Κάβουρας Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τα καλοκαίρια στη Κερκυρα με αυτη την σχολη ξεχασε τα. Στη θάλασσα θα τα περάσεις. Τώρα σαν συμβουλή θα σου λέγα να το ξανασκεφτείς αμα πας για πλοιαρχος και δεν έχεις βίσμα. 1
Kerkuraios Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τα καλοκαίρια στη Κερκυρα με αυτη την σχολη ξεχασε τα. Στη θάλασσα θα τα περάσεις. Τώρα σαν συμβουλή θα σου λέγα να το ξανασκεφτείς αμα πας για πλοιαρχος και δεν έχεις βίσμα. Εννοώ όσο είμαι στη σχολή(εκτός βέβαια από όταν κάνω τα εκπαιδευτικά ταξίδια), και ναι βισμα έχω και παραπάνω από ένα αν και αν αναδειχθω μέσα στη σχολή δε νομίζω να με αφήσουν έτσι οι εταιρίες.
Κάβουρας Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλά αυτό με τις εταιρείες και τους καλούς μαθητές είναι μεγάλο ψέμα μόνο 2-3 εταιρείες να το κάνουν. Να ξέρεις πάντως οτι ο συγκάτοικος μου ήταν #2 στη σχολή δεν εβρισκέ πουθενά δουλειά χωρίς μέσο, κάποιες εταιρίες μάλιστα δεν τον αφήναν να κάνει αίτηση και άφηναν εμένα γιατί ήμουν μηχανικός. Στο θέμα τώρα οι περιοχές που σου έχουν προτείνει είναι μια χαρά. Κάθε μέρα από εκεί λεωφορίο έπαιρνα για να πάω σωστικά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, σε 10' ήμουν σχολή. Καλά ταξίδια, καλές θάλασσες.
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ω ρε τι μου θυμίσατε ρε παλικάρια. Μεγάλη συγκίνηση! Εγώ τελείωσα την ΑΕΝ Πλοιάρχων Πρέβεζας (ΑΔΣΕΝ τότε) το 1996! Κάτι τέτοιες στιγμές αισθάνομαι κωλόγερος, πώς περνάν τα άτιμα τα χρόνια.... Kαλές Θάλασσες παίδες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα