=24041&subid=2&pubid=63794745

http://www.protothema.gr/greece/article/262150/synelhfthh-o-idiokthths-toy-e-shop-gia-xreh-9959583-eyro/

και στο insomnia αλλά δεν το βρίσκω τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...