ThanasisM Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε μια εβδομαδα το πολυ θα αγορασω νεο συστημα απο το eshop.gr (κοματια-κοματια)και εχω δει πολλες αρνητικες αποψεις για το καταστημα.Οπως για παραδειγμα οτι κανουν τα προιοντα 1 μηνα και κατι για να ερθουν και μπορει να ειναι και ελατωματικα...Δεν ξερω τι να κανω...Να αγορασω τα κοματια απο εκει ή να παω σε αλλο καταστημα?Αναστατωθηκα πολυ βραδιατικα...Ευχαριστω
argimeg Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Όποτε και να αγόρασα από το e-shop δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, το κακό είναι ότι σε κάποια προιόντα είναι ακριβότερο από αλλά μαγαζιά. Είχα ακούσει και εγώ ότι το service τους γενικά δεν είναι καλό αλλά μετά την τελευταία μου εμπειρία που τους πήγα μια asus gtx 770 που το ένα από τα δύο fun έκανε έναν μικρό θόρυβο και μου την πιστώσαν μέσα σε δύο ημέρες, τι να πω. 2
Onelove Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κλάσεις ανώτερο σε service απ΄ οτι έχω δει εγώ σε σχέση με κάτι "μαγαζιά" του σκρουτζ. Ένα από αυτά μου έχει τον ssd για service 4 μήνες τώρα και συνεχίζετε...
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 κ μένα έχει πάρει το αυτί μου θετικά πράγματα γενικά.
ThanasisM Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τελος παντων...Μαλλον θα συνεχεισω υην παραγγελεια μου.Ευχαριστω
tz3s Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 αφου θα τα παιρνεις κομματι κομματι γιατι να τα παρεις ολα απο eshop μονο? Παρε τις καλυτερες τιμες που δινουν το καθε μαγαζι και κοιτα να ειναι διαθεσιμο... αν σου πουν οτι δν το εχουν ακυρωση και παρτο απο αλλου! 4
ThanasisM Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 αφου θα τα παιρνεις κομματι κομματι γιατι να τα παρεις ολα απο eshop μονο? Παρε τις καλυτερες τιμες που δινουν το καθε μαγαζι και κοιτα να ειναι διαθεσιμο... αν σου πουν οτι δν το εχουν ακυρωση και παρτο απο αλλου! Αυτο ακριβως θα κανω 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/464018-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-e-shop/ ένα από τα αρκετά topics...
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγω εκτος απο τη οκταμβιτ που ειναι μονο για εταιρειες, χρησιμοποιω το eshop επαγγελματικα με συμφωνια πανω απο 7 χρονια. Εχω αγορασει πραγματικα εκατονταδες πραγματα και δεν ειχα ουτε μια φορα προβλημα σε τπτ. Αν ειχα εστω και μια φορα θα τους ειχα διακοψει..... με παρακαλανε οι προμηθευτες. 1
ThanasisM Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/464018-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-e-shop/ ένα από τα αρκετά topics... ναι το ξερω,η αιτια που ανοιξα ξανα το θεμα ηταν αυτο το αρθρο...ειναι απο το 2012 και ειχα μια ελπιδα οτι θα ειχαν αλλαξει τα πραγματα με παρακαλανε οι προμηθευτες. Δηλαδη??
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δηλαδη?? Προφανώς εννοεί ότι έχει πολλές επιλογές αλλά επιλέγει το e-shop
eddie1996 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα μου με το service 40 ημέρες επισκευή και είπα ποτέ ξανά με το απαίσιο μαγαζί! Έχω διαβάσει κάπου εδώ ότι δεν αποδίδει τον ΦΠΑ στο κράτος! Γενικώς έχω βρει ένα άλλο μαγαζί από το Internet και έχω βρει την ισυχια μου και από εγγύηση και από εξυπηρέτηση!
Nahock Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα μου με το service 40 ημέρες επισκευή και είπα ποτέ ξανά με το απαίσιο μαγαζί! Έχω διαβάσει κάπου εδώ ότι δεν αποδίδει τον ΦΠΑ στο κράτος! Γενικώς έχω βρει ένα άλλο μαγαζί από το Internet και έχω βρει την ισυχια μου και από εγγύηση και από εξυπηρέτηση! Τι εννοείς έχεις βρει ένα μαγαζί; Ο σωστός καταναλωτής ψωνίζει από εκεί που τον συμφέρει, δηλαδή από παντού, ας είναι είτε e-shop είτε plaisio.
argimeg Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εμένα μου έσπασαν τα νεύρα μου με το service 40 ημέρες επισκευή και είπα ποτέ ξανά με το απαίσιο μαγαζί! Έχω διαβάσει κάπου εδώ ότι δεν αποδίδει τον ΦΠΑ στο κράτος! Γενικώς έχω βρει ένα άλλο μαγαζί από το Internet και έχω βρει την ισυχια μου και από εγγύηση και από εξυπηρέτηση! Δεν αποδίδει το ΦΠΑ; Που το διαβάσες αυτό; Δεν θέλω να πάρω το μέρος του e-shop αλλά αυτό που γράφεις δεν το γνωρίζουν ούτε καν οι υπάλληλοι στο λογιστήριο του e-shop και τα λες εδώ έτσι χύμα.....
eddie1996 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τι εννοείς έχεις βρει ένα μαγαζί; Ο σωστός καταναλωτής ψωνίζει από εκεί που τον συμφέρει, δηλαδή από παντού, ας είναι είτε e-shop είτε plaisio. Εννοώ άλλο διαφορετικό. Με χαμηλές τιμές και έχω βρει την ησυχία μου.Εάν θες μπορώ να στο πω. Δεν αποδίδει το ΦΠΑ; Που το διαβάσες αυτό; Δεν θέλω να πάρω το μέρος του e-shop αλλά αυτό που γράφεις δεν το γνωρίζουν ούτε καν οι υπάλληλοι στο λογιστήριο του e-shop και τα λες εδώ έτσι χύμα..... http://tablet.ethnos.gr/article.asp?catid=24041&subid=2&pubid=63794745 http://www.protothema.gr/greece/article/262150/synelhfthh-o-idiokthths-toy-e-shop-gia-xreh-9959583-eyro/ και στο insomnia αλλά δεν το βρίσκω τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα